Nieuwe knutselspulletjes van de hobbybeurs

Vorige week ben ik samen met mijn moeder gezellig een dagje naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in de Brabanthallen geweest. Nu ben ik zelf geen fanatieke kaarten of scrapboekmaker, maar op zo’n beurs zijn altijd genoeg knutselspulletjes te vinden en ik vind het altijd erg leuk om dan wat nieuwe spulletjes te kopen! Omdat hobby- en knutselspulletjes meestal aardig aan de prijs zijn had ik me voorgenomen om niet al te veel geld uit te geven en dat is aardig gelukt!

Eigenlijk had ik maar twee dingen op mijn verlanglijstje staan, leuke stempeltjes en misschien nog wat leuke masking tape en stickers! Ik laat graag aan jullie zien wat ik allemaal heb gekocht! :D

knotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesBij de stand van de Scrapheap kocht ik voor €2.50 kleine letterstempeltjes van Dovecraft (zie eerste foto!), leuk om zelf tekstjes mee te stempelen! Omdat het handig is om een stempelkussentje te hebben kocht ik een kleine zwarte variant van Color Box, voor €2.00. Ook kocht ik bij de Scrapheap leuke stickers van Snap! Vooral bedoel voor scrapbooking maar ook leuk om andere creatieve knutsels mee te versieren! Ik kocht de travel en summer stickers en per setje betaalde ik €3.50.

knotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesOmdat ik eigenlijk ook van plan was om wat grotere stempels te kopen kocht ik alvast een groter stempelkussen van Nellie Snellen (€2.50) en nog een kleine rode (€1.00). Helaas kwam ik de stempels waar ik naar op zoek was niet meer tegen, maar dan heb ik in ieder geval de stempelkussentjes al in huis! Verder kwam ik bij Mijn Hobby Shop nog leuke masking sticker setjes tegen. Inplaats van een rolletje masking tape heb je allemaal velletjes! Zo heb je dus veel meer variatie, in een kleinere hoeveelheid! Ik betaalde per pakje €2.00. Last but not least kwam ik nog een handige lijmpen tegen! Ik heb wel lijmtubes thuis, maar het is vrij lastig om daar heel precies mee te lijmen. Deze pen was €1.50 en daarmee kan je heel precies lijmen!

knotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesknotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesAls je het ook leuk vindt om wat te knutselen is het zeker een aanrader om eens naar een hobbybeurs te gaan. Je kan er allemaal leuke creatieve dingetjes vinden en het is natuurlijk ook een leuk dagje uit! :)

Zijn jullie wel eens op een hobbybeurs geweest?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tessa

  Je stempeltjes zijn zo leuk! Ik wil ze ooook :)
  liefs, Tessa

  Reageer...
 • Donna Luisa

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik ben benieuwd naar je creaties!

  Reageer...
 • Anneleen

  Oh zo’n toffe spulletjes! Ik wil ook eens naar zo’n hobbybeurs!

  Reageer...
 • Anne

  Leuke dingetjes heb je gekocht! Maar jemig, wat een naam voor zo’n beurs :’) Haha!

  Reageer...
 • Suzanne

  Ah heel gaaf! Ik vind het zo leuk om te zien, maar als ik het zelf in huis heb doe ik er echt nooit iets mee, haha!

  Reageer...
 • Chantal

  Wat een leuke spulletjes! Veel plezier alvast met knutselen :)

  Reageer...
 • Nathalie

  Wat grappig zo’n beurs! :) Moet vast leuk geweest zijn.. Ik zou er hebberig van worden!

  Reageer...
 • Rowan - RebelliousyetRomantic

  Ah wat een leuke spulletjes! Ik word zo blij van masking tape. Zo’n hobbybeurs lijkt me heel tof al ben ik bang dat ik dan van alles zou kopen waar ik uiteindelijk niet zoveel mee doe haha. Liefs

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha herkenbaar! Ik heb geprobeerd om mezelf zoveel mogelijk tegen te houden om alles te kopen! ;)

   Reageer...
 • Sas

  Leuke nieuwe spulletjes heb je gekocht :)

  Reageer...
 • Kim

  Leuk! En die stickers zijn ook super, ik heb ze ook van [email protected]!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha ik moest nog even aan je denken omdat ik jouw scrapboeken zo bewonder, vroeg me af wat jij gebruikte! ;)

   Reageer...
 • Elisa

  Wat leuk zeg :D

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Die stickers zijn enorm tof!

  Reageer...
 • Nikki

  Wat heb je een leuke dingen gekocht! Ik was laatst naar de Knotsgekke Kaarten- én (vergeet vooral het accent niet :’)) Scrapdagen in de IJsselhallen hier in Zwolle en ik vond het echt ver-schrik-ke-lijk. Lijkt ook wel alsof er in de Brabanthallen veel meer leuke standjes waren, nu ik dit lees. De namen die jij noemt komen me helemaal niet bekend voor (of ik was zo verblind door fleecevesten dat ik ze niet gezien heb, dat kan natuurlijk ook) en ik heb ook niet zo heel veel ‘hippe’ knutseldingetjes gezien. Wat tof idee van die korte stukjes tape, zeg.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ja tof he! Haha, herkenbaar! Ik werd op ten duur vooral gek van al die boodschappenkarretjes haha!

   Reageer...
 • blauwesokken

  wauwiedewauw, leuke aankoopjes! :-)

  Reageer...
 • Mama van Vesper

  ik ben er nog niet geweest, maar als ik dit zie krijg ik er wel zin in!

  Reageer...
 • Hobbybeurs Shoplog; Project life! - Wish Flower

  […] donderdag ben ik gezellig met mijn moeder naar de hobbybeurs geweest! Net zoals een paar maanden geleden gingen we weer naar ‘de knotsgekke kaarten en scrap dagen’. Deze editie was er een extra hal […]

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?