Naar buiten op binnenblijfdag

Toen ik vanochtend wakker werd en naar buiten keek, was het meer dan duidelijk, het zou een binnenblijfdag worden, want het regende en het waaide en volgens het KNMI was het ‘gevaarlijk weer’. Nouja, dan weet je genoeg. Best jammer, want ik heb sinds twee weken weer een parttime vrije vrijdag en ik had een hele lijst met plannen, waarvoor ik toch echt naar buiten moest. Het eigenwijsje kwam in mij naar boven en ik besloot gewoon te gaan, van een beetje regen val je niet om.

Van de regen niet, maar van de wind wel. Jeetje mina het was echt niet normaal, het was echt windkracht 26 als je het mij vraagt. Om half 10 had ik afgesproken bij het Stadslab om, eindelijk, de gepersonaliseerde Moleskines te maken voor mijn drie winnaressen! Vervolgens werkte ik mijn gestructureerde lijstje af met winkels waar ik naartoe wilde. Ik kocht een voorraad panty’s bij de Hema, de beertjes trui van de Hollister die ik afgelopen weekend in Maastricht had gespot, een prachtige blauwe trui bij de Zara, een nieuwe kaarsen voorraad om het elke avond gezellig te maken in huis en een lading postzegels, zodat ik weer kerstkaarten kan versturen!

Naar buiten op binnenblijfdagNaar buiten op binnenblijfdagStipt om 12 uur was ik weer thuis. Mijn verzopenkattenhoofdje laten we maar even achterwege, ik denk dat iedereen zelf wel kan bedenken hoe ik er na twee uur in de regen uitzag. Een bril is overigens echt niet handig in de regen, je ziet echt niks meer! Voor mijn gevoel heb ik superveel gedaan in de afgelopen twee uur en nu heb ik vanmiddag nog tijd om lekker te rommelen in huis, waar het tenminste warm en droog is!

Wat hebben jullie gedaan vandaag? Hebben jullie leuke plannen voor het weekend?