Photo Diary/Instagram Recap: Maart #2

De Instagram Recap is een terugkerend item waarin ik terug blik op de afgelopen twee weken! Op Instagram plaats ik zo nu en dan foto’s van dingen die me op dat moment bezig houden, bij deze een aantal instagram posts van de afgelopen twee weken!

instagram-03-02-01instagram-03-02-02

Links: De Intercity Direct besloot om een halfuurtje later te vertrekken. Erg vervelend, maar daardoor had ik wel tijd om een heerlijke caramel frappuccino te halen!
Rechts: Lente! Eindelijk!

instagram-03-02-03instagram-03-02-04

Links: De koelkast maakte een vervelend geluid en daarom besloten we om een nieuwe te kopen! Nu heb ik ook eindelijk drie diepvriesladen zodat ik veel meer kwijt kan, jay! De nieuwe koelkast is een stuk groter en zag er uit als een ongezellig blok. Toen we de magneetjes er weer op gedaan hadden zag het er alweer iets gezelliger uit!
Rechts: Blijkbaar toch geen lente. Regen, mweh. Wel een mooi station.

instagram-03-02-05instagram-03-02-06

Links: Vrijdag na werk hadden we afgesproken met vrienden en hebben we genoten van een heerlijke Jaffa kapsalon! Mjam!
Rechts: Maandagmiddag was ik lekker op tijd naar huis gegaan, om de spits voor te zijn! Aangezien er wel gewoon werk gedaan moest worden heb ik in de trein verder gewerkt en thuis nog even de laatste dingetjes afgerond. Smoothie (recept komt binnenkort online!) naar binnen gewerkt en naar de sportschool gegaan! Eindelijk weer!

instagram-03-02-07instagram-03-02-08

Links: Mooi zonlicht in de sportschool.
Rechts: Mijn zwarte lievelingsbroek (van 8MM) was versleten dus besloot ik een nieuwe te kopen! Langzaam vervang ik mijn broeken allemaal door Denham broeken, goede kwaliteit, super mooi en zo’n beetje het enige merk dat mij goed past! In Nederland heeft Denham alleen een winkel in Amsterdam dus kon ik mooi na werk (heeft in Amsterdam werken toch nog voordelen haha) even langs en heb ik een prachtige zwarte Denham broek gekocht!

instagram-03-02-09instagram-03-02-10

Links: Rotterdam! Home sweet home!
Rechts: Na een hele lange tijd besloot ik om weer bloed te doneren. Het was fijn om weer terug te zijn! :)

instagram-03-02-11instagram-03-02-12

Links: Leesvoer voor onderweg! (Rotterdam-Amsterdam) Mijn favoriete tijdschriften Linda, Linda Meiden & de Flow.
Rechts: Een raketje op de vrijdagmiddag!

instagram-03-02-13instagram-03-02-14

Links: Schokkende cijfers in de Linda, Kinderen lachen zo’n 400 keer per dag, volwassenen 15 keer. Dat is echt bizar.
Rechts: De stofzuiger was kapot dus hebben we een prachtige nieuwe gekocht! Rood!

instagram-03-02-15instagram-03-02-16

Links: Afgelopen zaterdag ben ik lekker wezen winkelen op de National Glamour Day!
Rechts: Aan het einde van de middag ging ik gezellig even langs bij mijn ouders en besloot ik op de terugweg naar huis even langs de Albert Heijn te gaan. Fijn om sinds een lange tijd weer in mijn swiftje te rijden!

Hoe was jullie tweede helft van maart?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Natiza

  Oeeh leuke foto’s! Mijn tweede helf ging gewoon fout pols zwaar gekneust kan er echt niks mee ugghh :(

  Nog een fijne zondag!
  Liefs, Natiza

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Aaah nee dat klinkt echt heel naar :( Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Gaat het al iets beter nu?

   Reageer...
 • Suzanne

  Leuke foto’s, die stofzuiger, het is echt net een Ferrari! haha

  Reageer...
 • Svenja

  Hele leuke foto’s! Zo te zien echt een leuke weke gehad. Ik heb heerlijk van het zonnetje genoten afgelopen week, love it!

  Reageer...
 • Karlijn

  Heerlijk om je te volgen op instagram. Ook leuk om het zo nog even in een overzichtje te zien :)
  Ik ken dat merk Denham nog niet, maar het klinkt goed. Toch eens naar kijken, aangezien broeken bij mij drama zijn. Ik ben benieuwd naar de Jaffa kapsalon, is dat een speciale? Ik ken alleen de gewone ;) En oeh een raketje. Vroeger had je ook raketjes die op het roze gedeelte nog een extra laagje hadden, heerlijk! Fijne dag nog. XXX

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Super leuk om te horen Karlijn! Een Jaffa Kapsalon is eigenlijk een gewone kapsalon maar Jaffa is het ‘restaurant’ waar ze volgens veel Rotterdammers beste kapsalon hebben haha! Jij ook een fijne dag! x

   Reageer...
 • Ines

  Fijne foto’s!

  Reageer...
 • Kimberley

  Nu heb ik door jouw foto’s trek in Starbucks en zin in om te stofzuigen, haha!

  Reageer...
 • Michelle

  Super leuke foto’s weer, zeker je sportschool foto is prachtig!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?