New York Streetsign van Airpart

Een tijdje terug kwam ik via via op de website van Airpart terecht, een nieuwe webshop, opgericht door Ilse & Dennis. Geïnspireerd door bestemmingen en vliegvelden over heel de wereld creëren ze unieke muurdecoratie. Zo hebben ze departure borden, huisnummerbordjes, geboorteborden, straatnaamborden uit London en natuurlijk, waar ik zelf helemaal enthousiast van werd, New York! Het allerleukste van de muurdecoratie is dat ze de mogelijkheid bieden om het te customizen!

New York Streetsign van AirpartOp het moment dat Airpart en ik met elkaar in aanraking kwamen hadden ze al een grote collectie met straatnaamborden uit New York maar helaas zat onze favoriete straat in New York, Fifth Avenue, er toen nog niet bij. Gelukkig was het geen probleem om die custom voor ons te maken! Als ik denk aan Fifth Avenue denk ik gelijk aan de geweldige dagen in New York van september vorig jaar. Fifth Avenue, de meest briljante winkelstraat van New York met onder andere Apple, Anthropologie, Aritzia en Victoria’s Secret! Nu ik het er zo over heb wil ik niets liever dan weer eventjes terug naar New York… Omdat ik het erg leuk vind om door muurdecoratie terug te denken aan mooie momenten en even weg te dromen, is het natuurlijk prachtig om een streetsign van Fifth Avenue aan de muur te hebben hangen.

New York Streetsign van AirpartNew York Streetsign van AirpartDe borden van Airpart worden gemaakt van Forex, oftewel, hard geschuimd PVC. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken, waardoor het ook leuk kan zijn om een Airpart bord in je tuin te hangen! Qua montage is het eigenlijk vrij eenvoudig. Bij je bestelling kan je ervoor kiezen of je er schoefgaten in wilt laten maken of niet. Als je dit doet, kan je eventueel ook RVS afstandhouders bestellen, waarmee het bord 1cm van de muur af komt te hangen. Wat je ook kan doen en wat eigenlijk het makkelijkste is, is het bord op de muur bevestigen met dubbelzijdige tape.

New York Streetsign van AirpartWe hebben ervoor gekozen om het bord in de hal op te hangen. In de woonkamer is het al best wel druk qua decoratie en in de hal is het juist zo leuk omdat je het ziet als je thuiskomt, weggaat, wakker wordt, gaat slapen enzovoorts! Ook kunnen we het bord zien vanuit de slaapkamer. Dat is fijn wakker worden! :)

New York Streetsign van AirpartWij zijn er super blij! Het straatnaambord van Fifth Avenue is te koop op de website van Airpart. Neem ook een kijkje bij de andere items, voor je het weet ziet elke kamer in je huis eruit als een vliegveld of straat uit New York! ;)

Wat vinden jullie van deze originele muurdecoratie?Disclaimer