2299
16

Leuk van Flow Magazine; 10 vragen aan jezelf

Het allerleukste aan Flow Magazine vind ik dat er altijd spulletjes bij zitten waar je iets mee kan. De ene keer zit er een setje papier bij en de andere keer, zoals in de laatste editie, een boekje met 1000 vragen aan jezelf. Het leek me een leuk idee om 10 antwoorden op de vragen met jullie te delen! Omdat het natuurlijk een stuk minder leuk zou zijn als ik de vragen zelf zou uitkiezen, heb ik met mijn ogen dicht random de vragen gekozen.

Leuk van Flow Magazine; 10 vragen aan jezelfWat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?
Ben benieuwd wat ik dan gedaan zou hebben! Tsja, wat ik zou doen. Netjes mijn straf uitzitten en geen gekke dingen doen waardoor de staf verlengd wordt. Ik denk dat ik een boek zou schrijven! Hoewel ik niet precies weet wat wel en niet mag in een gevangenis.

Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?
Hoewel ik er niet echt dol op ben, word ik wel altijd vreemd aangekeken als ik ketchup bij mijn boerenkool eet. Anders vind ik het niet lekker! Met ketchup erbij vind ik het nog steeds niet je van het, maar het maakt in ieder geval iets lekkerder.

Hoe traditioneel ben je?
Volgens mij ben ik niet heel erg traditioneel. Het verschilt per situatie. Twee voorbeelden; Met kerst wil ik bijvoorbeeld wel echt kerst vieren, dat hoort zo. Ik zou niet rond die periode ergens aan een zwembad willen liggen in een warm land. Maar als ik bijvoorbeeld denk ik mijn ideale huwelijk, is dat alles behalve traditioneel. Kleinschalig en waarschijnlijk met maximaal tien aanwezigen ergens in een ver land aan het strand.

Doe je weleens dingen uit medelijden?
Ja. Maar dat doet iedereen wel toch? Zo geef ik regelmatig geld aan de mevrouw die de straatkrant verkoopt. Niet omdat ik de straatkrant wil hebben, maar omdat ik op zo’n moment dondersgoed besef hoe goed ik het heb en vervolgens uit medelijden het leven van die mevrouw ook iets mooier wil maken.

Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?
Mijn impulsiviteit en de daarbij horende koppigheid. Als ik iets in mijn hoofd haal moet het ook gebeuren. Ook als dat betekent dat het honderd euro kost en vervolgens een week later in de kast beland en ik er nooit meer naar omkijk. Achteraf is dat natuurlijk zonde.

Hoe breng je het liefst de avond door?
Ontspannen op de bank met een bordje eten voor de televisie terwijl ik een serie kijk. Als het lekker weer is ga ik daarna misschien nog even hardlopen, gevolgd door een fijne douche. Daarna pak ik nog even mijn laptop erbij en ga ik vervolgens lekker slapen!

Zou je de wet overtreden om iemand van wie je houdt te redden?
Ja natuurlijk! Stel nu dat iemand ernstig ziek is en er moet een bank overvallen worden om diegene in leven te houden, zou ik dat gelijk doen. Maar wel op zo’n manier dat ik niet vijf jaar in de gevangenis kom te zitten! ;)

Leen je makkelijk spullen uit?
Jahoor! Misschien wel iets te makkelijk. Er zijn ongetwijfeld nog spullen van mij in het bezit van een ander wat ik inmiddels allang weer ben vergeten.

Waarin ben je nog steeds een beetje naief?
Mijn ideale wereldbeeld. Zeker als ik naar het nieuws kijk, wat ik overigens niet zo vaak doe, merk ik dat ik enorm naïef kan denken. Als iedereen gewoon lief tegen elkaar doet en elkaar accepteert zouden er geen oorlogen zijn en als alle rijke miljardairs hun geld verdelen over de armen zou er geen armoede zijn. Heel naïef, ik weet het.

Neem je makkelijk een compliment in ontvangst?
Nee, ik voel me dan altijd een beetje ongemakkelijk en wuif het weg. Als iemand zegt dat ik een leuk rokje aanheb begin ik vervolgens een heel verhaal over het rokje en over het feit dat ik eigenlijk zelden rokjes draag terwijl ik ook gewoon dankjewel had kunnen zeggen.

Random vraag aan jullie! Wat klopt er niet als je nu om je heen kijkt?