Vakantieherinneringen; New York foto kastje

Een paar maanden terug kwam ik op de blog van Coeurblonde een artikel tegen met daarin een een mooi foto kastje van de Hema! Het kastje is eigenlijk een klein afgesloten prikbordje met een mooie zilveren sluiting aan de zijkant. Je kan er bijvoorbeeld foto’s in doen maar ook kleine platte objecten die je wilt bewaren! Tijdens mijn reis in New York heb ik aardig wat spulletjes verzameld en met dit foto kastje heb ik daar een leuke collage van gemaakt!

Eigenlijk verzamel ik altijd van alles en nog wat als ik op vakantie ben. Zo bewaar ik entreetickets, winkeltassen, kledingkaartjes, de meest rare dingen. Hoe onbenullig het ook is, bij sommige van deze dingen heb ik dan toch een bepaald gevoel en verhaal en wil ik het graag bewaren. Zo was ik voor het eerst in mijn leven in een Victoria’s Secret winkel en heb ik daar onwijs veel gekocht, de roze papiertjes die altijd in het tasje zitten heb ik bewaard, daar wilde ik iets mee doen. Entreekaarten voor bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld of het Empire Statebuilding, Amerikaans briefgeld, kofferlabels, winkeltasjes, zo leuk om dat allemaal weer terug te zien! Het doet me weer denken aan de mooiste stad van de wereld, New York!

New York foto kastje HemaNew York foto kastje HemaNew York foto kastje HemaNew York foto kastje HemaNew York foto kastje Hema

Het foto kastje!

New York foto kastje Hema

Met het roze papier van de Victoria’s Secret wat ze altijd in je tasje doen wilde ik iets leuks maken! Een tijdje terug plaatste Lisanne een DIY op haar blog om zelf bloemen te maken met crepe papier! Hoewel het papier van de Victoria’s Secret geen echt crepe papier is, is het toch aardig gelukt!

New York foto kastje Hema

Leuke foto’s uit New York!

New York foto kastje Hema

Klaar! Een leuk foto-kastje met allemaal mooie herinneringen aan New York!

Maken jullie ook wel eens zo’n collage van je vakantie?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Sylvia

  Oew, ziet er heel leuk uit! :)

  Reageer...
 • Marlissa

  Leuk!! De foto’s heb je leuk afgedrukt zeg, zo twee bij elkaar. Ik bewaar ook altijd van alles, maar ik doe er nooit meer iets mee. Uiteindelijk belanden de kaartjes etc. in een rommellaatje haha.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ook leuk om later doorheen te gaan! :D De twee foto’s bij elkaar is toeval hoor! Heb ze daarna allemaal netjes losgesneden! :)

   Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wauw, supertof!

  Reageer...
 • Claudia

  Wauw, wat een súperleuk idee! Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die altijd alles bewaart van een vakantie of trip. Bonnetjes, entreekaartjes, muntjes, kaartjes van kleding, de papieren parasolletjes uit een ijscoupe… Haha! Ik plakte het altijd in een vakantie-plakboek, maar dit is pas echt een tof idee. Zo heb je echt een instant-herinnering!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ik vind het ook heel erg fijn om te horen dat ik niet de enige ben haha! :D Ook heel erg leuk! Meer een soort scrapbook idee! :D

   Reageer...
 • Bente

  Wat een super leuk idee! Ik verzamel ook altijd van dat soort prulletjes maar weet uiteindelijk nooit zo goed wat ik er mee moet. Ik ga binnenkort ook eens bij de hema kijken! Heb ik een goed excuus om bonnetjes en prulletjes te bewaren zonder dat ik het van mijn vriend moet weg gooien :D

  Reageer...
 • Denise

  Wat ziet het er super leuk uit! Een hele fijne herinnering aan een top vakantie! <3

  Reageer...
 • Laura

  Oh, die zou ik zo met terugwerkende kracht van al mijn reizen willen maken. Maar ik heb natuurlijk niets bewaard… :(

  Reageer...
 • Dianne Overbeeke

  Heel erg leuk gedaan!!

  Reageer...
 • Stella

  Ahhh wat leuk! Dat heb je echt heel leuk gedaan (: Jaloers op jouw creativiteit, stiekem. Leuk om op deze manier de herinneringen ‘bij elkaar te houden’. Liefs, Stella.

  Reageer...
 • Rosanne

  Wat heb je dit super leuk gedaan zeg! Heel origineel <3

  Reageer...
 • Cindy

  Ontzettend leuk gedaan! Ik maak vaak fotoboeken van vakanties en laat dan een pagina wit, zodat ik er bonnetjes enz. in kan plakken. Maar dit is eigenlijk veel leuker!

  Reageer...
 • Wendy

  Heel erg leuk gedaan. Ik bewaar ook heel vaak allemaal zulke dingen. Ook leuk voor in het foto album. Dan plak ik het er gewoon bij.

  Reageer...
 • Kim

  Heel erg leuk! Mooi aandenken aan je vakantie :)

  Reageer...
 • blauwesokken

  Wat een superleuk idee om het in zo’n kastje te doen! Staat erg leuk.
  Ik bewaar ook altijd alles van vakanties. Heb tasjes vol bonnetjes, tickets, toegangskaartjes etc.. De leukste/mooiste hangen nu op mijn magneetsnorrenbordje (maar die is eigenlijk te klein haha)
  Lang leve de Hema!

  Reageer...
 • Kimberley

  Wat heb je dat leuk gedaan! Echt een goed idee.

  Reageer...
 • Florentine

  Wat gaaaaf dit! New York is trouwens echt te gek! Heb er net een artikel over op m’n blog!! X

  Reageer...
 • Nienke

  Echt een heel leuk idee. Zo doe je tenminste iets zinvols met al die bewaarde papieren!

  Reageer...
 • Anna Naomi

  Super leuk! Ik bewaar ook altijd ALLES. Ik heb een plakboek waarin ik dan zulke collages maak, maar inmiddels loop ik achter en heb ik een doos vol kaartjes ed die ik nog moet inplakken.
  Zo’n kastje is eigenlijk nog leuker! Dan staat het meteen in je kamer, echt een leuk idee!

  Reageer...
 • Ines

  Oh superleuk ideetje!

  Reageer...
 • Bonnie

  Hee, wat heb je een leuke blog! ik woon zelf ook in Rotterdam, toch altijd extra leuk om blogs tegen te komen van meisjes uit Rotterdam :) echt leuk zo’n fotokastje, ik ga ook maar eens kijken.. fijne dag!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Wat leuk! :D Ga ook even een kijkje nemen op jouw blog!

   Reageer...
 • Angela

  Wauw, wat mooi! Leuker nog dan voor in een plakboek!

  Reageer...
 • Jerka

  Een super leuk idee! Dit ga ik ook eens doen.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?