Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Regelmatig deel ik op Twitter en Instagram foto’s van de dingen die ik heb meegemaakt, ben tegengekomen of die ik leuk vind! Elke maand zoek ik de leukste foto momentjes uit voor mijn photo diary! Op deze manier worden alle leuke momentjes gebundeld. Afgelopen maand was wisselend! Het ene moment was het super zonnig en was het écht zomer en een moment later was ik een verzopen kat en wilde ik het liefst beginnen aan mijn winterslaap! Is het nu zomer of herfst? Verder stond de maand augustus in het teken van hardlopen, de nieuwe auto van mijn ouders en spareribs! Nomnom.

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Zo zie ik er uit na een flinke hoosbui. Het regende super hard en volgens mijn iPhone zou het nog minstens een halfuur blijven regenen. Aangezien ik maar op vijf minuten fietsen afstand van huis was besloot ik om maar gewoon te gaan fietsen, met deze verzopen kat look als resultaat.

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

We gingen een dagje naar de Botanische Tuinen van Rotterdam.

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Tadaaa! De prachtige nieuwe auto van mijn ouders! It’s so pretty! <3 Het is een Renault Captur Helly Hansen Special Edition!

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Al weken had ik zin in spareribs, ik ben een echte carnivoor haha. Mijn vriend stelde voor om weer eens te eten bij het berenrestaurant. Topidee! De honing spareribs zijn super lekker! :)

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Trainen met de Run & Juice Club van Lin!

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Nomnom, homemade sapjes! De afgelopen maand heb ik mijn slowjuicer lekker vaak gebruikt!

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Ons visje heeft een kleine evenwichtsstoornis, denken we. Hij heeft moeite om gewoon recht te zwemmen en qua motoriek gaat het allemaal niet zo lekker. Tegenwoordig ligt het visje vaak zo maar wat te liggen. We denken dat hij op deze manier het minst last heeft van ‘zijn aandoening’, maar dat weten we niet zeker.
Het ziet er wel vreemd uit.

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Donkere wolken boven Rotterdam! Die was in de week waarin het eigenlijk alleen maar heeft geregend.
Ik hou niet zo van regen en somber weer.

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Mijn haar begint steeds wat langer te worden en nu is het ongeveer de lengte die ik in eerste instantie wilde!

Photo Diary Augustus; Zomer of Herfst?

Een mooie avondzon in het Kralingse Bos. Ik deed weer mee aan de Run en Juice Club maar moest helaas afhaken omdat ik me niet zo goed voelde. Volgende keer beter! :)

Hoe was jullie maand?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anneleen

  Leuke foto’s! Die beren snoeten poetser doekjes, geweldig! :D ik eet ook graag spareribs, het enige nadeel vind ik dat het zo tussen je tanden komt te zitten. Ik had een rustige, fijne maand augustus. Ik hoop dat het nog wat gaat nazomeren want ik hou ook niet van dat sombere weer!

  Reageer...
 • Fleur

  Ik vind je ‘korte’ haar je nog steeds erg mooi staan!

  Reageer...
 • Ines

  Dat berenrestaurant, geweldig :D

  Reageer...
 • Rianne

  Leuke foto’s! En echt, ik moet het even zeggen, maar ik vind jouw haren zo mooi! Ik vind dat korte echt leuk haha, ik ben het zelf ook aan het overwegen!

  Reageer...
 • Pauline

  Mooie foto’s! Vooral de laatste 2 :).

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Jouw haar is zo mooi!

  Reageer...
 • Manon

  Hele leuke foto’s, geeft goed weer hoe het weer in augustus was ;) Ik ben echt dol op de lengte van je haar, staat je erg goed! En de auto van je ouders wat een leuke kleur (wil ik ook haha)

  Reageer...
 • Elisa

  Wat een leuk overzicht

  Reageer...
 • blauwesokken

  aaahw jullie visje… het ziet er grappig uit maar is niet leuk!

  Nu heb ik zin in spareribs!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha sorry! ;) Ik hoop dat het visje zich snel weer beter gaat voelen! :(

   Reageer...
 • Alyssa

  Ahhh dat visje! Leuke foto’s, ik heb nu erg zin in een vers sapje!

  Reageer...
 • Mama van Vesper

  ooh die capture is zo een mooie wagen!

  Reageer...
 • Marcella

  Hippe auto, stoer! Je maakt me steeds meer nieuwsgierig naar een slow juicer, perfect voor een bult meer extra vitamientjes!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?