Metalen huisje van Flying Tiger

Laatst zag ik op Instagram minstens vijf keer dit schattige metalen huisje voorbij komen en ik was meteen verkocht! De huisjes waren stuk voor stuk zo leuk ingericht. Je kan er namelijk zoveel verschillende dingetjes mee doen! Zo kan je er iets waardevols in zetten, maar ook een aantal boekjes of bijvoorbeeld een klein plantje. Het is mooi om het huisje ergens neer te zetten op een kastje, maar aan de muur ziet het er ook erg leuk uit.


Ik had verwacht dat het metalen huisje flink aan de prijs was, maar toen ik hoorde dat het huisje voor slechts vier euro te koop was bij de Flying Tiger besloot ik daar snel op bezoek te gaan. Gelukkig hadden ze het huisje nog en ging ik met een blij gevoel en leuke plannetjes voor de decoratie weer naar huis! Hoewel ik in de winkel alleen de zwarte variant heb gezien, schijnt er ook een koperen versie van te zijn.

Mijn metalen huisje

Met een klein hangertje en een spijkertje heb ik het metalen huis een mooi plekje gegeven aan de muur in de slaapkamer. Zo zie ik het huisje elke dag als ik wakker word! Omdat ik nog steeds erg blij ben met mijn Nazar amulet heb ik deze in het huisje gehangen, zo heeft het amulet de perfecte plek om mij te ‘beschermen’. De twee boekjes van Paul Arden met mooie inzichten, verhalen en quotes heb ik ook een plekje gegeven, naast een klein cactus plantje dat ik bij de Ikea had gekocht. Je kan het metalen huisje helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Misschien dat ik hem in een volgend huis gewoon ergens op een kast neerzet, dat ziet er ook erg leuk uit!

Metalen huisje van flying tiger

Wat vinden jullie van het metalen huisje van Flying Tiger?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Dina

  Wat grappig, ik zag dit huisje ook minsten 5 keer voorbij komen op instagram. Echt een leukerdje! :)

  Reageer...
 • Eline

  Super leuk zeg, wist helemaal niet dat ze die bij de Tiger hadden!

  Reageer...
 • Anneleen

  Oh wat leuk! Staat erg mooi!

  Reageer...
 • Anne

  Heel schattig, ja! Ik wil dan ook meteen naar Flying Tiger rennen, maar weet eigenlijk helemaal niet waar ik het huisje neer zou moeten hangen :’)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha dat probleem had ik ook, maar heb toch een plekje kunnen vinden :D

   Reageer...
 • Elisa

  Ik vind hem heel erg leuk ;)

  Reageer...
 • Stella

  Ik heb ‘m al drie keer vast gehad. En hem weer terug gelegd. Ik zou echt niet weten 1. Waar ik heb op moet hangen of neer moet zeggen, 2. Wat ik er dan in moet zetten of leggen. Stiekem heb ik wel een beetje spijt als ik dit zo zie. Misschien toch maar even terug vandaag, hihi. Liefs!

  Reageer...
 • Manon

  Ja echt zo leuk is dit! Ik had hem ook gezien en toch niet meegenomen omdat ik nog niet wist wat ik ermee wilde maar nu heb ik spijt!!

  Reageer...
 • nina ||happy acorn

  Haha jaaaa ik heb m ook :D in het koper.

  Reageer...
 • Anouck Plume

  Ooh leuk dat je hem hebt opgehangen! Ik heb hem ook en bij mij staat hij gezellig op de vensterbank ^^

  Reageer...
 • Kelly

  Ziet er mooi uit!

  Reageer...
 • Karlijn

  Jaaaaa, ik heb hem ook :) Hij is zo leuk & goedkoop dat ik hem niet kon laten staan natuurlijk. Bij mijn hebben er ook al boeken ingestaan, net als een mini cactus, maar ook al een kaartje en nog meer!

  Reageer...
 • Kim

  Die is echt leuk!

  Reageer...
 • Elze

  Leuk! Ik nam ‘m ook meteen mee naar huis. Hier staat ‘ie op een plank met een oude fotocamera er in :)

  Reageer...
 • Tanya | going to find

  Ah, erg cute! Ik zou zelf nooit weten wat je met zoiets moet, maar ik vind je idee erg leuk.

  Reageer...
 • Maryse

  Ik wil oohook, maar ze hebben ‘m niet meer online :(

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Ze hebben zover ik weet ook geen webshop hoor! Dan maar een bezoekje brengen aan de winkel! :)

   Reageer...
 • Petra

  Ohhh wat een leukerdje, echt grappig!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Wauw tof! En ook nog eens enorm handig!

  Reageer...
 • blauwesokken

  Ik vind hem ook heeeeel leuk! Ik zag hem gister nog in Barcelona :-) maar omdat ik een piepkleine handbagagekoffer mee had kon ik hem niet meenemen…

  Je hebt hem leuk gestyled zo!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat leuk! Hebben ze in Barcelona ook een Flying Tiger? Dankjewel! :)

   Reageer...
 • PS by Dila

  Heel leuk! Ik zag de laatste keer ook zoveel dingen die ik mee wilde nemen.

  Reageer...
 • Tessa

  Ik zag hem al liggen bij de flying tiger en toen dacht ik, wat doe je daar eigenlijk mee, maar nu ik het zo bij jou zie vind ik het een heel erg tof ding!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?