Kerst; Nog 25 nachtjes slapen!

Nog 25 nachtjes slapen en dan is het eindelijk Kerst! Het is meestal de meest donkere en koude maand, maar door alle gezellige kerstactiviteiten wordt het toch allemaal een stuk gezelliger! Vandaag gaan we de kerstboom neerzetten om het huis nog iets meer in de kerststemming te brengen. De warme winterse kerstsfeer was eigenlijk al een paar weken aanwezig, ik denk dat we inmiddels al zo’n 100 waxinelichtjes hebben opgebrand.

Volgend weekend gaan we gezellig een weekendje naar Maastricht, onder andere om te vieren dat ik door mijn proeftijd heen ben en omdat we alweer bijna drie jaar samen zijn. Ik kijk er enorm naar uit om de kerstsfeer mee te maken in Maastricht, ik ben er namelijk nog nooit geweest. Als iemand tips heeft voor leuke hotspots of must do’s, hoor ik het graag! Ik ben zo benieuwd! Het weekend daarna gaan we naar een kerstmarkt in Dordrecht! Ik ben eigenlijk ook nog nooit op een kerstmarkt geweest, maar als ik de foto’s zie van voorgaande jaren zie, lijkt het me leuk om daar eens een dagje rond te struinen. Niets is leuker dan dat kneuterige en gezellige van kerst!

Kerst nog 25 nachtjes slapenKerst nog 25 nachtjes slapenRotterdam hangt inmiddels ook alweer vol met kerstversiering! Afgelopen week hebben ze alle bomen in onze straat volgehangen met lichtjes, het ziet er dan gelijk zo gezellig uit! Zoals ik eerder al zei gaan we vandaag de kerstboom versieren, alle kerstornamenten met herinneringen komen dan weer tevoorschijn, onder andere de leuke Yellow Cab uit New York die we bovenop het Empire State Building hebben gekocht!

Wat gaan jullie allemaal doen in de maand december? Houden jullie ook zo van Kerst?