Photo Diary December; nog even terugblikken

Gek eigenlijk, hoe de maand december alweer voelt als een eeuwigheid geleden, terwijl we nog maar net begonnen zijn aan de maand januari. December stond volledig in het teken van jubilea. Zo bestaat het bedrijf waar ik voor werk 25 jaar, zijn mijn ouders 34 jaar getrouwd en zijn mijn vriend en ik alweer vijf jaar samen. Reden genoeg voor een feestje!

Photo Diary December; nog even terugblikkenPhoto Diary December; nog even terugblikkenHet is een traditie geworden om in de periode voor Kerst met mijn moeder naar de Intratuin te gaan. De kerstafdeling blijft ieder jaar weer verrassen, met de Lemax dorpen in het bijzonder. Toen Hannah, onze stagiaire, vertelde dat ze door haar opleiding was uitgenodigd voor een masterclass van Anna Nooshin, was het eruit voordat ik doorhad: “Mag ik mee?” – Gelukkig vond zij, maar ook de school het geen probleem en mocht ik mee! Wát een inspiratie. Ik ben niet snel een fangirl, maar voor Anna maak ik graag een uitzondering.

Photo Diary December; nog even terugblikkenPhoto Diary December; nog even terugblikkenIn de tweede week van december haalde ik mijn wintersportspullen tevoorschijn. We gingen met het hele bedrijf naar de Franse Alpen om daar het 25-jarig bestaan te vieren. Met een vol programma was het allemaal top geregeld; van ski’s die al klaar stonden in de appartementen, tot aan leuke feestjes in de avonden. Én, niet te vergeten: ook nog eens geluk met het weer. We hadden het hele weekend een strakblauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Mag ik al terug?

Photo Diary December; nog even terugblikkenPhoto Diary December; nog even terugblikkenTer ere van het 34-jarig jubileum van mijn ouders gingen we met het hele gezin uit eten bij Lookies, een gezellige Brasserie in Nesselande. In december zijn we zeker zo’n vier keer uit eten geweest, hoera voor feestdagen! ;) Samen met mijn vriend bracht ik een bezoek aan de Keulse kerstmarkt. Niet alleen wilden we samen een paar dagen weg, maar hadden we ook wat te vieren. Op Kerstavond waren we precies vijf jaar samen, wat gaat de tijd toch snel!

Photo Diary December; nog even terugblikkenPhoto Diary December; nog even terugblikkenHoe schattig zijn deze schaaltjes?! Ik kwam ze tegen bij de Action en voor twee euro per stuk kon ik ze niet laten liggen. Op oudejaarsdag zijn we eventjes naar Scheveningen geweest. Aan het einde van de pier een enorm reuzenrad! Ik was helemaal vergeten dat deze al klaar was, een leuke verrassing; daar moesten we natuurlijk even in. Doordat het erg mistig was hadden we niet echt een mooi uitzicht, maar leverde het wel mooie plaatjes op.

Hoe was jouw decembermaand?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Karlijn

  December lijkt inderdaad al weer zolang terug, raar hoe dat werkt he?! Oh heerlijke die kerstlandschappen in de Intratuin. Zo lekker over de top altijd, krijg er altijd een grote glimlach van op mijn gezicht. Ziet er uit als een fijne december lieve Lauriëtte. X

  Reageer...
 • Romy

  Ik was alweer een tijdje niet op je blog geweest maar na het zien van gele details in je layout werd ik spontaan blij!

  Wat gaaf zeg dat je mee mocht naar de masterclass, soms moet je een beetje “brutaal” zijn toch? En ooooh bij het zien van de foto’s van wintersport, wil ik ook! Ik heb ook nog getwijfeld over de schaaltjes van de Action haha.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat is goed om te horen! ;) Kom over een paar weekjes maar weet terug dan, foto’s met nog meer sneeuw zijn in aantocht! Fijne dag vandaag Romy! :)

   Reageer...
 • Anna Maria

  Ik krijg wel een hele grote glimlach op mijn gezicht van dat schaaltje!!! Zo schattig. En oh wintersport, ik heb dat dus echt nog nooit gedaan :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?