Paaseieren zoeken en weekend vieren

Heerlijk zo’n extra vrije dag! Omdat ik op vrijdag ook al vrij was voelt Pasen echt als een mini vakantie. Het begon al leuk, want afgelopen vrijdag kwam Stella op bezoek! We hadden rond lunchtijd afgesproken en besloten om wat te gaan eten bij Bagels & Beans. We bedachten ons op dat moment pas dat we ongeveer een jaar geleden op precies dezelfde plek voor de allereerste keer hadden afgesproken! Times flies when you’re having fun. Na onze bagel gingen we naar mijn huis om aan Stella haar blog te knutselen. Het was een hele uitdaging omdat Etsy thema’s iets anders in elkaar zitten dan dat ik gewend ben, maar uiteindelijk hebben we er iets moois van kunnen maken!

Blogkriebels

Stiekem krijg ik zelf ook wel weer kriebels om mijn eigen thema weer een beetje te veranderen. Artikelen schrijven is leuk, maar knutselen aan het grotere geheel vind ik net zo leuk! Vaak ben ik er dan avonden mee bezig en wil ik elke avond weer iets nieuws. Dat schiet dan ook niet echt op. Maar na het schrijven van dit artikel ga ik toch maar weer even wat dingetjes proberen, het is tijd voor een klein beetje verandering!

Paaseieren zoeken en weekend vieren

Huisje, boompje, beestje

Zaterdag stond helemaal in het teken van de huizenjacht en de voorbereidingen van de verhuizing. Fase twee van het nieuwbouwproject waar ik eerder al over vertelde zit er aan te komen en daarom brachten we maar weer eens een bezoekje aan onze ‘hopelijk’ toekomstige woonplaats. Wil je voor ons duimen alsjeblieft? Het weer zat in ieder geval mee! We reden voor het eerst sinds tijden weer in onze auto met de raampjes open, hallo lente! Omdat we volgende week de sleutel krijgen van ons huurhuisje werd het ook eens tijd om een vloer te gaan bestellen. Goede timing dat de bouwmarkten in de periode rondom Pasen gigantische aanbiedingen hebben. De bestelling is geplaatst, de komende weken gaan druk maar ook erg leuk worden!

Paaseieren zoeken en weekend vieren

Paaseieren zoeken

Gisteren zouden we eigenlijk met mijn ouders naar Pairi Daiza gaan, een dierentuin in de buurt van Brussel. Maar door alle narigheid van afgelopen week hebben we besloten om daar toch maar een andere keer naartoe te gaan. Naast dat het op dit moment niet de meest veilige plek is, voelt het ook een beetje vreemd om daar ‘gezellig’ naar de dierentuin te gaan. In plaats van een dagje dierentuin maakten we er een lekkere luie dag van. Vrijdag had ik van Stella nog een leuk verjaardagscadeautje gekregen, Tony’s Chocolonely paaseieren! En wat hoort er bij Pasen? Juist! Paaseieren zoeken! Terwijl ik nog in bed lag verstopte mijn vriend de paaseieren in de woonkamer. Leuk om je soms weer even kind te voelen. Na de paaseierenzoektocht maakten we een eenvoudig paasontbijtje, waarbij het verjaardagscadeautje van fonQ, de Keith Brymer Jones eierdopjes, goed van pas kwam! Leuk zijn ze he? We keken nog wat series, deden we administratie en verder lekker niks. Precies zoals een zondag hoort te zijn!

Vandaag gaan we, waarschijnlijk net zoals de rest van Nederland, naar de woonboulevard om inspiratie op te doen! Wat ga jij vandaag doen?