Kijken, kijken, niet kopen bij Loods 5

Vorige week vrijdag ging ik naar Loods 5 om een cadeautje voor een collega te kopen. Super gevaarlijk natuurlijk als je net besloten hebt om beter op je centjes te letten. Wat je dan juist niet moet doen? Een bezoekje brengen aan één van de leukste interieurwinkels van Nederland. Maar, schouderklopje voor mijzelf. Ik heb de verleiding kunnen weerstaan, maar heb wel een flinke foto wishlist gemaakt. Je moet toch wat! ;)

kijken kijken niet kopen bij loods 5

Hebben jullie wel eens van het merk Raumgestalt gehoord? Ik kwam een leuk notitieblok tegen, dat net even iets anders is dan normaal. Het is een houten blok met daarop allemaal papiertjes die vastzitten met een pin in de vorm van een bloemetje. Wel iets duurder dan een simpel notitieblok, vijftien euro.. Maar wel een eyecatcher! Er is ook nog een grote variant van 35 centimeter, die is nog iets duurder, dertig euro.

kijken kijken niet kopen bij loods 5Bij elk bezoekje aan Loods 5 kijk ik altijd even of de porseleinen konijntjes van Lise Lefebvre er nog zijn. Ze zijn prachtig, maar helaas vind ik veertig euro toch echt veel te duur. Deze keer waren de konijntjes er in mooie roze en blauwe pastelkleuren. Ooit koop ik er waarschijnlijk alsnog eentje en krijgt het konijntje een mooi plekje in huis!

kijken kijken niet kopen bij loods 5kijken kijken niet kopen bij loods 5kijken kijken niet kopen bij loods 5kijken kijken niet kopen bij loods 5Verder viel mijn oog natuurlijk weer op al het mooie glaswerk dat er is! Mooie glazen vazen en flessen, kleine glazen doosjes om mooie spulletjes in tentoon te stellen, het liefst zou ik het allemaal kopen. Herinneren jullie nog die leuke glazen stolp die ik laatst heb gekocht bij de Intratuin? Het houten plateau waar de cactus op staat was de volgende dag al helemaal misvormd en kapot gegaan. Waarschijnlijk door het kleine beetje water dat ik de cactus heb gegeven, super zonde! Daar moest ik opeens aan denken toen ik de glazen huisjes zag bij Loods 5. Ook leuk om een mini cactus in te doen, maar met dat hout moet je blijkbaar toch wel oppassen.

Mijn laatste bezoekje aan Loods 5 was inmiddels alweer een tijdje geleden. Mede daardoor was het leuk om weer lekker rond te kunnen snuffelen! :)

Vinden jullie het ook zo lastig om al die mooie spulletjes te laten liggen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Suzanne

  Heel erg mooi!

  Reageer...
 • Dina

  Ooooh my, die porseleinen konijntjes zijn snoezig zeg! Ik ben nog nooit in Loods 5 geweest, maar ik zie er wel regelmatig foto’s van. Kan me heel goed voorstellen dat het moeilijk is om je portemonnee daar gesloten te houden. :P

  Reageer...
 • Tineke

  Ik moet hier ook ooit nog eens naartoe! Die konijntjes zijn zo leuk!
  Liefs

  Reageer...
 • Marlissa

  Ik vind het wel een rommelige winkel, maar ze hebben veel leuke dingen! Morgen ga ik een dagje interieur shoppen in Rotterdam. Misschien dat ik op de terugweg wel even stop bij Loods5. Zie alweer leuke dingen.

  Reageer...
 • Fleur Sophia

  Ik vind Loods 5 echt fantastisch, maar helaas ook wel een beetje te duur..

  Reageer...
 • Nicetobeout

  Ik ben nog nooit bij Loods 5 geweest, maar ik wil er zeker eens heen. Zal ook wel kijken, kijken, niet kopen worden dan.. Ach ook leuk, genieten van al het moois.

  Reageer...
 • Anneleen

  Wat een mooie spulletjes! Maar kan me voorstellen dat je 40 euro veel geld vindt…

  Reageer...
 • Action fan

  Wie koopt er nou een sierkussen voor €79? Alles wat je bij Loods5 ziet kan je bij de Action halen. . . . Zonde

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?