Langer vakantie vieren met de Lamzac van Fatboy

Het is vandaag, terwijl ik dit schrijf, zondag; de tweede dag nadat we terug zijn gekomen uit Frankrijk. De vakantie was kort en krachtig. We hebben heel veel moois gezien in twee van de noordelijk gelegen regio’s Bretagne en Normandië. Zoveel moois dat we eigenlijk weinig tijd hebben gehad om te ontspannen zoals je dat tijdens een zon, zee en strandvakantie doet. Des te meer reden om thuis nog eventjes wat langer vakantie te vieren voordat we weer aan het werk gaan.

Je eigen draagbare loungeset

Met gebrek aan een grote tuin is een mooi bos of park de aangewezen plek om toch even lekker op jezelf buiten te zijn. Maar waar je in de tuin misschien een mooi loungeset hebt staan, ontbreekt deze vaak op het grote grasveld waar je wilt gaan zitten. Je kunt een groot picknickkleed meenemen, maar waarom niet gewoon je eigen loungeset? Fatboy, bekend van de grote zitzakken, moet waarschijnlijk hetzelfde gedacht hebben en kwam met een oplossing; de Lamzac.

Langer vakantie vieren met de Lamzac van FatboyLanger vakantie vieren met de Lamzac van FatboyLanger vakantie vieren met de Lamzac van Fatboy

Hoewel het formaat misschien anders doet geloven, is de Lamzac in opgevouwen toestand super compact. Opgevouwen is hij slechts 18 x 35 cm en dankzij het handige draagzakje makkelijk mee te nemen. Voor het ‘opblazen’ heb je geen ingewikkelde pomp nodig. Door de Lamzac in de lucht te houden en wat heen en weer te rennen vul je de zak met lucht. Door het uiteinde strak op te rollen en te sluiten met het kliksysteem heb je binnen no-time een stevige zitzak waar je met zijn tweeën op kunt zitten of in je eentje op kunt liggen. Het oprollen gaat net zo makkelijk. In het begin was ik wat sceptisch over het idee dat de Lamzac weer netjes in het draagzakje zou passen, maar dat gaat prima! Netjes oprollen en de sluiting weer vastklikken, dan past hij gewoon weer in de draagzak.

Langer vakantie vieren met de Lamzac van FatboyDe Lamzac is gemaakt van nylon ripstop, een sterke textielsoort die ook gebruikt wordt voor hoogwaardige tenten. Het zal dus niet snel gebeuren dat het textiel van de Lamzac stuk gaat. Mocht dat (om welke reden dan ook) wel gebeuren, dan zit er een handige reparatiekit bij, waarmee je de Lamzac weer luchtdicht kunt maken. Tijdens de vakantie in Frankrijk hadden we veelal rotsen als ondergrond, waardoor we de zitzak daar relatief weinig gebruikt hebben. Daar gaat nu we weer in Nederland zijn wel verandering in komen; hopelijk blijft het nog eventjes zomer!

Wat zou jij meenemen? Een groot picknickleed, of deze handige zitzak?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Laura | I scream beauty

  Ohh deze wil ik zo graag haha! Ik zag er afgelopen weekend best veel mensen mee op een festival en dat zag er zo chill uit!

  Reageer...
 • Karlijn

  Haha ik vind dat mini filmpje zo leuk. Wat super handig zeg! Nu wil ik ook een lamzac en ik heb niet eens een tuin ;) Maar wacht, als ik mijn ramen opengooi en de lamzac in de kamer leg is het net alsof ik wel een tuin heb denk je niet?

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?