Photo Diary; December zonder kerstgevoel

Voordat het echte leven morgen weer begint wil ik nog even terugblikken op de maand december. De maand begon in Londen, samen met mijn moeder! Na drie dagen door Londen geslenterd te hebben had ik nog een paar dagen vrij en snel daarna begon het werkende leven weer. Normaal gesproken is de maand december mijn favoriete maand van het jaar, maar dit jaar viel het, gek genoeg, een klein beetje tegen. Waarom? Geen idee. Het echt ‘kerstgevoel’ was voor mij in ieder geval ver te zoeken. Desalniettemin was het erg gezellig en is de maand voorbij gevlogen!

photo diary december zonder kerstgevoelphoto diary december zonder kerstgevoelAls je mijn uitgebreide Londen diary en travelguide hebt gelezen weet je dat ik de eerste paar dagen van december met mijn moeder heb doorgebracht in Londen. We hebben vele winkels gezien, lekker gegeten, een mooie wandeling gemaakt door Hyde park en natuurlijk genoten van alle mooie kerstlichtjes!

photo diary december zonder kerstgevoelphoto diary december zonder kerstgevoelHet is niet fijn om je minderwaardig te voelen. Daarom vond ik het nodig om even mijn hart te luchten en deed ik dat in dit artikel. Van de maan af gezien, zijn wij allen even groot, een prachtige uitspraak die sommige zaken weer even relativeert. Na werktijd ging ik samen met een paar collega’s eten bij Zinc waar ze gerechten bereiden met verse seizoensproducten en waar het menu elke twee weken wijzigt. Aanradertje!

photo diary december zonder kerstgevoelphoto diary december zonder kerstgevoelOver het algemeen gaat het redelijk goed met mijn bloedglucosewaarden, maar soms is mijn lichaam gigantisch aan het stunten. Over de onvoorspelbaarheid en wat dit betekent in de praktijk schreef ik ook een artikel. Samen met een vriendin ging ik uit eten en dronk ik achteraf een heerlijke muntthee. Het was fijn om weer even bij te praten, zeker omdat het alweer zes maanden geleden was.

photo diary december zonder kerstgevoelphoto diary december zonder kerstgevoelTussen Kerst en oud en nieuw waren mijn vriend en ik vrij en genoten we van een lunch bij het Westerpaviljoen. Hoewel het niet helemaal verantwoord is, bestelde ik wentelteefjes. Dat is namelijk een traditie en die zet ik graag voort. Midden in de vakantie moest ik een dag werken. Vijf dagen vrij, één dag werken en daarna weer vijf dagen vrij. Onderweg naar werk werd ik getrakteerd op een mooie zonsopkomst.

photo diary december zonder kerstgevoelphoto diary december zonder kerstgevoelMet oud en nieuw bezochten we ons favoriete restaurant waar we alleen met speciale gelegenheden eten; Gauchos. Daarna brachten we de avond gezellig samen door terwijl we mijn favoriete serie keken en een oliebol aten. Klokslag twaalf uur stak ik op het balkon de sterretjes aan en was het nieuwe jaar alweer begonnen!

Wat heb jij gedaan met oud en nieuw? Laten we van 2016 een mooi jaar maken!