Kerst; Nog 25 nachtjes slapen!

Nog 25 nachtjes slapen en dan is het eindelijk Kerst! Het is meestal de meest donkere en koude maand, maar door alle gezellige kerstactiviteiten wordt het toch allemaal een stuk gezelliger! Vandaag gaan we de kerstboom neerzetten om het huis nog iets meer in de kerststemming te brengen. De warme winterse kerstsfeer was eigenlijk al een paar weken aanwezig, ik denk dat we inmiddels al zo’n 100 waxinelichtjes hebben opgebrand.

Volgend weekend gaan we gezellig een weekendje naar Maastricht, onder andere om te vieren dat ik door mijn proeftijd heen ben en omdat we alweer bijna drie jaar samen zijn. Ik kijk er enorm naar uit om de kerstsfeer mee te maken in Maastricht, ik ben er namelijk nog nooit geweest. Als iemand tips heeft voor leuke hotspots of must do’s, hoor ik het graag! Ik ben zo benieuwd! Het weekend daarna gaan we naar een kerstmarkt in Dordrecht! Ik ben eigenlijk ook nog nooit op een kerstmarkt geweest, maar als ik de foto’s zie van voorgaande jaren zie, lijkt het me leuk om daar eens een dagje rond te struinen. Niets is leuker dan dat kneuterige en gezellige van kerst!

Kerst nog 25 nachtjes slapenKerst nog 25 nachtjes slapenRotterdam hangt inmiddels ook alweer vol met kerstversiering! Afgelopen week hebben ze alle bomen in onze straat volgehangen met lichtjes, het ziet er dan gelijk zo gezellig uit! Zoals ik eerder al zei gaan we vandaag de kerstboom versieren, alle kerstornamenten met herinneringen komen dan weer tevoorschijn, onder andere de leuke Yellow Cab uit New York die we bovenop het Empire State Building hebben gekocht!

Wat gaan jullie allemaal doen in de maand december? Houden jullie ook zo van Kerst?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Elisa

  Wat leuk, ik moet nog een weekje wachten voor de kerstboom in huis komt! Eerst sinterklaas vieren en dan pas in de kerst stemming. Wat wij gaan doen, vooral genieten! Rustig aan heerlijk genieten samen en van vrienden en familie :)

  Reageer...
 • Sylvia

  Ik kan ook niet wachten tot Kerst, heerlijke familiedagen :) Overigens staat mijn kerstboompje al, wel zo handig dat dat al gedaan is met het oog op mijn tentamenweken halverwege december ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Wat fijn! Dan kan je hem inderdaad beter maar alvast hebben staan!

   Reageer...
 • Anneleen

  Leuk om te lezen! Ik ben ook dol op kerstmis. Ik kijk net zoals jou heel erg uit naar de feestdagen. En wat fijn dat je je kerstboom gaan zetten, hier moet eerst de sint gepasseerd zijn… ;)

  Reageer...
 • Bente

  Aah ik wil ook al een kertboom! Ik moet van mijn vriend wachten tot na sinterklaas, dus volgend weekend mag ik er ook weer 1 neerzetten :) Ik ben dol op de kerst: 2 etentjes met familie maar ook nog 2 etentjes met vrienden, en nog kerst vieren met mijn werk, I love it!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Klinkt super gezellig! Veel plezier alvast met het opzetten van de kerstboom volgende week!

   Reageer...
 • Marion

  Leuk dat je naar een kerstmarkt gaat. Ik wil er ook een keer heen. Dit jaar nog niet, maar wellicht dat ik het volgend jaar ga doen. Misschien wel extreem en meteen naar Duitsland of zo. Lijkt me zo sfeervol!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat staat ook nog op mijn lijstje! Ooit wil ik ook zo’n kerstmarkt in Duitsland meemaken!

   Reageer...
 • Marlissa

  Leuk, veel plezier alvast in Maastricht!

  Reageer...
 • Cindy

  Er is een speciaal boekje uitgebracht door VVV Maastricht over de dingen die je kan doen. Langs de Maas heb je kerstmarkt en ijsbanen en toen ik er was was er op het Vrijthof een reuzenrad en ijssculpturen. Sowieso is Maastricht erg leuk, ik heb er op mijn blog nog een artikel over geschreven (http://sunshinecin.blogspot.nl/2014/04/mooi-maastricht.html sorry voor de spam) Heel veel plezier, you’re gonna LOVE it! Ik ga naar de WinterEfteling en naar kerstshows van tuincentra, vind ik ook leuk hihi

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Waardevolle informatie is geen spam, ben ik juist hartstikke blij mee! :D Dankjewel! Leuk leuk, ik ben vorig jaar (of dat jaar daarvoor?) ook naar de winterefteling geweest! Veel plezier alvast! :D

   Reageer...
 • Fleur

  Wat super leuk dat jullie nu al de kerstboom in huis halen! Ik ben ook al helemaal in de kerstsferen en vind alle verlichte steden zo ontzettend mooi en gezellig!

  Reageer...
 • Laura

  Nu ik lees van dat je de kerstboom vandaag gaat versieren voel ik me minder schuldig dat die van mij ook al staat (alleen nog zonder versiering). Ik krijg nogal veel commentaar erop, het schijnt pas ná 5 december te mogen… Ach, lekker dwars doen is ook fijn. Veel plezier vanmiddag en ook in Maastricht!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat mensen het pas na 5 december willen doen begrijp ik ergens wel, maar als je geen Sinterklaar viert maakt dat allemaal niks uit! Hoe eerder hoe beter! ;) Dankjewel Laura!

   Reageer...
 • Saskia

  Ik schreef onlangs over een leuke hotspot in Maastricht (ff tag hotspot aantikken op mijn blog)
  Verder is vanaf dit weekend Magisch Maastricht geopend. Zo ontzettend mooi! Je gaat rond de mooiste tijd ;)

  Reageer...
 • Tjitske Anna

  Wat leuk dat je naar een kerstmarkt gaat! Waarschijnlijk ga ik ook nog een kerstmarkt bezoeken! :)

  Reageer...
 • Xaviera

  Leuk dat je een weekendje naar Maastricht gaat! Ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt mij een hele mooie stad :) Veel plezier met de kerstboom opzetten vandaag!

  Reageer...
 • CatieMcCartney

  Ik hou ook erg van de gezelligheid die bij deze maand hoort! :)

  Reageer...
 • Marloes | NOVA Magazine

  Oooh wat heerlijk dat jullie naar Maastricht gaan, zeg! Ik vind dat zo’n leuke stad! x

  Reageer...
 • Dina

  Ik ben zo toe aan december en vooral aan kerst. Dit jaar vieren M. en ik voor het eerst samen kerst (na 6 jaar!), dus ik kan niet wachten. Dit weekend was ik in Duitsland bij mijn oma en wij hebben ook alvast wat kerstboodschappen gedaan.
  Leuk trouwens dat je naar de kerstmarkt gaat (ik hoop dat dat voor ons dit jaar ook nog haalbaar is).

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Ik heb er zo’n zin in <3

  Reageer...
 • Lillie

  Volgende week zetten we ook de kerstboom op (eindelijk!). Maar stiekem zit ik al helemaal in de kerstsfeer :D Ah wat is die taxi leuk zeg!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?