Nieuw kapsel! Schouderlengte?

Het wordt zomer dus het is weer tijd om mijn haar te laten kortwieken! Deze gedachtes heb ik eigenlijk elk jaar wel, dan ben ik mijn lange haar zat en dan wil ik het kort laten knippen. Nouja, kort, gewoon een stuk korter dan hoe het nu is. De laatste tijd vind ik vooral schouderlengte kapsels erg mooi en zit ik er over na te denken om het ook zo te laten knippen! Persoonlijk vind ik het er iets frisser uitzien! Onderstaande kapsels zijn mijn inspiratie! Hoewel ik het laatste kapsel ook echt super mooi vind, durf ik denk ik nog geen pony te laten knippen, maar wie weet, zeg nooit nooit! ;)

Haartjes kort knippen of toch niet?Nieuw kapsel! Schouderlengte?Nieuw kapsel! Schouderlengte?Haartjes kort knippen of toch niet?Nieuw kapsel! Schouderlengte?Haartjes kort knippen of toch niet?Nieuw kapsel! Schouderlengte?

Wat vinden jullie!? Doen? Volgens mij heb ik stiekem mijn keuze al gemaakt ;)

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tessa

  Jaaa omg! Het staat je echt heel erg mooi! Ik zou het zeker doen, schouderlengte staat je echt heel hip en mooi!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Nienke

  Het fijne aan zo’n kapsel is dat je er nog alles mee kunt, dus het is sowieso geen foute keuze! Ik vind zelf het langere haar het mooiste staan bij je. Maar ik begrijp als geen ander dat haar knippen heel chill kan zijn. Het staat je in ieder geval allebei!

  Reageer...
 • Denise

  Oh wauw, dat gaat je hartstikke mooi staan! Al vind ik het lange haar wat je nu hebt ook prachtig! <3

  Reageer...
 • Josianne

  Ik denk dat het je heel mooi staat; ik ben sowieso meer fan van kortere kapsels!

  Reageer...
 • blauwesokken

  Jaaaa mooi! Ik zeg doen!! Herkenbaar issue trouwens, ik krijg in de lente ook altijd kriebels om iets anders met mijn haar te doen…
  Ik vind schouderlengtekapsels ook heeeeel tof, al vraag ik mij of het met mijn haar wel wil want dat pluist vooral dan dat het lekker “wild en smooth en out of the bed maar wel cool gestyled” zit…

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Gek is dat he? Als het lente wordt willen we altijd nieuw haar haha! Met de juiste styling spulletjes is dat pluizen wel minder te maken!

   Reageer...
 • Fleur

  Ik heb mijn haar vorig jaar ook op die lengte laten knippen en vond het doodeng, maar ben er nu wel heel blij mee! Ik denk dat het je super leuk zal staan, als ik naar de foto kijk onder je artikel. Just go for it! ;-)

  Reageer...
 • Suzanne

  Doen!! Het staat je denk ik super. Zelf heb ik het ook op schouderlengte omdat mijn haar gewoonweg niet langer groeit, haha!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Ja, ik denk hier ook al een tijdje over

  Reageer...
 • Karlijn

  O man, ik ben toch zo’n schijterd bij de kapper. Ik durf het gewoon niet een stuk korter te laten knippen. Altijd bang dat het mislukt.
  Maar wat ziet het er bij jou tof uit, ik zeg DOEN! :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! :D Haha herkenbaar, gelukkig groeit het altijd weer aan!

   Reageer...
 • Cindy

  Doen! Ik heb een aantal weken mijn haar geknipt, boven de schouder, maar nu is het net op de schouder (of nog heel net er boven) en ik ben er heel erg blij mee. Het staat een stuk vlotter en het scheelt in shampoo ook ;)

  Reageer...
 • Laura

  Mijn haar is nu ook lang, en ik zit er ook steeds meer over te denken om het tot schouderhoogte te laten knippen. Maar ik durf niet! Op de foto staat het je in ieder geval tof!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Ik denk dat het bij jou ook heel erg leuk staat, doen! Het groeit weer aan! :D

   Reageer...
 • The Beauty Musthaves

  Ik vind het wel mooi. En mocht je zelf niet zo leuk vinden, het groeit er wel weer snel aan, zeker tijdens de zomer.

