Naar wie stuur jij dit jaar een valentijnskaart?

Het is alweer bijna Valentijnsdag! Hoewel ik niet het type ben dat met Valentijnsdag alles uit de kast haalt vind ik het wel leuk om iets kleins te doen, zoals het versturen van een kaartje! Je kan natuurlijk een mooie valentijnskaart sturen naar je vriend of vriendin, maar ook naar de familieleden die belangrijk voor je zijn of die mooie man die je elke keer in de sportschool ziet, maar nog nooit mee uit hebt durven vragen.

Naar wie stuur jij dit jaar een valentijnskaart?Wist je dat er in Nederland ieder jaar zo’n 500.000 valentijnskaarten verstuurd worden? In eerste instantie was ik best wel onder de indruk van dat getal, een half miljoen kaartjes; That’s a lot! Maar met bijna zeventien miljoen inwoners zou je toch verwachten dat dat getal hoger zou zijn. In ieder geval boven de één miljoen! Wie wordt er nu niet blij van een lief kaartje in de brievenbus?

Via de website van KaartWereld bestelde ik drie valentijnskaarten. De mogelijkheden zijn eindeloos, het aanbod van kaarten is enorm groot en je kan eenvoudig filteren op formaat en stijl van de kaart! Zo kan je een persoonlijke kaart maken met eigen foto’s en zelf uitgekozen illustraties, maar kan je ook kiezen voor een voorbedrukte kaart. Vervolgens kan je online een lief berichtje op de binnenkant van de kaart schrijven, maar kan je de kaart ook naar jezelf opsturen en dit zelf later met de hand doen.

Naar wie stuur jij dit jaar een valentijnskaart?De wil je samen met mij kaart vind ik het allerleukst! Nadat je de kaart hebt uitgekozen kan je zelf kiezen welke checkbox je op de kaart aan wilt vinken. Grappig als zowel jij als je vriend(in) eigenlijk niet aan Valentijnsdag doen, maar je toch graag een valentijnskaart wilt geven als kleinigheidje, met daarop de vraag om samen te bankhangen. Maar ook leuk als je een vriendin al een tijdje niet hebt gezien en haar op Valentijnsdag wilt laten weten dat je aan haar denkt! Dan kan je haar gelijk vragen om binnenkort weer eens samen een drankje te doen. Handig zo’n multifunctionele kaart!

Omdat Valentijnsdag dit jaar op een zondag valt is het verstandig om je kaart alvast op zaterdag te laten bezorgen. Als je je valentijnskaart op vrijdag 12 februari voor 19:00 bestelt, weet je zeker dat deze op tijd bezorgd wordt! Beter te vroeg dan te laat! ;)

Hoe ga jij je Valentijn dit jaar verrassen?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Sonja

  Superleuke kaarten heb je uitgezocht:) Ik “voel” nooit echt iets bij Valentijn, dus ik vind het niet zo belangrijk. Maar meestal vind ik het toch wel leuk om juist die dag aan te grijpen om iets ontzettends cheesy te kopen/doen voor mn vriend of vriendinnen, hihi.

  Reageer...
 • Cindy

  Wij zijn toevallig een weekendje weg met Valentijnsdag. Niet vanwege Valentijn overigens hoor, kwam gewoon zo uit, laatste weekendje weg voor mijn bevalling. Ik heb al weken geleden een Valentijnskaart gekocht, maarrrr… je raadt het al: die ben ik kwijt. Ik heb zo’n last van zwangerschapsdementie. Dus dat wordt goed zoeken. Ik schrijf elk jaar wel een Valentijnskaart aan mijn man, te voorspelbaar ook

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hahaha hoe krijg je dat voor elkaar! Nog even snel zoeken dan! ;) Misschien voorspelbaar, maar wel heel erg lief. Alvast heel veel plezier gewenst volgende week!

   Reageer...
 • Karlijn

  Die bruine is leuk! Oke, lekker duidelijk ben ik weer, maar je snapt vast welke ik bedoel ;) Vroeger maakten wij thuis altijd zelf onze valentijnskaarten voor vrienden en familie. Dat was een beetje een traditie, elk jaar bedachten we weer iets nieuws. Het ene jaar met krijt, het andere jaar met gescheurd papier én nooit onze naam erop natuurlijk! Zo leuk was dat om te doen.
  Ik denk dat er geen Valentijnskaart in de bus ligt dit jaar, maar hé dromen mag ;)

  Reageer...
 • anneleen

  Leuk idee! Kaartjes zijn altijd heel leuk om te versturen maar ook leuk om te krijgen natuurlijk ;) Mijn vriend werkt gewoon tijdens het weekend van valentijn en ik sta die dag ook met een late shift dus ik weet nog niet hoe of wat we juist gaan doen… We zien wel! :)

  Reageer...
 • Anne

  Ik doe niet aan kaartjes met valentijnsdag. Eigenlijk doet bijna niemand aan valentijn in mijn omgeving. Gewoon een dag net als alle anderen, maar leuk om te lezen dat je kaartjes gaat versturen. Ze zien er leuk uit!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?