Naar buiten op binnenblijfdag

Toen ik vanochtend wakker werd en naar buiten keek, was het meer dan duidelijk, het zou een binnenblijfdag worden, want het regende en het waaide en volgens het KNMI was het ‘gevaarlijk weer’. Nouja, dan weet je genoeg. Best jammer, want ik heb sinds twee weken weer een parttime vrije vrijdag en ik had een hele lijst met plannen, waarvoor ik toch echt naar buiten moest. Het eigenwijsje kwam in mij naar boven en ik besloot gewoon te gaan, van een beetje regen val je niet om.

Van de regen niet, maar van de wind wel. Jeetje mina het was echt niet normaal, het was echt windkracht 26 als je het mij vraagt. Om half 10 had ik afgesproken bij het Stadslab om, eindelijk, de gepersonaliseerde Moleskines te maken voor mijn drie winnaressen! Vervolgens werkte ik mijn gestructureerde lijstje af met winkels waar ik naartoe wilde. Ik kocht een voorraad panty’s bij de Hema, de beertjes trui van de Hollister die ik afgelopen weekend in Maastricht had gespot, een prachtige blauwe trui bij de Zara, een nieuwe kaarsen voorraad om het elke avond gezellig te maken in huis en een lading postzegels, zodat ik weer kerstkaarten kan versturen!

Naar buiten op binnenblijfdagNaar buiten op binnenblijfdagStipt om 12 uur was ik weer thuis. Mijn verzopenkattenhoofdje laten we maar even achterwege, ik denk dat iedereen zelf wel kan bedenken hoe ik er na twee uur in de regen uitzag. Een bril is overigens echt niet handig in de regen, je ziet echt niks meer! Voor mijn gevoel heb ik superveel gedaan in de afgelopen twee uur en nu heb ik vanmiddag nog tijd om lekker te rommelen in huis, waar het tenminste warm en droog is!

Wat hebben jullie gedaan vandaag? Hebben jullie leuke plannen voor het weekend?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • marjon

  Ik ben vanochtend gaan zwemmen met mijn dochtertje. Vond het wel gezellig zo in het warme zwembad terwijl het buiten ook hier in Masastricht stormt. Nu ligt ze lekker te slapen en zit ik met een kopje thee en mn laptop heerlijk op de bank. Ga zo de kaarsjes maar eens aandoen. Fijn weekend..En o ja…zondag naar de Masterclass van Annic van Wonderen….zin in!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat klinkt heerlijk! Zeker als je in een fijn warm zwembad ligt! Maar dat is al snel warm vergeleken met buiten haha. Veel plezier, fijn weekend!

   Reageer...
 • Dina

  Wat goed dat je toch gewoon de deur uit bent gegaan. Ik lig nu nog steeds in bed, heb de hele ochtend gelezen, doe nu een klein blogrondje en dan sta ik echt op. Heus. En als het zometeen even droog is, ga ik nog even naar buiten. :)
  Fijn weekend!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ik weet niet of het nog droog wordt vandaag maar ik hoop het wel, kan je even de deur uit <3 Jij ook een fijn weekend Dina!

   Reageer...
 • Pauline

  Goed van je dat je er toch uit bent geweest en ook een productieve ochtend hebt gehad. Leuke trui ook trouwens! Ik hou vandaag wel even een ‘binnenblijfdag’ hihi.

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
 • Sanae

  Goed zo, gewoon naar buiten gaan anders krijg je sommige dingen nooit voor elkaar! Al snap ik het gevoel wel dat je thuis wilt blijven..

  Reageer...
 • Bente

  Ik zit vandaag gewoon op kantoor helaas. Maarrr wel bijna weekend :) Echt super lekker zo’n extra vrije dag eens in de twee weken!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Eigenlijk elke week zelfs! Maar vorige week kwam het er niet van! ;) Fijn weekend alvast!

   Reageer...
 • Anne

  Oef ja, ik ging even boodschappen doen en schrok me een ongeluk van de wind! Al was het niet zo koud (maar zo ziet het er wel uit als je binnen zit.. :D)

  Reageer...
 • Renate

  Ik heb deze hele ochtend liggen slapen. Oeps! Daarna heb ik me ook door weer en wind gewaagd opzoek naar spullen voor nieuwe diy projecten. Met een dikke jas vond ik het nog wel meevallen.

  Reageer...
 • Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Ik ging net boodschappen doen in de regen. Nu is m’n hele hoofd schraal van de nattigheid en duurt het een hele dag tot mn jas droog is :(

  Reageer...
 • Marion

  Lekker hè?!? Vooral als je dan weer thuis komt. Ik heb het ook gedaan. Ik ging alleen pas om 12:00 uur de deur uit, toen was het al ietsiepietsie rustiger, maar nog wel lekker zeiknat geworden. Nu lekker in de Nijntjesbadjas op de bank. Heerlijke zo’n binnenbuitendag!

  Reageer...
 • Anneleen

  Oh wat fijn dat je toch een productief dagje hebt gehad! Hier was het ook echt storm, niet normaal… Vind dat soms best wat eng. Ik moest deze ochtend naar school voor een groepswerk, nadien door naar stage om mijn stagecontracten in orde te gaan brengen en deze namiddag gewerkt aan schooltaken. Nu eindelijk even ontspannen… Geniet van je weekend! :)

  Reageer...
 • Cindy

  Ik heb gewerkt, heb dozen van de buurman van het werk in mijn auto geladen, ook panty’s ingekocht, maar dan bij Action (in tof donkergroen, wijnkleur en zwart), verhuisdozen gehaald en boodschappen. En ik waaide bijna van de weg af met mijn koektrommelautootje.. Zo’n dagje zoals jij hebt gehad is best fijn.

  Reageer...
 • Andrea

  Goed geslaagd! Ik was vandaag gewoon aan het werk dus heb weinig meegekregen van het weer.

  Reageer...
 • Karlijn

  Klinkt als een productieve ochtend! Ik hoefde maar twee uurtjes naar school maar in plaats van de fiets ben ik maar met de trein gegaan want het waaide echt veel te hard, waarschijnlijk was ik niet eens de brug opgekomen :’)

  Reageer...
 • Tessa

  Ik kan soms zo genieten van dit soort dagen, behalve dat ik door de keiharde regen en vooral die wind!! naar school moest fietsen, maar ik heb het overleefd haha! Thuis heb ik warme choco gedronken, pepernoten gegeten en koekjes gebakken :)
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Lonneke

  Ik ben lekker met mede-blogger Marcella naar Arnhem geweest. Het weer was verschrikkelijk, maar het was wel gezellig :)

  Reageer...
  • Marcella

   Jaaa, echt balen van het weer Lonneke! Maar het was onwijs leuk, volgende keer gaan we voor de zon! ;-)

   Reageer...
 • Marcella

  Ik heb sinds 2,5 jaar een bril, daarvoor droeg ik altijd lenzen. Maar man, wat is regen een drama met een bril! Ik heb me er echt op verkeken, ik hoorde er ook zelden iemand over. Ik draag in het najaar altijd een soort pet/muts met klep zodat mijn bril beschermd is tegen de regen. Een aanrader!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?