Slowjuicer; Mijn prachtige rode Hurom HE-RBE04

Geïnspireerd door Rosalie, Iris en Rens heb ik begin januari een prachtige rode slowjuicer gekocht. Regelmatig kwam ik leuke recepten tegen en werd het met mijn blender echt een super dikke drap. Dat vond ik erg vervelend en daarom leek een slowjuicer de perfecte oplossing voor dit probleem! Hoera voor het maken van gezonde sapjes!

slowjuicer-2slowjuicer-3Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte slowjuicer kwam ik terecht bij de Sapcentrifuge Shop van Coolblue, erg fijn want die hebben altijd zo’n handige keuzehulp! Veel verstand had ik nog niet van slowjuicers, ik wist alleen dat Hurom een goed merk was en dat de Versapers uit dezelfde fabriek komt. Naast de handige keuzehulp hebben ze ook een handige vergelijkingstool en besloot ik de Trebs Slowjuicer 99211 (goedkoopste), Hurom HE-RBE04 Rood (mooiste) en Hurom HH-WBE06 Wit (duurste) met elkaar te vergelijken.

slowjuicer-1

Zoals je zelf ook kan zien bij de vergelijking zit er bij de Trebs Slowjuicer geen sapkan, terwijl een sapkan toch best wel handig is. Maar naast dat vershil, zijn het allemaal slowjuicers, hebben ze allemaal een vermogen van 150 watt, zijn ze allemaal van kunststof en zitten er eigenlijk geen verschillen tussen. Hoewel ik nu zie dat de Trebs Slowjuicer een schuimafscheider heeft en vaatwasmachinebestendig is. Maar waarom die dan slechts €169 is en de rode Hurom €379 is mij onduidelijk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de rode Hurom HE-RBE04, want die is rood en mooi en schattig en perfect ;)

Helemaal happy met mijn slowjuicer

Ik ben er echt super gelukkig mee en hij doet goed zijn werk! Van verschillende mensen hoorde ik dat het achteraf schoonmaken van de slowjuicer een hel was maar dat vind ik eigenlijk wel meevallen! Ik kan me voorstellen dat als je hem na gebruik een aantal uur laat staan dat het dan een hels karwei is, maar als gewoon direct na gebruik alle onderdelen afspoelt en schoonmaakt gaat dat heel erg gemakkelijk!

slowjuicer-4slowjuicer-5

De komende tijd zal ik zo nu en dan recepten plaatsen van lekkere sapjes en smoothies!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Sophie

  Ik wil ook zo graag een slowjuicer! Ik heb er nu alleen echt geen ruimte voor (heb een inimini keuken met weinig opslagruimte), maar ik ga er alvast voor sparen ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Aww, dan maar op het wensenlijstje haha! Opzich valt het formaat mee hoor! Ik had in ieder geval een groter formaat verwacht haha! Ooit komt die er vast wel! ;) Succes met sparen!

   Reageer...
 • Laura - What about her

  Wat een prachtige slowjuicer heb je! Lijkt me heel fijn!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?