Mango Smoothie; Zomers en verfrissend

Het is helaas nog niet zover, maar als ik denk aan de aankomende zomer denk ik gelijk aan verfrissende smoothies met exotische vruchten, zoals de mango! Maar een smoothie met enkel en alleen mango is natuurlijk een beetje saai en daarom heb ik een aantal andere fruitsoorten toegevoegd om zo een smoothie met mango te maken boordevol vitaminen!

Mango Smoothie; Zomers en verfrissend

Ingrediënten voor een mango smoothie (± 1500 ml)

  • 2 mango’s
  • 4 sinaasappels
  • 2 appels
  • 2 bananen
  • 1 peer

Snij de sinaasappels in stukjes en verwijder de schil. Snij ook de appels en de peer in stukjes en verwijder bij beiden het klokhuis. De schil kan je laten zitten, tenzij je alles in een blender doet (wat met dit recept prima kan), dan is het handiger om de schil er wel vanaf te halen. Doe vervolgens de sinaasappels, appels en peer in de slowjuicer.

Snij de mango ook in stukjes, dit is een vervelend werkje dat je op veel verschillende manier kan doen. Gelukkig zijn er genoeg video’s online met instructies! Tijdens het maken van deze mango smoothie heb ik zonder na te denken de mango per ongeluk ook in de slowjuicer gedaan, uiteindelijk ging het allemaal goed, maar bij nader inzien kan je de mango beter in de blender doen! De mango is namelijk zo zacht, dat een slowjuicer het daardoor iets lastiger vindt. Doe het sap van de sinaasappels, appels en peer in de blender. Verwijder de bananenschil van de banaan en doe vervolgens de twee bananen en de twee mango’s samen met het slowjuicesap in de blender. Blend dit vervolgens 20 seconden op de hoogste stand of de speciale smoothie stand.

Mango Smoothie; Zomers en verfrissend
Mango Smoothie; Zomers en verfrissend

Geniet ervan! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze zomerse en verfrissende mango smoothie vinden! Laat heb me vooral weten! :D

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?