  Ben benieuw of je het gaat doen. xx

  Reageer...
 • alexa

  Ik vind het onwijs leuk maar zou mijn lange haren momenteel niet afknippen maar vind het wel heel leuk. Dus mocht je het overwegen doen!!

  Reageer...
 • nina || happy acorn

  wauw, ik heb het een paar weken geleden op die lengte laten knippen en ik wist niet eens dat het hip was (maar ik vind het wel heel leuk hoor) :)

  Reageer...
 • Denise

  Doen! Het zal je heel mooi staan :).

  Reageer...
 • Janneke | Beautyroad

  Wauw dat staat echt super leuk! Ik zou het wel doen. :)

  Reageer...
 • Kimberley

  Ik vind het je leuk staan! Als je eraan denkt, betekent dat al genoeg. Gewoon doen! Groeien gaat vanzelf wel weer.

  Reageer...
 • petra

  Ja doen. Staat net ff wat pittiger.

  Reageer...
 • Liese

  Ik denk dat het je alleszins goed zal staan! Die inspiratie zijn stuk voor stuk mooie kapsels, dus lijkt me wel goed :) Ik baal zelf wel nog altijd van mijn haar kort(er) te knippen, maar dat is natuurlijk persoonlijk!

  Reageer...
 • BeautyinsideandoutNL

  Ik denk dat het je zeker wel goed zal staan! Net even iets vlotter;)

  Reageer...
 • Marlissa

  Die lengte kan je heel goed hebben! Ik zou het doen:)

  Reageer...
 • Martina

  Wauw heel gaaf!

  Reageer...
 • Puck

  Ik wil het waarschijnlijk ook zo laten knippen, en dan mijn haar doneren aan stichting Haarwens!
  Het staat je super, ik zeg: doen! x

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat is prachtig Puck! Als ik langer haar had gehad zoals jij had ik dat ook gedaan. Dankjewel! x

   Reageer...
 • Laura - what about her

  Ik vind het prachtig. Ik zeg: DOEN!

  Reageer...
 • Judith

  Jaa doen! Ik wil echt nooit meer terug naar lang haar! Haha!

  Reageer...
 • Karlijn

  Ik zeg doen! Een paar dagen geleden heb ik mijn haar impulsief een stuk korter laten knippen. Het enige nadeel vind ik dat je een stuk moeilijker een vlecht kan maken :P

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Cool! Ja daar zit ik ook een beetje mee! Heb dat altijd als ik besluit een lok oid te laten knippen, als je je haar dan in een staart wilt doen is dat gelijk zo’n klus.

   Reageer...
 • Justmyhome

  Doen!! Het staat je echt mooi. Ik heb onlangs ook mijn haren weer helemaal kort geknipt. (Tot halverwege mijn hals.) En ik voel mij toch net iets specialer en mooier als mijn haren pas geknipt zijn.

  Reageer...
 • stephanie

  Schouderlengte staat je ook heel mooi vind ik, al denk ik dat je er misschien spijt van zult krijgen :) Ik zou het bij mezelf in ieder geval niet doen :D

  Reageer...
 • Laura

  Ik heb mijn haar laatst ook laten knippen.
  Het kwam tot halverwege mijn rug, en ik heb het nu tot net over mijn schouders.
  Ik ben er helemaal blij mee! ik sleep nu niet meer zoveel gewicht mee, en je kunt er nog vanalles mee doen!
  Sowieso vind ik het voor de zomer fijner om wat korter haar te hebben.
  Ik zou het als ik jou was dus gewoon doen!
  Het groeit toch binnen no-time weer aan!
  Succes ermee.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Het is er inmiddels af! De kapper heeft het echt enorm verziekt maar ik ga het binnenkort even laten fixen bij een andere kapster haha. Qua gewicht scheelt het inderdaad echt superveel en in de zomer is het een stuk minder warm!

   Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?