Medaillon, opruimwoede en een ‘nieuwe’ iPhone

Tijd voor een babbelblogje! Soms heb ik kleine dingetjes die ik even wil vertellen of delen, maar geen volledig artikel waard zijn. Daarom combineer ik het maar even tot één artikel, over mijn nieuwe medaillon, opruimwoede en ‘nieuwe’ iPhone! :D

Mijn medaillon; Terug van weggeweest, maar dan anders

Als klein meisje kreeg ik van een familielid een oud medaillon die ik met veel liefde elke dag heb gedragen met aan de ene kant een foto van mijn vader en aan de andere kant een foto van mijn moeder. Maar opeens was het medaillon verdwenen. Toen ik een kijkje nam bij mijn foto’s bleek dat ik mijn medaillon september 2010 voor het laatst om heb gehad. Ergens had ik natuurlijk de hoop dat ik het medaillon weer zou vinden, maar inmiddels ben ik twee keer verhuisd en is hij nog steeds niet boven water..

Medaillon, opruimwoede en een nieuwe iPhone

Een paar weken terug besloot ik op zoek te gaan naar een nieuw medaillon. Het liefst wilde ik een medaillon die sprekend op mijn vorige medaillon lijkt, maar helaas is het niet gelukt om precies dezelfde te vinden. Uiteindelijk vond ik een iets andere, maar niet minder mooi! Op de linkerfoto is mijn oude medaillon te zien en op de rechter foto mijn nieuwe aanwinst! Met inmiddels vijf jaar later aan de ene kant mijn vriend en aan de andere kant mijn ouders! Fingers crossed dat ik deze niet kwijtraak.

Medaillon, opruimwoede en een nieuwe iPhone

Opruimwoede, alles moet weg!

Zodra het buiten weer koud begint te worden en het binnen lekker knus is, krijg ik last van opruimwoede. Zaterdag hadden we boodschapjes gedaan in de stad en als we dan weer thuis zijn geef ik altijd alle gekochte spulletjes gelijk een plekje. Maar toen zag ik opeens twee manden vol met verzorgingsproducten die ik of al jaren heb, of niks meer mee doe en dat was het startschot! Een paar uur later had ik beide manden uitgemest, het kastje in de gang opnieuw ingericht en de helft van weggegooid en toen ging ik die avond nog even door met de administratie en mijn hoekje in de woonkamer.

Medaillon, opruimwoede en een nieuwe iPhoneLaatst heb ik ook al mijn hele kledingkast overhoop heb gehaald, alle keukenkastjes opnieuw ingericht en besloot ik afgelopen vrijdag ‘opeens’ om de vriezer te ontdooien. Waarom? Geen idee! Volgens mij heeft het te maken met het sombere en grijze weer.

Hallo ‘nieuwe’ iPhone!

Mijn vriend heeft een prachtige iPhone 6S gekocht, waardoor ik nu ook een ‘nieuwe’ iPhone heb! Er was een periode dat ik elke keer de nieuwste iPhone kocht, maar er is een keer een lampje gaan branden dat dat eigenlijk helemaal niet nodig is! Mijn vriend een nieuwe iPhone 6S en ik zijn ‘oude’ iPhone 5S! Ik heb het geluk gehad dat mijn iPhone vorig jaar door de Apple store vervangen is en hem sindsdien netjes met een hoesje heb beschermd. Daardoor is mijn iPhone 5 eigenlijk nog hartstikke nieuw en verkopen we die nu op Marktplaats! Mocht je serieus geïnteresseerd zijn, let me know!

Medaillon, opruimwoede en een nieuwe iPhone

Hebben jullie ook wel eens last van opruimwoede?