Onder een wollen plaid op de bank

Afgelopen week voelde ik me niet zo top. Woensdag werd ik wakker met het gevoel alsof er een knoop in mijn maag zat en een beginnende keelpijn. In de dagen die volgde ging het niet echt beter, maar ik was niet ziek genoeg om écht ziek te zijn. Daarom ging ik gewoon naar werk en deed ik de dingen die ik altijd doe. Wel propte ik mezelf overdag vol met fruit en gezonde sapjes en kroop ik ’s avonds op de bank onder een mooie rode wollen plaid die ik heb gekregen van Nordic Interior Design!

Onder een wollen plaid van nordic interior design op de bankUit de grote collectie van wollen plaids koos ik voor deze prachtige rode variant die ontworpen is door Jennika Jokinen en Lapuan Kankurit. Misschien een beetje voorspelbaar dat ik weer voor rood gekozen heb, maar dat krijg je nu eenmaal als dat je lievelingskleur is! De witte kruisjes vormen samen hartjes en het leuke is dat je aan de ene kant van de plaid lichte kruisjes hebt op een rode achtergrond en aan de andere kant rode kruisjes op een lichte achtergrond. De plaid is 130 bij 180 centimeter. Een mooi formaat voor op de bank of voor een gezellige picknick.

Onder een wollen plaid van nordic interior design op de bankOnder een wollen plaid van nordic interior design op de bankHet grootste voordeel van een wollen plaid is dat die lekker warm is, maar het feit dat de plaid van wol is, is misschien ook wel het grootste nadeel. Toen ik de plaid uit de verpakking haalde kwam de geur van boerderij me tegemoet en zeker als stadsmeisje is dat iets wat ik niet gewend ben. Ondanks dat de plaid van wol is en daarom eigenlijk alleen met de hand gewassen mag worden, heb ik hem in de wasmachine op een wolprogramma gewassen met een fris wasmiddel in de hoop de geur iets te verdoezelen. Na het wassen is de geur wel iets verminderd, maar je ruikt het nog wel. Ik ga er maar vanuit dat de geur vanzelf in de loop van de tijd minder zal worden!

Kruipen jullie ook regelmatig met een dekentje op de bank?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Remy | BakingBeautyNL

  Gave plaid! Denk dat Marije die ook wel geweldig vind met al die hartjes ;)

  Wij hebben ook een heerlijke deken thuis en zeker met deze ‘koude’ dagen is het fijn om samen onder een dekentje te kroelen…

  Reageer...
 • Iris

  Wat een geweldige deken En ook zo lekker warm:)

  Reageer...
 • Tessa

  Ik hou van dit soort dekentjes in de herfst! Cozzyyy :D
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Anne

  Heerlijk zo, met een dekentje onder de bank! Deze is lekker winters :)

  Reageer...
  • Anne

   Haha! OP de bank moet dat dus zijn :’)

   Reageer...
   • Lauriëtte

    Haha ik lig ook regelmatig met mn dekentje onder de bank! :P

    Reageer...
 • Laura

  Waar andere mensen geen genoeg kunnen krijgen van schoenen, sjaals of blousejes, heb ik dat met dekens (oh en ook met kruiken). Deze ziet er lekker warm en ook nog eens kerstig uit. Like!

  Reageer...
 • Sara

  Leuke foto en dat printje van die plaid is tof! Sowieso is het met dit weer heerlijk om warm weg te kruipen met een kopje thee erbij. :)

  Reageer...
 • Anouk

  Heerlijk om er met dit weer een plaid bij te pakken! Lekker een boek lezen of een filmpje kijken met een kop thee.

  Reageer...
 • Marion

  Ik probeer me nog enigszins in te houden, maar het is alweer met grote regelmaat dat ik mijn benen niet zie als ik op de bank hang. Ach, heerlijk toch!

  Reageer...
 • Linda

  Oh wat een ontzettend toffe plaid! En met dit druilerige herfstweer kruip ik ook het liefst met een dekentje en een kop thee op de bank :)

  Reageer...
 • Mariëlle

  Heerlijk in het najaar zo’n dekentje :)

  Reageer...
 • Bente

  Haha ik leef met een dekentje op de bank. Kan niet zonder! Al lijkt me muffig ruikende me nou niet helemaal lekker ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Klopt helemaal, was het ook niet :( Gelukkig is het nu al iets minder! Nog een paar keer wassen en een dag buiten hangen!

   Reageer...
 • Emily

  Ik krijg helemaal zin om onder een plaid te gaan liggen nu! :D

  Reageer...
 • Petra

  Heerlijk. Ik wil er ook een. Maar ik heb het ideale exemplaar nog niet kunnen vinden. Moet niet te dik zijn, mag niet prikken, leuke print hebben en bovenal moet hij betaalbaar zijn.

  Reageer...
 • Anneleen

  Kan zo’n deugd doen hé, met een lekker warm dekentje op de zetel! Hopelijk voel je je ondertussen al wat beter!

  Reageer...
 • Anouk

  Wat een heerlijk, cozy dekentje!

  Reageer...
 • Petra

  jezelf niet lekker voelen is niet grappig, het dekentje over je benen is wel lekker…zelf kruip ik ook vaak zo op de bank…genieten

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Gezellig dekentje! Hopelijk voel je je beter nu!

  Reageer...
 • zomersproetje

  Ziek zijn is niet fijn. Maar onder zo’n mooi en lekker warm dekentje met een filmpje erbij is het vast iets dragelijker ;-). Lig je er vandaag nog onder? Beterschap!

  Reageer...
 • Fleur

  Wat een mooie plaid! Lijkt me heerlijk warm.

  Reageer...
 • Manon

  Leuke deken! Jammer dat hij zo naar boerderij ruikt dat zal wel minder worden denk ik. Wel balen dat je ziekjes bent geweest ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat was wel een beetje jammer ja! Voel me inmiddels weer wat beter! :)

   Reageer...
 • Andrea

  Jammer van de geur zeg. Ik ben wel echt dol op plaids en kleedjes. Heerlijk voor op de bank.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?