Dymo lettertang; Maak zelf mooie labels

Vorige week heb ik de Dymo lettertang gekocht en ik ben er zo super blij mee! Sowieso ben ik een groot fan van labels zodat je alles mooi kan organiseren maar deze labels zijn ook nog eens heel erg mooi. Het maakt alles net een beetje leuker. Op de blog van Iris zag ik de labels voor het eerst en toen ik op de blog van Lonneke nog eens een review zag van de Dymo lettertang met daarbij een handig linkje naar de webshop was ik om. Must have!

De Dymo lettertang

De lettertang werkt erg eenvoudig. Je hebt in de handgreep een ruimte voor het rolletje waar de labels van worden gemaakt. Door aan de blauwe schijf aan de bovenkant te draaien kan je de juiste letter kiezen en door vervolgens in de handgreep te drukken, druk je als het ware de letter in het label. Ook kan je een grote hoeveelheid andere tekens gebruiken zoals spaties, streepjes enzovoorts. Als je de tekst hebt gemaakt kies je vervolgens op de draaischijf het schaartje, dan kan je je label afknippen.

Labelen met de Dymo lettertangLabelen met de Dymo lettertangJe moet er wel je aandacht bij houden, als je een foutje maakt kan je overnieuw beginnen. Zo had ik bijvoorbeeld wat moeite met het woord bouillon en heeft me dat uiteindelijk aardig wat van het rolletje gekost. Het is leuk om de labels te gebruiken voor potjes, notitieboekjes en cadeautjes. Eigenlijk voor alles wel, het ziet er gewoon altijd leuk uit!

Labelen met de Dymo lettertangLabelen met de Dymo lettertangIk heb de Dymo lettertang op aanraden van Lonneke gekocht bij InterOffice, de lettertang is daar €7,21. Ook heb ik gelijk een kleine voorraad aan labels gekocht. Als je een crea bea bent of graag alles organiseerd is de Dymo lettertang heel erg leuk om te hebben! :)

Hebben jullie een lettertang?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Judith

  Wij hebben ook zo’n labelprinter thuis! Echt geweldig! Ik print ook altijd gewoon voor de grap labeltjes uit ;)

  Reageer...
 • Eva | Realitijd

  Ik had deze vroeger, maar hij ging toen opeens kapot. Ik was hem eigenlijk al een beetje vergeten :o maar hij is zo leuk, dat ik hem toch wel weer eens aanschaf!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Oh wat leuk!, ze hebben het ook bij Hema!

  Reageer...
 • Iris

  Wat leuk zijn labeltjes maken he! Ik heb er eentje van Hema maar ben niet zo tevreden over de labels. Ze blijven vaak niet goed plakken en het is irritant als ze dan weer loslaten en ik ze vast moet lijmen…
  Blijven de labels van deze DYmo wel goed zitten?

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat heb ik vaker gehoord ja! Deze labels blijven echt super goed zitten! Volgens mij gebruikt Dymo een betere lijm haha. Misschien dat de Dymo labels ook in de labelmaker van de Hema kunnen?

   Reageer...
 • Janneke | Beautyroad

  Super leuk!

  Reageer...
 • Bente

  Hahah ja het spellen van sommige woorden is wel een probleem! Leuk om te hebben! En ook helemaal niet duur :)

  Reageer...
 • LNNK

  Zo’n leuk ding, maar je moet inderdaad goed opletten anders kun je weer opnieuw beginnen haha!

  Reageer...
 • alexa

  wat super leuk!

  Reageer...
 • Iris

  Haha ik moest zo lachen, ik heb ook altijd moeite met het woord bouillon (nu ook weer). En wat een hip ding! Ik heb er ook één van hetzelfde merk alleen dan de Junior variant, dus die is wat simpeler.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   En ik vind deze al simpel! Is de Junior ook fijn? Volgens mij gebruik ik de mijne een beetje te vaak waardoor die het langzaam begint te begeven :(

   Reageer...
 • Tjitske Anna

  Ik wil hem! :D

  Reageer...
 • Keith

  Spuit elf heeft er ook een gekocht, fantastisch! Weet niet meer waarom ik hier terechtkwam, maar het heeft me wel zo ver gekregen er één te kopen. Tot nu toe nog geen spelfouten gemaakt, op toch al 17 kruidenpotjes en één boterhamzakej. Doh!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?