Leuk voor in huis; Een tijdschriftenrek!

Begin dit jaar had ik nog een tijdschriftenabonnement op Flow Magazine, Linda en Women’s Health, maar sinds ik regelmatig tijdschriften mee mag nemen van werk heb ik al mijn tijdschrift abonnementen opgezegd en heb ik elke maand weer een andere selectie aan tijdschriften liggen om te lezen! Als ik een bepaalde editie van een tijdschrift écht heel graag wil hebben ga ik wel even langs de boekhandel.

De stapel tijdschriften in huis blijft maar blijft groeien en stiekem wil ik de tijdschriften ook niet weggooien. Misschien komt het doordat ik een zwak heb voor mooi beeld, het lukt me niet om zo’n hele stapel in de vuilnisbak te laten zakken. Persoonlijk vind ik tijdschriften niet alleen leuk om te lezen, maar vind ik het ook vooral erg leuk om er naar te kijken en lekker doorheen te bladeren. Daarnaast zijn sommige foto’s en covers zo mooi, dat ze best een prominent plekje verdienen in mijn interieur.
Leuk voor in huis; Een tijdschriftenrek

Tijdschriftenrek van Puhlmann

Tijdens mijn zoektocht naar een leuke manier om tijdschriften een leuk plekje te geven in huis, kwam ik bij fonQ.nl een tijdschriftenrek van Puhlmann tegen. Het tijdschriftenrek is er in drie formaten (3×1, 3×2 en 3×3) en in twee kleuren (zwart en wit). Omdat mijn tijdschriften altijd op een stapel naast onze grote kast liggen, leek dat mij wel een mooie plek om een tijdschriftenrek op te hangen! Dan wordt die kant van de kast gewoon het tijdschriftenhoekje en kan die stapel er in principe nog steeds blijven liggen, met wat mooie covers uitgelicht in het tijdschriftenrek.

Leuk voor in huis; Een tijdschriftenrekLeuk voor in huis; Een tijdschriftenrekLeuk voor in huis; Een tijdschriftenrek

De pluspunten

Het tijdschriftenrek was binnen no-time opgehangen! Aan de boven- en onderkant zitten twee bevestigingspunten en in het midden ook. Bij het pakket zaten netjes vijf schroeven en vijf pluggen. In eerste instantie wilde ik de pluggen ook gebruiken om het tijdschriftenrek op te hangen, maar toen eenmaal de eerste schroef erin zat, bleek dat stevig genoeg! Eigenlijk wilde ik een wit tijdschriftenrek, maar de 3×1 variant was er ‘helaas’ alleen maar in het zwart. Maar nu die een mooi plekje heeft gekregen op de kast, vind ik juist het contrast erg mooi tussen het zwarte tijdschriftenrek en de witte kast! Het allerfijnste vind ik het formaat. Het was eigenlijk toeval dat mijn keuze op de 3×1 variant viel, maar het lijkt wel alsof dit tijdschriftenrek voor deze kast is gemaakt!

Leuk voor in huis; Een tijdschriftenrek

Twee kleine minpuntjes

Laat ik voorop stellen dat alle tijdschriften die ik in huis heb qua formaat een mooi plekje kunnen bemachtigen in het tijdschriftenrek. Denk hierbij aan de Linda, Happinez en Elle, tijdschriften van redelijk formaat. Wel merk je dat de grote tijdschriften een klein beetje bol gaan staan als je er meerdere achter elkaar zet. Een ander minpuntje vond ik het logo van Puhlmann. Dit is een zilver stickertje die snel losgaat. Als dit een metalen plaatje was geweest die vastgelijmd zat, had ik het net iets chiquer gevonden.

Leuk voor in huis; Een tijdschriftenrekLeuk voor in huis; Een tijdschriftenrek Elke keer als ik langs het tijdschriftenrek loop (en dat is best vaak) trekt het weer mijn aandacht! Je kan schilderijtjes ophangen in huis, maar je kan ook je favoriete tijdschriftencovers laten zien. Ik ben er helemaal blij mee en hoeveel er geen ruimte is voor alle tijdschriften, vind ik dit toch het leukste formaat!

Hoe bewaren jullie je tijdschriften?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Tiffany

  Ik bewaar alleen flow magazine op een stapel zodat de kaften flow spellen, haha. Mijn andere tijdschriften geef ik af aan mijn nicht zodat die ze ook nog kan lezen :)

  Reageer...
 • Dina

  Wat een mooi rek! Wij hebben thuis ook een tijdschriftenrekje en daar hebben we het probleem ook dat de dikkere tijdschriften een beetje bol gaan staan.

  Reageer...
 • Eef

  Wat tof, hij staat echt perfect bij die kast, heel mooi!

  Reageer...
 • Moniek

  Wat leuk zeg! Ik wil ook zo’n soort rek, alleen dan voor mooie kaartjes! Staat zo gezellig!

  Reageer...
 • Iris

  Super leuk zo’n rekje zeg! Ik ben alleen bang dat mijn boekenkast niet breed genoeg is, want die wordt smaller aan de bovenkant. Wie weet als ik wat meer ruimte heb dat ik het dan wel aanschaf. Ik heb zelf een rekje voor ansichtkaarten en daar word ik echt nog elke dag blij van!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Je kan het tijdschriftenrek ook ophangen aan een muur natuurlijk! ;) Zulke rekjes heb ik inderdaad ook wel eens gezien voor ansichtkaarten, super leuk!

   Reageer...
 • Kim

  Staat erg mooi! Ik heb zo’n kaartjesrek, ook zo leuk!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Het geeft direct een upgrade aan je interieur!

  Reageer...
 • Miranda

  Ik vind dit echt heel mooi! Mijn tijdschriften liggen ook altijd op een stapel en weg gooien vind ik erg zonde. Ik wil dit toffe tijdschriften rek ook!

  Reageer...
 • Luna

  Ziet er mooi uit! Ik heb ook zoveel tijdschriften, ze liggen allemaal in van die bakken onder mijn bed. Moet er misschien eens wat wegdoen, maar het is zo lastig inderdaad!

  Reageer...
 • anneleen

  Staat erg leuk en netjes in huis! :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?