Mijn wensen in een wereld waar alles kan

Wat zijn mijn wensen in een wereld waar alles kan? Iets waar ik regelmatig over nadenk. Iedereen denkt wel eens na over hetgeen dat hij of zij zou doen met een miljoen, maar er is meer dan alleen geld! Want wat zou je doen als je een superpower kon hebben? Olga van Team Confetti bedacht de tag “I wish” en Dina vroeg mij om deze tag ook in te vullen!

Als je alles mag zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Waarschijnlijk had ik vorig jaar geantwoord dat ik met mijn blog of andere creatieve uitingen geld zou willen verdienen, maar aangezien ik het nu erg naar mijn zin heb op werk zou ik dat eigenlijk ook niet willen opgeven. Eigen baas zijn lijkt me leuk, maar ik vind het ook erg prettig om voor iemand te werken. De wereld overreizen, daar over bloggen en mijn vriend, ouders en ons huisje in een rugzak meenemen? Dat lijkt me geweldig!

Als je een superoverdreven luxe mag aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Een prachtige villa in de natuur, aan de rand van de grote stad, met zwembad, prachtige loungehoek, tuinman en privé kok! Overdreven genoeg? Zo niet, dan zou ik ook wel een eigen vliegveld in mijn achtertuin willen met privé vliegtuig en piloot!

Mijn wensen in een wereld waar alles kanAls je een dag door mag brengen met een bekend karakter, wie zou dat dan zijn?
Zo stom! Toen ik deze vraag in eerste instantie las, wist ik het direct en nu ik een aantal uur later dit schrijf, heb ik geen idee meer welke naam als eerste in me op kwam. Harvey Specter uit Suits, Zoë Hart uit Hart of Dixie of Claire Underwood uit House of Cards? Lastige keuze! Harvey Spector dan denk ik. Maar dan wil ik wel een dagje meewerken bij Pearson Specter Litt en koffie drinken met Rachel en Donna!

Als je een locatie mag uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd kan worden, waar zou dat dan zijn?
Mag ik maar één locatie kiezen? Pfoeh, ik vind het lastig kiezen tussen New York en Sydney. Of misschien wel Monkey Mia, wat ook in Australië ligt. Ja, ik denk dat het Monkey Mia zou zijn, een prachtige rustgevende plek met adembenemende zonsondergangen.

Mijn wensen in een wereld waar alles kanAls je kan blijven eten, zonder er misselijk van te worden, wat zou je dan eten?
Niks denk ik? Meestal eet ik van nature al totdat ik misselijk ben (klein maagje, dan heb je dat) en tegen die tijd begint de smaak meestal ook wel wat te vervelen.

Als je een angst van jezelf mag wegnemen, welke zou dat dan zijn?
De angst om mensen te verliezen. Het is natuurlijk nooit leuk op het moment dat het gebeurd, maar ik heb de gewoonte om mijn angsten te analyseren waardoor ik er heel erg diep over na ga denken en alle scenario’s al in detail uitdenk, terwijl het op het moment waarschijnlijk toch allemaal anders is. Ik kan erg verdrietig worden van zulke gedachtes en ik zou het heel erg fijn vinden als ik die niet meer zou hebben.

Als je een superpower kan hebben, welke zou dat dan zijn?
Vliegen! Hoe awesome zou het zijn als je gewoon van de ene locatie naar de andere locatie kan vliegen! Maar dan zou ik wel snel willen vliegen! Dat ik in een halfuurtje op een mooi Grieks eiland ben bijvoorbeeld! Hoewel. Dan duurt het wel weer erg lang voordat je in Amerika of Australië bent, dan kan je beter teleporteren. Oeh, ja dan wordt dat het! Ik zou graag een teleporteer superpower willen hebben!

Als er een band weer bij elkaar komt en een prive concert bij jou thuis komen geven, wie zouden dat dan zijn?
Om eerlijk te zijn ken ik niet zoveel bands die uit elkaar zijn gegaan. Mag het ook nog een bestaande artiest zijn? Dan zou ik voor Taylor Swift gaan denk ik en terwijl ik dat zo typ lach ik mezelf wel een beetje uit. Voorheen had ik echt een hekel aan Taylor Swift, maar sinds haar laatste album en spontane performances op tv ben ik Taylor zo leuk gaan vinden!

