Mijn Treatwell bezoek aan Soraya!

Treatwell.nl is een website waarmee je eenvoudig en snel online beauty treatments kan boeken. Dit kan bijvoorbeeld een bezoekje aan de kapper zijn, een heerlijke massage, een gezichtsbehandeling, een yogales of misschien wel een Full Body Wax! Vaak kom je via een vriendin of kennis bij een schoonheidsspecialiste terecht, maar nu is het mogelijk om een veel groter aanbod te bekijken en een compleet nieuwe wereld van beauty te ontdekken!

Het werkt allemaal erg eenvoudig. Je vult je woonplaats in, maakt een keuze voor een behandeling, kiest een datum en tijd, betaald via de website en dat was het dan! Super snel en gemakkelijk. Het is ook fijn om te weten dat elke salon persoonlijk door Treatwell is bezocht, je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een slechte salon terecht komt. Ook zijn er meer dan 1000 geverifieerde reviews! Zo kan je voordat je je keuze maakt toch nog even kijken wat andere mensen er van vonden.

Aangezien ik niet de meest rustige en egale huid heb besloot ik om een gezichtsbehandeling te boeken via Treatwell. Dankzij wat gedoe met de anticonceptiepil (misschien vertel ik daar nog wel eens wat meer over) heeft mijn huid het afgelopen jaar een flinke opdonder gehad en heb ik nog steeds wat lichte acne. In de resultaten kwam ik Schoonheidssalon Soraya tegen!

Treatwell bezoek Schoonheidssalon SorayaSoraya heeft sinds 1997 haar diploma voor schoonheidsspecialiste behaald en geleidelijk van haar hobby haar full time baan gemaakt. Ze heeft sinds een aantal jaar een prachtige eigen salon aan huis in Capelle aan den IJssel. Voordat de behandeling begon stelde Soraya mij een aantal vragen over mijn huid en de reiniging die ik gebruik. Na deze vragen mocht ik plaats nemen in een fijne grote stoel. De gezichtsbehandeling begon met een reiniging gevolgd door een peeling. Na deze reiniging ging ze aan de slag met het verwijderen van mijn onzuiverheden en epileerde ze als extra mijn wenkbrauwen, erg aardig! Na het verwijderen van mijn onzuiverheden kreeg ik nog een heerlijk masker en een dagverzorging. Het was een hele fijne behandeling en mijn huid voelde weer helemaal fris en ontspannen aan!

Treatwell bezoek Schoonheidssalon SorayaTreatwell bezoek Schoonheidssalon SorayaTreatwell bezoek Schoonheidssalon Soraya

Soraya werkt met de merken Medex en Darphin in haar schoonheidssalon.

Ik heb enorm genoten van mijn bezoek bij Schoonheidssalon Soraya! Aan het einde van de gezichtsbehandeling kreeg ik nog drie testertjes om mee te nemen naar huis, heel fijn! Als je in de buurt woont van Rotterdam is het zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

Ook ben ik enorm fan geworden van Treatwell! Het is een hele vriendelijke website, zit goed in elkaar en het klopt gewoon. Als je bijvoorbeeld je behandeling hebt betaald krijg je de mogelijkheid om dit gelijk in de agenda te zetten en ook krijg je een sms herinnering zodat je je afspraak niet vergeet. Van dit soort kleine details word ik erg gelukkig!

Treatwell bezoek Schoonheidssalon Soraya

Hebben jullie wel eens beauty treatment geboekt via Treatwell.nl?Disclaimer