Mijn Esprit zomercollectie wishlist!

Met de zomer in aantocht krijg ik altijd automatisch kriebels om lekker te gaan shoppen en mijn hele zomer garderobe te vernieuwen. Hoewel het weer er vandaag al een stuk beter uitziet, was het de afgelopen week erg droevig met alleen maar regen. Ondanks het deprimerende weer is dat natuurlijk het perfect moment op lekker in een hoekje van de bank te kruipen met een kop thee en online alle nieuwe collecties te bekijken! Tijdens mijn dagelijkse bezoekje aan de supermarkt loop ik elke keer langs Esprit en zie ik de mooiste zomer items in de etalage!

Omdat het een slecht idee is voor mijn portemonnee om elke dag naar binnen te gaan heb ik maar een wishlist gemaakt van items die ik graag zou willen kopen!

Basics

Je kan niet genoeg basics in je kledingkast hebben liggen! Uiteraard in de kleuren wit, zwart en grijs en dan vervolgens een top, shirt en shirt met lange mouwen. Heel erg leuk een eenvoudig te combineren en het staat ook lekker casual! (Links €22,99 – Rechts €25,99)

Esprit Zomer CollectieEsprit Zomer Collectie

Patroontjes

Ik ben zelf dol op gestreepte items en polka dots! Het is iets moeilijker te combineren met andere patronen maar meestal heb je aan een goede jeans genoeg! (Links €35,99 – Rechts €35,99)

Esprit Zomer CollectieEsprit Zomer Collectie

Blouses

In de zomer is het fijn om wat luchtige blouses te hebben. Het is niet altijd overal geoorloofd om in crop tops of té luchtige kleding te verschijnen en dan is zo’n luchtige blouse het perfecte item! Netjes, maar toch zomers. Ook handig, de oranje blouse is natuurlijk super leuk voor de zomer, maar ook handig voor het WK! (Links €49,99 – Rechts €49,99)

Esprit Zomer CollectieEsprit Zomer Collectie

Tropische Prints

Deze zomer staat in het teken van tropische en floral prints en dat zie je ook terug in de collectie van Esprit met deze playsuit en maxi dress! (Links €49,99 – Rechts €69,99)

Esprit Zomer CollectieEsprit Zomer Collectie

Sandalen

Al een langere tijd ben ik op zoek naar nieuwe sandalen voor in de zomer. Hoewel Birkenstocks volgens vele écht niet meer kunnen vind ik ze nog steeds erg lekker lopen en draag ik ze elke zomer met veel plezier. Maar toch zou ik het graag wat af willen wisselen en zijn onderstaande sandalen volgens mij precies waar ik naar op zoek ben! Ik zou natuurlijk even moeten kijken of ze lekker zitten, maar ze zien er in ieder geval geweldig uit! Het nadeel van de meeste sandalen in mijn ogen is dat ze allemaal van die dunne gladde onderkantjes hebben, daarom ben ik ook zo’n fan van Birkenstock, daar heb je echt een goed voetbed. Deze sandalen staan als hoogste op mijn wishlist! (Links €49,99 – Rechts €49,99)

Esprit Zomer CollectieEsprit Zomer Collectie

Wat vinden jullie van de Esprit zomercollectie?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tessa

  Wat een leuke blousjes! En die maxi dress vind ik ook heel tof! Ik wist helemaal niet dat ze zulke leuke dingen bij de esprit hadden!

  Reageer...
 • Dagmar

  Oeeee me like! Heel fijne items zie ik ertussen staan, love it!

  Reageer...
 • Suzanne

  Leuke wishlist! Ik vind dat ze bij Esprit altijd leuke kleding hebben.

  Reageer...
 • Kelly

  Prachtige wishlist!

  Reageer...
 • Kimberley

  De bloemenprintjes. Zo leuk! Je hebt het leuk uitgezocht. Eigenlijk zou ik alles zo kunnen kopen.

  Reageer...
 • Suzanne

  Oh ik ben dol op shirts met streepjes! Gaaf!

  Reageer...
 • Rianne

  Die linkse jumpsuit is zo leuk!

  Reageer...
 • Sophie

  Het artikel ziet er super leuk uit! Je hebt leuke items gekozen! X Sophie

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?