Kleine dingetjes waar ik gelukkig van word

Hoewel ik in eerste instantie erg opzag tegen de warme zomerdagen gaat het me behoorlijk goed af. Het zorgt er zelfs voor dat ik een beetje afgeremd wordt. Normaal gesproken ren ik van hot naar her, ben ik met twintigduizend dingen tegelijkertijd bezig en heb ik geen rust. De afgelopen dagen merk ik dat ik goed in mijn vel zit en meer positieve gedachten heb dan normaal. Misschien is het dus wel goed om eens wat vaker af te remmen en blij te zijn met de kleine dingetjes die het leven zo mooi maken.

Toen ik gisteren bij mijn ouders in een zwembadje een magazine aan het lezen was merkte ik opeens hoe ontspannen ik was, écht ontspannen. Niet gehaast de bladzijdes omslaan omdat ik nog meer te doen heb, maar in alle rust met aandacht een artikel lezen!

Kleine dingetjes waar ik gelukkig van wordKleine dingetjes waar ik gelukkig van word

De kleine dingetjes

Rustige parttime vrije vrijdagen waarop ik lekker kan rommelen in huis Warme zomerdagen De mogelijkheid om te vluchten naar een omgeving met airconditioning zoals werk, het huis van mijn ouders en winkels Opblaaszwembadjes Rode badeendjes Redelijk stabiele bloedglucosewaarden terwijl ik er op dit moment met de warmte eigenlijk niet zoveel meer van begrijp Schattige en grappige foto’s van Animal Planet Softijsjes met discodip Mindfullness, het heeft tenslotte geen zin om je druk te maken, krijg je het alleen maar warmer van Crystal Clear Bloodline, een spannende serie van Netflix Negen dagen zonder hypo’s and still counting Ventilator’s IJsklontjes Weekenden Moestuintjes die niet doodgaan De wraak nadat je door een hele muggenfamilie lekgeprikt bent Verfrissende salades Magazines over diabetes Bloemetjes Voorpret voor de vakantie naar Lissabon in september Gele dekbedden

Van welke kleine dingetjes worden jullie gelukkig?