Kerstkaarten ophangen aan een slinger

Afgezien van het feit dat ik zo’n beetje alles geweldig vind aan kerst, vind ik vooral het versturen en krijgen van kerstkaarten onwijs leuk! Je stuurt niet alleen een mooi bericht naar iemand, maar je laat ook zien dat je tijd hebt genomen voor die persoon en dat vind ik het mooie en persoonlijke van kerstkaarten sturen. In mijn ogen een stuk beter dan een simpel berichtje via Whatsapp of een standaard berichtje naar al je buddy’s op Facebook (ik ben nog steeds zo blij dat ik geen Facebook meer heb!). Als je ook kaarten in ontvangst mag nemen is het natuurlijk nog leuker, maar waar laat je die kaarten?

Het is ook weer zo wat om ze als stapeltje op tafel te laten liggen of ze gelijk in een grote bewaardoos te doen. Je wilt er natuurlijk wel even van genieten! Voorheen zette wij de kerstkaarten op de kast, maar dan loop je er eigenlijk alleen maar voorbij en trekt het niet je aandacht. Daarom besloot ik ze dit jaar op te hangen! Ik twijfelde tussen twee manieren om ze op te hangen. Zoals ik mijn postcrossing kaarten heb opgehangen in mijn knutselkamertje ziet het er mooi uit, maar dat vind ik zelf niet heel erg kerstig. Daarom besloot ik ze aan een touwtje te hangen er er zo een soort slinger van te maken!

Kerstkaarten ophangen aan een slingerMen neme prachtig touw en kleine knijpertjes van Dille & Kamille gecombineerd met vrolijk gekleurd ducktape van de Hema en je bent ready to go! Zelfs op onze muur met mega veel reliëf blijft het gewoon hangen! Ook leuk om te doen; er een kerstboomfiguurtje van maken! Helaas heb ik daar de ruimte niet voor in huis, anders had ik dat gedaan!

Kerstkaarten ophangen aan een slingerKerstkaarten ophangen aan een slinger

Vinden jullie kerstkaarten ook zo leuk? Hoe hebben jullie ze een mooi plekje gegeven?