Nieuwe knutselspulletjes van de hobbybeurs

Vorige week ben ik samen met mijn moeder gezellig een dagje naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in de Brabanthallen geweest. Nu ben ik zelf geen fanatieke kaarten of scrapboekmaker, maar op zo’n beurs zijn altijd genoeg knutselspulletjes te vinden en ik vind het altijd erg leuk om dan wat nieuwe spulletjes te kopen! Omdat hobby- en knutselspulletjes meestal aardig aan de prijs zijn had ik me voorgenomen om niet al te veel geld uit te geven en dat is aardig gelukt!

Eigenlijk had ik maar twee dingen op mijn verlanglijstje staan, leuke stempeltjes en misschien nog wat leuke masking tape en stickers! Ik laat graag aan jullie zien wat ik allemaal heb gekocht! :D

knotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesBij de stand van de Scrapheap kocht ik voor €2.50 kleine letterstempeltjes van Dovecraft (zie eerste foto!), leuk om zelf tekstjes mee te stempelen! Omdat het handig is om een stempelkussentje te hebben kocht ik een kleine zwarte variant van Color Box, voor €2.00. Ook kocht ik bij de Scrapheap leuke stickers van Snap! Vooral bedoel voor scrapbooking maar ook leuk om andere creatieve knutsels mee te versieren! Ik kocht de travel en summer stickers en per setje betaalde ik €3.50.

knotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesOmdat ik eigenlijk ook van plan was om wat grotere stempels te kopen kocht ik alvast een groter stempelkussen van Nellie Snellen (€2.50) en nog een kleine rode (€1.00). Helaas kwam ik de stempels waar ik naar op zoek was niet meer tegen, maar dan heb ik in ieder geval de stempelkussentjes al in huis! Verder kwam ik bij Mijn Hobby Shop nog leuke masking sticker setjes tegen. Inplaats van een rolletje masking tape heb je allemaal velletjes! Zo heb je dus veel meer variatie, in een kleinere hoeveelheid! Ik betaalde per pakje €2.00. Last but not least kwam ik nog een handige lijmpen tegen! Ik heb wel lijmtubes thuis, maar het is vrij lastig om daar heel precies mee te lijmen. Deze pen was €1.50 en daarmee kan je heel precies lijmen!

knotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesknotsgekke kaarten en scrapdagen nieuwe knutselspulletjesAls je het ook leuk vindt om wat te knutselen is het zeker een aanrader om eens naar een hobbybeurs te gaan. Je kan er allemaal leuke creatieve dingetjes vinden en het is natuurlijk ook een leuk dagje uit! :)

Zijn jullie wel eens op een hobbybeurs geweest?