Mijn wensen in een wereld waar alles kanAls je elk dier als huisdier mag hebben, welk dier zou je dan willen?
EEN HAMSTER! <3 Of een Shiba Inu hondje! Vroeger wilde ik altijd al een hamster. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een hele hamster campagne was begonnen. Mijn hele deur was volgeplakt met foto’s van hamsters met een lijst redenen waarom ik een hamster wilde hebben en de toezegging dat ik er goed voor zou zorgen. Maar helaas, het heeft nooit zo mogen zijn haha. Sinds ik Hatchi (de film) heb gezien ben ik verliefd op Shiba Inu honden. Laatst zag ik twee schattige pups door Rotterdam lopen, toen wist ik het zeker! Als ik nu een hond zou mogen uitzoeken, zou dat zonder twijfel een Shiba Inu hond zijn!

Bij het invullen van een tag zoals deze vind ik het altijd lastig om het stokje door te geven aan een ander omdat er zoveel leuke mensen zijn in het blogwereldje! Voor iedereen die deze tag over wil nemen, ga je gang! Ik ben erg benieuwd naar jullie wensen!

Wat zouden jullie wensen in een wereld waar alles kan?

Bron afbeeldingen: IMDb & Flickr

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Oh my, Harvey Specter…. Waarom heb ik daar zelf niet aan gedacht?!

  Reageer...
 • Rosanne

  Geweldig artikel! Doe mij ook maar die villa in de natuur dan, het liefst wel aan zee ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Goed punt! Dan in een mooie groene beboste natuur met een fijne wandelroute naar de zee! :D

   Reageer...
 • Laura - Dagelijkse hap

  Monkey Mia ziet er zeker prachtig uit!! :D Ik denk dat ik de Caribbean zou kiezen om steeds weer heen te gaan :)

  Reageer...
 • Moniek

  Wat een leuke tag! Wanneer ik superoverdreven luxe mag aanschaffen dan doe ik de zelfde bestelling, lijkt mij heeerlijk!

  Reageer...
 • Deisy

  Ik vind het zo’n mooie tag dit: lijkt me alleen wel moeilijk om in te vullen haha ;-) Ik zou ook niet zo snel keuze kunnen maken voor wat betreft 1 plek om naar toe te teleporteren: er zijn zoveel mooie plekken (Sydney staat bij mij ook hoog). In ieder geval heel leuk ingevuld meis. X

  Reageer...
 • Mylène

  Haha wat grappig, ik ben Taylor ook heel leuk gaan vinden na haar laatste album! En mag ik ook komen als je wat gaat afspreken met Harvey? <3

  Reageer...
 • alexa

  wat super leuk om te zien en wat een tof artikel! mooie dromen!

  Reageer...
 • Kimberly

  Hele leuke tag! Je hebt mooie dromen! Ik ben het wel eens met bepaalde punten haha. Doe mij ook maar zo een droombaan en zo een villa in de natuur. En ik vind Taylor Swift super leuk <3

  Reageer...
 • Ysanne

  Hahah ik zou ook wel een dagje met Harvey willen optrekken. Leuke tag dit! :)

  Reageer...
 • Linda

  Heel leuk om te lezen! Jouw droombaan klinkt wel goed ;-)

  Reageer...
 • Karlijn

  Holy Moly heb je de Suits aflevering van vorige week gezien? Ik werd helemaal GEK van die laatste opmerking van Harvey. Man, hier met die vent!
  En dan graag de andere helft van de week Wade uit Hart of Dixie, mag hij mij beschermen :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Jaaaaaa! Ooooh ik schreewde echt door de kamer van enthousiasme! :’) Vanavond is de nieuwe aflevering! Ben zo benieuwd! :D

   Reageer...
 • Saar

  Leuke invulling van de tag :D Ik ga mee met je naar die teleporteerbare plek. Het ziet er heel mooi uit!

  Reageer...
 • Stella

  Ohhh Laurie leuk ingevuld! Ik zou ook zekerweten voor vliegen kiezen. Dan hoef ik niet met het vliegtuig hihi! Pff, iets altijd alleen maar eten zonder misselijk te worden, dat is best een lastige vraag.. Ik denk dat ik me ook maar eens aan deze tag ga wagen binnenkort. Knuf!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat zou ik heel erg leuk vinden! :D Ben benieuwd naar je antwoorden!

   Reageer...
 • Daphne

  Wat heb je dit leuk ingevuld! Liefs Daphne

  Reageer...
 • Eva

  Harvey Specter zou ik ook echt niet erg vinden om daar eens een hele dag mee rond te lopen ;)

  Reageer...
 • Cindy

  Vroeger kon ik Taylor Swift ook niet uitstaan, maar haar laatste album klinkt zo goed dat ik haar ineens heel erg leuk vind.

  Reageer...
 • Madam Elisa

  Oh wat leuk zo’n lijstje :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?