Lichtpuntje; Hotdog van Hans Worst

Gisteren was een vreemde dag. Toen ik wakker werd voelde ik me niet al te opgewekt en uiteindelijk voelde ik me hele dag gewoon een beetje appelig, zoals mijn vader dat altijd mooi zegt. We waren eigenlijk van plan om naar Scheveningen te gaan, maar toen we de weersvoorspelling zagen met windkracht zes en kans op regen, besloten we toch maar in Rotterdam te blijven. Dan maar een bezoekje aan de Rotterdamse markthal! Dat stond al een lange tijd op ons lijstje en we hadden de verwachting dat de grootste drukte drie maanden na de opening toch wel voorbij zou zijn.

Mooi niet dus! Er stond een flinke rij voor de ingang en het was zo druk in de Markthal dat iedereen stond te wachten totdat er mensen naar buiten kwamen voordat er weer een aantal naar binnen mochten. Hebben wij weer. We hadden het natuurlijk kunnen weten aangezien half Nederland gisteren een vrije dag had. We zijn even snel in de Markthal geweest, hebben het plafond bewonderd en gingen toen snel weer naar buiten. We hadden geen zin om in die drukte te gaan lunchen, het was echt vechten om de tafeltjes.

Lichtpuntje Hotdog van Hans WorstLichtpuntje Hotdog van Hans WorstDan maar een andere plek vinden om te lunchen. Délifrance? Vol. Dudok? Vol. Hema? Alsof er een bom ontploft was zo vies zag het buffet er daar door de drukte uit. Honderd meter verder stond het kraampje van Hans Worst, een hele vriendelijke meneer die al jaren Amerikaanse hotdogs verkoopt. In zijn pannetje lagen een paar hotdogs, verse worsten en wat bacon en ui. Hmm, heerlijk! Uiteindelijk hebben we een overheerlijke hotdog van Hans Worst besteld, met bacon en ui uiteraard! Lichtpuntje van de dag, wat was het heerlijk!

Lichtpuntje Hotdog van Hans WorstDe hoofdreden dat ik me wat appelig voelde, is omdat ik even niet meer zo goed weet wat ik met mijn vrije tijd moet. Normaal gesproken vermaak ik me altijd prima en heb ik het gevoel dat ik tijd tekort kom, maar dat is tijdens een normale werkweek. Nu na een week vakantie heb ik eigenlijk alles wat ik wilde doen wel weer gedaan. Stiekem heb ik best wel zin om maandag aan het werk te gaan, goed teken toch? ;)

Hebben jullie wel eens een hotdog van Hans Worst gegeten?
Wat doen jullie allemaal op zo’n vrije vakantiedag?