Vakantieherinneringen; New York foto kastje

Een paar maanden terug kwam ik op de blog van Coeurblonde een artikel tegen met daarin een een mooi foto kastje van de Hema! Het kastje is eigenlijk een klein afgesloten prikbordje met een mooie zilveren sluiting aan de zijkant. Je kan er bijvoorbeeld foto’s in doen maar ook kleine platte objecten die je wilt bewaren! Tijdens mijn reis in New York heb ik aardig wat spulletjes verzameld en met dit foto kastje heb ik daar een leuke collage van gemaakt!

Eigenlijk verzamel ik altijd van alles en nog wat als ik op vakantie ben. Zo bewaar ik entreetickets, winkeltassen, kledingkaartjes, de meest rare dingen. Hoe onbenullig het ook is, bij sommige van deze dingen heb ik dan toch een bepaald gevoel en verhaal en wil ik het graag bewaren. Zo was ik voor het eerst in mijn leven in een Victoria’s Secret winkel en heb ik daar onwijs veel gekocht, de roze papiertjes die altijd in het tasje zitten heb ik bewaard, daar wilde ik iets mee doen. Entreekaarten voor bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld of het Empire Statebuilding, Amerikaans briefgeld, kofferlabels, winkeltasjes, zo leuk om dat allemaal weer terug te zien! Het doet me weer denken aan de mooiste stad van de wereld, New York!

New York foto kastje HemaNew York foto kastje HemaNew York foto kastje HemaNew York foto kastje HemaNew York foto kastje Hema

Het foto kastje!

New York foto kastje Hema

Met het roze papier van de Victoria’s Secret wat ze altijd in je tasje doen wilde ik iets leuks maken! Een tijdje terug plaatste Lisanne een DIY op haar blog om zelf bloemen te maken met crepe papier! Hoewel het papier van de Victoria’s Secret geen echt crepe papier is, is het toch aardig gelukt!

New York foto kastje Hema

Leuke foto’s uit New York!

New York foto kastje Hema

Klaar! Een leuk foto-kastje met allemaal mooie herinneringen aan New York!

Maken jullie ook wel eens zo’n collage van je vakantie?