Pannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdag

Gisteren was het niet alleen vaderdag, maar ook de 65ste verjaardag van mijn schoonvader! Dubbel feest! Om dit te vieren gingen we een familiecruise maken door de Rotterdamse haven met de pannenkoekenboot. Lekker varen, genieten van het prachtige uitzicht en de mooie stad Rotterdam! Mocht je je trouwens afvragen waarom er geen foto’s zijn van de familie, die zijn er wel, maar ik vind het niet zo netjes om deze foto’s allemaal te delen op internet, het is natuurlijk mijn blog en niet van mijn familie! ;)

De pannenkoekenboot

De pannenkoekenboot vertrok om half 2 en we konden gelijk aanvallen! Naast pannenkoeken (spek, appel en naturel) hadden ze ook gehaktballetjes, stoofpeertjes en allemaal anders lekkers! Genoeg om jezelf helemaal misselijk te eten. Zo’n anderhalf uur later zat ik bommetjevol en had ik niet eens meer ruimte voor een toetje.

Pannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagWe vertrokken vanuit de Parkhaven (naast de Euromast) en gingen toen richting de Rotterdamse haven. Vervolgens keerde we weer om en gingen we richting de Rotterdamse Skyline en hadden we een prachtig uitzicht. De Erasmusbrug, de Rotterdam, de Willemsbrug, allemaal Rotterdamse pareltjes. Ik kan me niet herinneren dat ik eerder over de Maas heb gevaren dus het was een hele leuke eerste ervaring! Zeker een aanrader als je eens in Rotterdam bent.

Pannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagPannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdag
Pannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdag

De ballenbak waar de kinderen in konden spelen, super leuk bedacht!

Pannenkoekenboot; Dagje weg op vaderdagToen we weer arriveerde in de Parkhaven, lag er naast de pannenkoekenboot deze stoere FunJet! Het zag er zo gaaf uit! Zo’n bootje gaat 100 KM/H! We waren erg onder de indruk en dit is zeker toegevoegd aan ons todo lijstje! Het was een hele leuke dag en we hebben genoten van de pannenkoeken en het mooie uitzicht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Wat hebben jullie gedaan op vaderdag?
Zijn jullie wel eens op de Pannenkoekenboot geweest?