Medicijnbox van Present Time

Zoals te zien was in mijn artikel over Loods 5 zag ik daar de prachtige rode medicijnbox van Present Time! Eerder had ik de medicijnbox al eens gezien bij de Bijenkorf maar steeds besloot ik om hem niet te kopen. Sinds mijn laatste bezoekje aan Loods 5 bleef ik er maar aan denken. De medicijnbox is zo leuk! Omdat ik een groot liefhebber ben van de kleur rood, maakt dat het nog moeilijker om hem niet te kopen! De kleine la waar alle medicijnen en dergelijke liggen zit eigenlijk veel te vol, dus wat dat betreft komt zo’n medicijnbox als geroepen! Uiteindelijk had ik toch genoegen redenen gevonden waarom ik de medicijnbox wel mocht kopen en ben ik er super blij mee!

Medicijnbox van Present Time -1

Alles overzichtelijk in één medicijnbox

De medicijnbox van Present Time is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. Zo is er een grote variant (31,5 x 19 x 21) en een kleine variant (21,5 x 15,5 x 16) waar logischerwijs ook minder vakjes beschikbaar zijn om je medicijnen in de organiseren.

Medicijnbox van Present Time -2

De inhoud van de EHBO koffertjes en alle medicijnen gaan vanaf nu bewaard worden in één overzichtelijke medicijnbox. Zo hoef ik nooit meer het hele huis rond te rennen aangezien alles nu op verschillende plekken ligt. Ik heb gekozen voor de grotere variant van de medicijnbox, zodat ik alles een plekje kan geven.

Medicijnbox van Present Time -3

Nooit meer op zoek naar iets, alles netjes georganiseerd! Links alle verbandjes en spullen uit de EHBO koffertjes, rechts de pleisters, in het midden de wat zwaardere pijnstillers en aan de voorkant alle medicijnen in doosjes en potjes.

Medicijnbox van Present Time -4

De box bestaat uit twee gedeeltes. Een groot vak met daarin weer verschillende vakjes om alles netjes te organiseren en een bakje die je erbovenop kan zetten. Handig om de meest gebruikte of dagelijkse medicijnen te bewaren zoals bijvoorbeeld paracetamol en de pil.

Medicijnbox van Present Time -5

De Medicijnbox van Present Time is te koop in de winkels van Loods 5 maar ook in verschillende online webshops. Ik heb hem besteld bij de webshop DollDot voor €29,95.

Wat vinden jullie van deze leuke medicijnbox? Hoe bewaren jullie alle medicijnen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • nina || happy acorn

  ah, hij is wel echt leuk! (:

  Reageer...
 • Michelle

  Wat een super leuk ding, maar de indeling is nog handiger!

  Reageer...
 • Daniëlle

  Mooi! Handig ook met die vakjes!
  Ik bewaar mijn medicijnen/pleisters/… in een Brabantiakastje dat nog van mijn ouders geweest is. Veel te klein om alles in op te bergen!

  Reageer...
 • Suzanne

  Kijk dit is nog eens iets voor mij in de keuken, aangezien mijn messenset en ik nog steeds niet altijd even goede vriendjes zijn. hihi

  Reageer...
 • Myrthe

  Die is leuk! Loods5 zou ik echt graag een keertje naartoe willen..!

  Reageer...
 • Isabella

  Ahh dit is handig! Ziet er ook nog eens erg leuk uit:) x

  Reageer...
 • Kimberley

  Wat een leuk ding, joh!
  Ik kende dit helemaal niet.
  Wil hem zelf ook wel eigenlijk…

  Reageer...
 • Dat Zit Wel Snor

  Handig zeg. Ziet er ook nog leuk uit. Lijkt beetje op een speelgoed doosje.

  Reageer...
 • Kim

  Leuke box! Lijkt me voor mij ook geen slecht idee, ik heb zo’n la wat helemaal vol gegooid is met verschillende medicijnen en dan ligt er overal in de badkamer nog losse strips met paracetamol etc :p

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha dat had ik dus ook, plus dat de la niet meer dicht kon! Deze box is de perfecte oplossing!

   Reageer...
 • blauwesokken

  Hij is heeeel mooi! Snap helemaal dat je hem niet kon laten staan ;-) Superhandig ook, hier liggen alle medicijnen en pleisters (niet dat dat heel veel is) verspreid door het hele huis…

  Wat een superleuk kastje trouwens waar die op staat! Waarvan is die als ik vragen mag? :-)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dankjewel! Geen idee! Was er al toen ik hier kwam wonen en mijn vriend weet ook niet meer waar die van is, sorry!

   Reageer...
 • Ines

  Oh erg leuk!

  Reageer...
 • E

  Ik heb precies dezelfde in het wit van de Hema! Ik gebruik hem echter als make up box. Ben er nog steeds super blij mee.

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?