Marshall Monitor Black; Nieuwe headphones!

Ooooh wat ben ik blij met mijn Marshall Monitor! Al jarenlang was ik op zoek naar de perfecte headphones en twee weken geleden kwam ik ze zomaar tegen! Zo zie je maar weer, als je ergens naar op zoek bent vind je het niet en als je er niet mee bezig bent loop je er gewoon tegenaan. Heel fijn! Vorig jaar had ik leuke rode Urbanears gekocht maar die zitten op je oor, waardoor het na een uur (bij mij in ieder geval) erg veel pijn gaat doen. Mijn zoektocht naar over-ear headphones begon! Helaas zijn de meeste headphones gelijk super groot en dat vond ik ook wel weer een beetje over de top. Toen ik de Marshall Monitor zag was ik op slag verliefd, deze headphones zijn perfect.

Marshall Monitor Black; Nieuwe headphones!Marshall Monitor Black; Nieuwe headphones!Marshall Monitor Black; Nieuwe headphones!

Mijn nieuwe Marshall Monitor headphones

Ten eerste is de Marshall Monitor lekker compact, hij is over-ear maar hij is wel gemaakt voor kleine tot gemiddelde oren. Als je iets grotere oren hebt kan je hem beter eerst even ergens passen. Hij is gemakkelijk inklapbaar, het gaat bijna automatisch! Het is ook handig dat er een mooi tasje bij zit! Zo kan je hem inklappen, in het tasje doen en veilig vervoeren. Het krulsnoer heeft een 3,5mm plug en is makkelijk los te maken. Ook heeft het snoer een microfoon en een afstandsbediening zodat je telefoongesprekken kan opnemen en gewoon kan telefoneren. Daarnaast, is de Monitor natuurlijk bloedjemooi. Zwart, leer en subtiele details, het is een pareltje. Natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, het geluid! Ik heb niet heel erg veel verstand van de technische specificaties, maar het is top geluid! Het is studiokwaliteit en ik vind het prachtig.

De adviesprijs voor de Marshall Monitor is 200 euro, maar bij Bax-Shop.nl hebben ze hem op dit moment voor 129 euro! (Toen ik hem kocht was hij nog 158 euro, had beter nog twee weken kunnen wachten haha!) Tot nu toe de beste aankoop van dit jaar!

Marshall Monitor Black; Nieuwe headphones!Marshall Monitor Black; Nieuwe headphones!Marshall Monitor Black; Nieuwe headphones!

Hebben jullie ook headphones?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Elsbet | La Vie Pure

  Wow! Leuk!

  Reageer...
 • Karlijn

  O wow! Wat een mooie is dit. Ik ben al een hele tijd opzoek naar een goede, maar kan hem maar niet vinden. Ik ben nogal een zeur wat dat betreft, want hij moet precies goed zijn. Fijn zitten, maar ook mooi etc. Deze lijkt me echt super!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Jaay! Ik had dus precies hetzelfde probleem! & Ik kon hem maar niet vinden, totdat ik deze in de winkel zag!

   Reageer...
 • alexa

  Ze zien er leuk uit, goed om te lezen dat je er blij mee bent!

  Reageer...
 • Kimberley

  Oh, wow, deze zijn ook nog eens onwijs mooi. Wat fijn dat je een goede koptelefoon gevonden hebt. Zelf ben ik op zoek naar een draadloze voor mijn vriend :)

  Reageer...
 • Judith

  Pretteeeh!

  Reageer...
 • Myrthe

  Oehhh die is leuk! Ik vind over-ear ook veel fijner!

  Reageer...
 • mbmaisonnl

  Wat een gave headphones zeg, ik vind het zelf ook altijd fijner als ze over mijn oren vallen.

  Reageer...
 • Miss Sentinelli

  Deze ziet er mooi uit zeg! Ik gebruik zelf altijd oordopjes :).

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat deed ik in het begin ook altijd maar ik heb nooit echt goede oordopjes kunnen vinden die goed afsluiten :(

   Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?