Oud & Nieuw; Gelukkig nieuwjaar!

Hebben jullie wel eens geprobeerd om een foto te maken van vuurwerk sterretjes? Dat is lastiger dan het lijkt kan ik je vertellen! Maar, genoeg over vuurwerk sterretjes! Het liefst wens ik jullie allemaal in real life een gelukkig nieuwjaar toe inclusief dikke knuffel, maar dat gaat wat lastig. Daarom doe ik het maar op deze manier; Gelukkig nieuwjaar! <3

Op oudejaarsdag heb ik altijd een enorm dubbel gevoel, omdat er vaak verwacht wordt dat je oud en nieuw met een grote groep familie en vrienden viert, of in een club, na het betalen van een enorm bedrag voor de entree, met allemaal onbekende mensen om je heen. Ieder zijn ding natuurlijk, maar ik heb oudejaarsavond, net zoals voorgaande jaren, weer gezellig thuis met mijn vriend gevierd en dat was ontspannen en gezellig!

Oud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaarOud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaarIn de middag ging ik voor het eerst sinds een maand weer een rondje hardlopen. Het ging niet zo top, maar dat was te verwachten. Het was zo sneu om in het bos alle vogels in paniek weg te zien vliegen bij het afgaan van een rotje! Stom vuurwerk! :( De avond begonnen we bij ons favoriete restaurant Gauchos om daarna vervolgens lekker op de bank neer te ploffen en binnen te blijven! Het vuurwerk in Rotterdam van de Erasmusbrug konden we volgen op tv en live vanaf het balkon! We hebben op het balkon maarliefst 65 (!!) vuurwerk sterretjes opgebrand! :D

Oud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaarOud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaar

Laten we van 2015 een mooi jaar maken!

Vandaag is het 1 januari en dat betekent een nieuw jaar, een nieuwe start, 365 nieuwe dagen om allemaal leuke dingen te doen en te genieten van het leven. Dit wordt voor mij een jaar waarin ik hopelijk net zo sterk en stabiel blijf als dat ik nu (most of the time) ben, met plezier elke dag naar mijn nieuwe baan ga waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb en het jaar waarin ik natuurlijk super veel leuke dingen mee hoop te maken! Mindere dagen zullen er altijd zijn, maar gelukkig zitten er 365 in een jaar! :)

De afgelopen paar dagen heb ik enorm veel lieve reacties van jullie ontvangen en dat betekent heel erg veel voor me, onwijs bedankt daarvoor! Ik wens jullie allemaal een mooi, positief, krachtig, gezond en vooral gelukkig 2015 toe! Laten we er samen 2014 achter ons laten en een topjaar van 2015 maken!

Wat hebben jullie gedaan met oud en nieuw?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marloes

  Gelukkig nieuwjaar! Dat 2015 een heel mooi jaar mag worden X

  Reageer...
 • Marion

  Gelukkig nieuwjaar, meid! Ik ben lekker samen thuis geweest met manlief en van 23:00 tot 1:00 uur hadden we bezoek van iemand die anders alleen thuis zou zitten. Dus lekker rustig.

  Reageer...
 • Xaviera

  Dat lijkt me heel lastig om mooie foto’s van sterretjes te maken, maar het is je goed gelukt! Leuk dat je een gezellig avond thuis met je vriend hebt gehad, ik was ook gewoon thuis maar dat was heel rustig en fijn. Jij ook een heel gelukkig, mooi en liefdevol nieuwjaar gewenst!

  Reageer...
 • Sylvia

  Gelukkig nieuwjaar! :) Ik heb heb ook heel ontspannen thuis gevierd met mijn ouders, hier ook geen volle kroeg in een drukke binnenstad waar je vijf euro betaald voor een biertje ;)

  Reageer...
 • Deborah

  Voor jou en je vriend een heel mooi, krachtig en liefdevol nieuw jaar gewenst.

  Wij zijn bij familie geweest en hebben met zijn allen het nieuwe jaar verwelkomd. Heel gezellig…
  Ben blij dat alles nu weer achter de rug is. Op naar nieuwe uitdagingen en het maken van mooie nieuwe herinneringen!!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Lekker uitrusten vandaag dan! :) Klinkt goed, gaan we doen!

   Reageer...
 • Elke

  Leuk artikel! Bij ons is Ik hou van Holland een traditie hahaa :)

  Reageer...
 • Cindy

  Gelukkig nieuwjaar! Het lijkt me wel een mooi gezicht, al die sterretjes op een balkon. Wij zijn bij vrienden geweest, gewoon gezellig gekletst en om 01:30u reden we al naar huis. Op naar een nieuw jaar, ik ga zo doen waar jij het jaar mee hebt afgesloten: Rondje hardlopen!

  Reageer...
 • Esther Marieke

  Happy new year! Ik vier het al jaren met een vast groepje vrienden, bij één van ons thuis. Wij houden ook niet zo van die feesten. Dit jaar had ik ook mijn ouders uitgenodigd, was zo gezellig! Door dat sterretje besef ik ineens dat ik helemaal vergeten ben foto’s te maken, haha!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha, volgend jaar weer een kans! ;) Klinkt gezellig! :D Leuk dat je ouders er ook bij waren :)

   Reageer...
 • Jeanine

  Ik wens je een prachtig 2015 toe! Mijn vriend en ik vierden Nieuwjaar in de Efteling, ook hartstikke leuk!

  Reageer...
 • Kim

  De beste wensen voor het nieuwe jaar! En foto’s maken van sterretjes is inderdaad lastiger dan het lijkt..

  Reageer...
 • Anneleen

  Ik vind de foto van het sterretje anders erg geslaagd! :) is mooi gelukt! Klinkt als een gezellige avond. Ik was op oudejaarsavond bij mijn vriend thuis. Ik heb samen met hem en nog een ander koppel samen door gedaan. Leuke spelletjes gespeeld, wat gekletst, vuurwerk gekeken, lekker gegeten en gedronken, … Lekker rustig maar wel leuk, meer hoeft dat voor ons ook niet te zijn! :) Gelukkig nieuwjaar Lauriëtte! De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

  Reageer...
 • Daisy

  ik ben een stille volger. Maar ik wilde je graag een fijn en gelukkig 2015 wensen. Daarnaast zijn sterretjes altijd zo fijn. :-). Ze maken me altijd erg vrolijk.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat lief Daisy, dankjewel! <3 Ik word er ook altijd erg vrolijk van :)

   Reageer...
 • alexa

  Gelukkig nieuwjaar nog gewenst!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Gelukkig nieuwjaar, mooie foto’s!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?