Papieren dieren van Assembli

Tegenwoordig helemaal hip en happening, papieren dieren voor aan de muur. Heb je altijd al een mooie hertenkop aan de muur willen hebben? Deze kan je nu zelf in elkaar knutselen en aan de muur hangen! Inmiddels zijn er verschillende partijen die DIY pakketten aanbieden om zelf papieren dieren mee te maken. Een tijdje terug liet een collega de website van Assembli zien, één van de partijen waar ze onder andere papieren dieren verkopen maar ook een kerstboom, doodshoofd en nog veel meer!

Zelf papieren dieren in elkaar knutselen

Assembli is opgericht door designer Joop Bource. De verschillende papieren dieren zijn te koop als pakket met daarin alle benodigdheden om het dier zelf in elkaar te zetten. Zelfs de lijm wordt netjes meegeleverd! De kerstboom is overigens een gratis pdf die je kan downloaden! Leuk om met kerst een papieren kerstboom in huis te hebben! Wil je ook een aantal papieren dieren aan je muur? Bekijk dan de website van Assembli of de webwinkel!

Gisteren kwam ik op de website van Abduzeedo nog een papieren dier tegen! Natalya Bublik, Svetlý Storý, Alena Nikiforova and Pavel Pogudin hebben samen gewerkt aan een project genaamd: “My dear deer”, met als eindresultaat een papieren hert. Ook heel erg cool! Maar iets moeilijker in elkaar te zetten. Voor 5 dollar is het patroon te downloaden inclusief een handleiding. Ze zeggen dat je ongeveer 2 volle dagen nodig hebt om het hert in elkaar te zetten. Je kan het zip bestand met het hert hier downloaden.

Papieren DierenUpdate: Inmiddels heb ik zelf ook mogen ervaren hoe het is om een papieren dier ik elkaar te zetten. Lise Lefebvre maakte een DIY pakket om zelf een papieren konijn in elkaar te zetten. Het was even een flink werkje, iets wat ik erg onderschat had. Maar het resultaat mag er zijn! Benieuwd naar het proces? Ik schreef er een artikel over!

Lijkt het jullie wat om papieren dieren aan de muur te hebben?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Michelle

  Wat tof, vooral dat hert, goede activiteit voor een saai druilerig weekend!

  Reageer...
 • Fenna

  YEAH! Zo leuk! De ‘Rino’ zit helaas nog steeds in de doos… Het schijnt dat je er wel geduld voor moet hebben :-)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ben benieuwd! Laat je het weten als je hem in elkaar hebt gezet? :D

   Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?