Photo Diary Augustus; Instagram Stories!

Na de lancering van Instagram Stories werd de nieuwe functionaliteit vrij snel door een groot deel van de fanatieke Snapchatters onder ons vervloekt. Het voelde even alsof ik de enige was die gelukkig werd van de update, maar later bleek dat toch niet het geval. Gelukkig maar! ;) Snapchat heb ik altijd gezien als ‘nog een extra community’. Dan moet je daar ook weer content plaatsen én natuurlijk andere mensen volgen. Als ik mijn blog, alle social media én Snapchat wil bijhouden, kan ik misschien beter mijn baan opzeggen.. ;) Omdat ik met de komst van Instagram Stories wel kan ‘snappen’, maar geen hele nieuwe community hoef te betreden, maakt mij dat een gelukkig mens. Daarom deze maand geen overzicht met mooi bewerkte foto’s, maar een kijkje in mijn dagelijks leven zonder filter!

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!We begonnen augustus met een weekendje naar Luxemburg waar we het land in 48 uur verkend hebben. Ons hotel was gelegen in Echternach, een klein dorpje op de grens met Duitsland. We aten pizza, genoten van een prachtig uitzicht tijdens ons ontbijt, reden vele kilometers met onze inmiddels alweer twee maanden oude bolide én droegen zonder dat we het doorhadden precies hetzelfde kleur shirtje. Het was een mooi weekend!

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!De week daarop brachten we een bezoek aan oma. Omdat zij onze nieuwe auto nog niet had gezien ging ik op mijn parttime vrije vrijdag door de wasstraat. Als je een nieuwe auto gaat laten zien moet deze natuurlijk wel mooi glimmen! Helaas hadden de vogels het op ons gemunt en was de auto de volgende ochtend alweer helemaal vies. Grrrr! We zijn toen op zaterdag nog maar een keer door de wasstraat gegaan… ;)

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Toen we ’s middags aankwamen in het oosten van het land had oma allerlei lekkers klaargemaakt. Zo was er taart, soep én hamburgers. Het was een beetje veel, maar er werd in ieder geval goed voor ons gezorgd! Die week was ik voor het eerst sinds lange tijd weer even vergeten dat ik diabetes type 1 heb. Als avondeten had ik een flinke pastasalade naar binnen gewerkt waar ik geen insuline voor had gespoten. Niet handig!

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Er moest natuurlijk ook gespeeld worden met onze hamster Spekkie! In de avond spelen we meestal een halfuurtje op bed. Zeker als ik het dekbed een beetje rommelig neerleg vindt ze het leuk om daaroverheen te rennen en allemaal tunneltjes te ontdekken. Rustig een serie kijken terwijl ze bij me ligt zit er nog niet in. Ze is écht heel actief, op een schattige manier. Toch zat ze op een gegeven moment even stil en keken we samen naar de serie Mistresses.

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Als het lekker weer is ga ik op de fiets naar werk. Zeker met het zomerse weer van de afgelopen dagen is het heerlijk om wakker te worden op de fiets. De dagen vlogen voorbij in augustus en zo ook de werkweken. Over een tijdje mogen we op vakantie, zin in!

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Nu ik de Freestyle Libre een tijdje gebruik was het tijd om een artikel te schrijven over mijn ervaringen. Het is het grootste artikel geworden van mijn blog! Ik ben er dan ook nog steeds erg enthousiast over, dus dat is niet zo gek. De afgelopen maand zat ik regelmatig voor het slapen gaan iets aan de lage kant. Met oreo’s in huis is dat toch minder vervelend! ;)

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Mijn collega’s en ik hebben een geweldig plekje ontdekt bij de Kralingse Plas in Rotterdam. Vorige week met ons kwartaaluitje maar ook deze week met het afscheid van een collega hebben we genoten van het lekkere eten, maar ook van het prachtige uitzicht. Het ideale plekje voor een gezellige borrel! Vorige week mocht ik weer naar de schoonheidsspecialiste. Het is geen pretje, maar het resultaat is het waard. Mijn huid gaat elke dag vooruit!

Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Photo Diary Augustus; Instagram Stories!Na mijn bezoek aan de schoonheidsspecialiste haalde ik mijn vriend op van werk. Eenmaal thuis trokken we onze hardloopschoenen aan en was het weer tijd voor een training met Evy. We zijn allebei weer begonnen bij de eerste les; eens kijken of we het samen vol kunnen houden! Samen hardlopen is in ieder geval een stuk gezelliger dan in je eentje.

Wat heb jij allemaal gedaan in augustus?