Nike’s On My Feet; Nike Air Max Thea!

Oeeeh! Ik ben zo blij met mijn nieuwe Nike’s! Basic zwarte Nike’s stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje maar ik kon steeds maar niet kiezen. Eerst wilde ik de Roshe Runs, maar die zag ik vervolgens overal dus ging ik weer op zoek naar iets anders. De normale Nike Air Max vind ik weer net iets te stoer, dus dat werd hem ook niet. Toen ik de Nike Air Max Thea zag was ik verkocht!

De gekleurde varianten zijn ook geweldig, maar omdat ik op zoek was naar schoenen die makkelijk te combineren waren ging ik voor de zwarte! Toen ik ze in de Nike Store zag had ik ze eerst even gepast zodat ik wist welke maat ik nodig had en besloot ik toch nog eens een paar nachtjes over deze aankoop te slapen. Na ongeveer 2 weken wist ik het zeker! Ja, twee weken! Ik ben een enorme twijfelaar. Uiteraard waren ze op dat moment bijna nergens meer te vinden en ben ik half Rotterdam door gewandeld, op zoek naar deze mooie Thea’s! Uiteindelijk vond ik ze weer en besloot ik ze te kopen. Het fijne aan deze schoenen is dat ze bijna bij elke outfit leuk staan! :D

Nikes on my feet Nike Air Max Thea

Hebben jullie ook Nike’s?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tessa

  Wat een gafe sneaker! Heel veel plezier ervan!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Anne

  Dit zijn precies de schoenen waar ik naar op zoek ben! Ahh! Ik wil graag een paar Nikes omdat ik gewoon fijne, comfy schoenen wil waar ik lang op kan lopen maar ik wil geen heftige kleurtjes enzo. Deze zijn perfect :o

  Reageer...
 • Nathalie

  Hele mooie schoenen! Ik heb op dit moment alleen maar Nike hardloopschoenen, maar wil voor het najaar nog wel graag een paar zwarte free’s (om naast het hardlopen te gebruiken)!

  Reageer...
 • Nienke

  Oh I like! Niet te lomp, maar ook niet te meisjesachtig. :)

  Reageer...
 • Myrthe

  Jaaaa leuk zijn ze!!! Zulke zou ik ook wel willen!

  Reageer...
 • Tjitske

  Deze zie je steeds vaker, schijnen super fijn te lopen!

  Reageer...
 • Manon

  Ze zijn zoo leuk, ik heb nog geen Nikes omdat ik telkens van mening verander, dan wil ik roshe run’s dan wil ik air max en nu dus deze haha eerst maar eens een keuze maken!

  Reageer...
 • Donna Luisa

  Ik vind zulke basics ook suuuper leuk!

  Reageer...
 • Denise

  Aaah, ze zijn zo leuk! Deze staan absoluut hoog op mijn wish-list!

  Reageer...
 • Fleur

  Ze zijn, juist omdat ze net iets anders zijn dan alle andere, ontzettend gaaf!

  Reageer...
 • Kiss & Make-up

  Ik hou zelf meer van Converses. Maar daar loop je natuurlijk niet mee :-)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hoe bedoel je dat? ;) Heb ook twee paar Converse hoor! :)

   Reageer...
 • Dionne

  Ze zijn erg mooi

  Reageer...
 • Linda

  Gaaf! Ik vind zwarte Nikes heel mooi, ik heb de Nike Free 5.0 (in het zwart natuurlijk) ;-)

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wow, deze zijn mooi!

  Reageer...
 • Cindy

  Wat een beauty’s! Ik vind Nikes met felle kleuren leuk voor het sporten, maar voor casual gebruik zou ik inderdaad meer voor zwart gaan, vanwege het combineren. Ik heb twee paar Nikes, allebei gebruik ik ze voor sporten, Vapor Quick 2 voor het hardlopen en Flex Trainer 3 voor de sportschool.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Zo denk ik er ook over! Fel gekleurde Nike’s zijn leuk voor het sporten maar voor casual onder een outfit is zwart gewoon net iets praktischer!

   Reageer...
 • Rianne

  Die zijn zo leuk!!

  Reageer...
 • Suzanne

  Wauw, wauw, wauw. Deze zijn echt heel erg mooi!

  Reageer...
 • Jorien

  Wat een leukerds! Denk dat je ze echt wel leuk kan combineren :)

  Reageer...
 • Saskia | Former Parades

  Ze zijn tof! Deze vind ik inderdaad ook mooier en vrouwelijker dan die andere air max variant :-) En handig ook dat ze overal bij passen haha!

  ♥ Saskia

  Reageer...
 • Marloes

  Ze zijn zo gaaf! Ik heb vorige weer nieuwe Thea’s gekocht. Neonroze met blauw haha! Gewaagd, maar ik vind ze zo gaaf!

  Reageer...
 • Wishlist; Nike, Project Life & Hair Bear - Wish Flower

  […] de Nike Air Max Thea in het rood op mijn verlanglijstje staan, maar hoewel ik erg gelukkig ben met mijn zwarte Thea’s, kan ik er niet lang op lopen. Deze rode Ultra Moire’s zijn zo mooi! Nu nog hopen dat ze lekker […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?