Oud & Nieuw; Gelukkig nieuwjaar!

Hebben jullie wel eens geprobeerd om een foto te maken van vuurwerk sterretjes? Dat is lastiger dan het lijkt kan ik je vertellen! Maar, genoeg over vuurwerk sterretjes! Het liefst wens ik jullie allemaal in real life een gelukkig nieuwjaar toe inclusief dikke knuffel, maar dat gaat wat lastig. Daarom doe ik het maar op deze manier; Gelukkig nieuwjaar! <3

Op oudejaarsdag heb ik altijd een enorm dubbel gevoel, omdat er vaak verwacht wordt dat je oud en nieuw met een grote groep familie en vrienden viert, of in een club, na het betalen van een enorm bedrag voor de entree, met allemaal onbekende mensen om je heen. Ieder zijn ding natuurlijk, maar ik heb oudejaarsavond, net zoals voorgaande jaren, weer gezellig thuis met mijn vriend gevierd en dat was ontspannen en gezellig!

Oud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaarOud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaarIn de middag ging ik voor het eerst sinds een maand weer een rondje hardlopen. Het ging niet zo top, maar dat was te verwachten. Het was zo sneu om in het bos alle vogels in paniek weg te zien vliegen bij het afgaan van een rotje! Stom vuurwerk! :( De avond begonnen we bij ons favoriete restaurant Gauchos om daarna vervolgens lekker op de bank neer te ploffen en binnen te blijven! Het vuurwerk in Rotterdam van de Erasmusbrug konden we volgen op tv en live vanaf het balkon! We hebben op het balkon maarliefst 65 (!!) vuurwerk sterretjes opgebrand! :D

Oud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaarOud en Nieuw; Gelukkig nieuwjaar

Laten we van 2015 een mooi jaar maken!

Vandaag is het 1 januari en dat betekent een nieuw jaar, een nieuwe start, 365 nieuwe dagen om allemaal leuke dingen te doen en te genieten van het leven. Dit wordt voor mij een jaar waarin ik hopelijk net zo sterk en stabiel blijf als dat ik nu (most of the time) ben, met plezier elke dag naar mijn nieuwe baan ga waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb en het jaar waarin ik natuurlijk super veel leuke dingen mee hoop te maken! Mindere dagen zullen er altijd zijn, maar gelukkig zitten er 365 in een jaar! :)

De afgelopen paar dagen heb ik enorm veel lieve reacties van jullie ontvangen en dat betekent heel erg veel voor me, onwijs bedankt daarvoor! Ik wens jullie allemaal een mooi, positief, krachtig, gezond en vooral gelukkig 2015 toe! Laten we er samen 2014 achter ons laten en een topjaar van 2015 maken!

Wat hebben jullie gedaan met oud en nieuw?