Metalen huisje van Flying Tiger

Laatst zag ik op Instagram minstens vijf keer dit schattige metalen huisje voorbij komen en ik was meteen verkocht! De huisjes waren stuk voor stuk zo leuk ingericht. Je kan er namelijk zoveel verschillende dingetjes mee doen! Zo kan je er iets waardevols in zetten, maar ook een aantal boekjes of bijvoorbeeld een klein plantje. Het is mooi om het huisje ergens neer te zetten op een kastje, maar aan de muur ziet het er ook erg leuk uit.


Ik had verwacht dat het metalen huisje flink aan de prijs was, maar toen ik hoorde dat het huisje voor slechts vier euro te koop was bij de Flying Tiger besloot ik daar snel op bezoek te gaan. Gelukkig hadden ze het huisje nog en ging ik met een blij gevoel en leuke plannetjes voor de decoratie weer naar huis! Hoewel ik in de winkel alleen de zwarte variant heb gezien, schijnt er ook een koperen versie van te zijn.

Mijn metalen huisje

Met een klein hangertje en een spijkertje heb ik het metalen huis een mooi plekje gegeven aan de muur in de slaapkamer. Zo zie ik het huisje elke dag als ik wakker word! Omdat ik nog steeds erg blij ben met mijn Nazar amulet heb ik deze in het huisje gehangen, zo heeft het amulet de perfecte plek om mij te ‘beschermen’. De twee boekjes van Paul Arden met mooie inzichten, verhalen en quotes heb ik ook een plekje gegeven, naast een klein cactus plantje dat ik bij de Ikea had gekocht. Je kan het metalen huisje helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Misschien dat ik hem in een volgend huis gewoon ergens op een kast neerzet, dat ziet er ook erg leuk uit!

Metalen huisje van flying tiger

Wat vinden jullie van het metalen huisje van Flying Tiger?