Photo Diary/Instagram Recap: Maart #1

In de Instagram Recap van februari heb ik gezegd dat de recap een maandelijks item ging worden maar ik heb toch besloten om er een -om de week- dingetje van de maken, oftewel 2x per maand! Op Instagram plaats ik zo nu en dan foto’s van dingen die me op dat moment bezig houden en deze wil ik graag met jullie delen!

instagram-03-01instagram-03-02

Links: Sinds begin maart ga ik dagelijks met de trein naar Amsterdam in verband met een project op locatie. Wel weer even wennen om elke dag met de trein te gaan!
Rechts: Na de drukke dag besloot ik om op Rotterdam CS even langs de Etos te gaan. Ik had zin om in bad te gaan die avond en kocht een badroosje!

instagram-03-03instagram-03-04

Links: Ook sinds begin deze maand, heel erg veel pijn in mijn rechterarm en schouder. Ik dacht de pijn te kunnen verminderen met een bandage maar helaas hielp het voor geen meter, mweh.
Rechts: Omdat het de verjaardag was van mijn vader ging ik uit werk met de trein naar Capelle aan den IJssel! Tegen de tijd dat ik daar was ging de zon alweer onder. Prachtig!

instagram-03-05instagram-03-06

Links: Bij het Amsterdamse kantoor van UNITiD (waar ik werk) wordt de lunch dagelijks verzorgd door de Buurtboer en het bedrijf waar ik nu tijdelijk werk heeft nu ook lunch van de Buurtboer, heerlijke lunch!
Rechts: In de ochtend had ik een afspraak bij de dokter voor mijn arm en schouder en ging ik iets later richting Amsterdam. Fijn voordeel, geen rij bij de Starbucks!

instagram-03-07instagram-03-08

Links: Een zonnige dag op de Oostelijk Handelskade in Amsterdam.
Rechts: Heel veel pijn in mijn arm waardoor ik niks meer kon. Dan maar een avondje op de bank liggen en tv kijken.

instagram-03-09instagram-03-10

Links: Jay! Naar de fysiotherapeut geweest en een stukje zebra op mijn rug gekregen! ;) Nog steeds pijn, maar we gaan er voor zorgen dat het goedkomt!
Rechts: Mijn Wake-Up Light verkocht via Marktplaats maar ik had geen opvulmateriaal voor in het pakketje! :( De oplossing! Diepbrieszakjes opblazen, het werkt!

Hoe was jullie eerste helft van maart?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Karlijn

  Oh ik houd van instagram. Ben je er ook zo verslaafd aan? Wat leuk dat je nu vaak in Amsterdam bent, waar precies? Misschien zijn we elkaar wel eens tegengekomen! ;) De fysiotherapeut kan fijn zijn he?! Ik heb laatst een soort spuiten in mijn spieren gehad (geen accupunctuur maar een medische variant) en dat heeft gelukkig goed geholpen. Maar zo’n zebra op je rug ziet er best leuk uit :)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Verslaafd niet echt maar het is voor mij een vervanger geworden van Facebook! Dus als ik iets leuks te melden heb zet ik het meestal op Instagram nu! Haha, ik vind het persoonlijk iets minder dat ik elke dag naar Amsterdam moet! ;) Ik werk de komende drie maanden op de Oostelijke Handelskade! Misschien zijn we wel eens langs elkaar gelopen op Amsterdam CS ja! :D Voor nu is de fysio wel fijn, maar er is nog niet super veel verbetering. De kleine zebra tape is gisteren vervangen en nu is heel mn rug van onder naar boven helemaal ingetaped :( Klinkt wel heftig, spuiten in je spieren! Maar mooi dat dat zo heeft geholpen!

   Reageer...
 • Suzanne

  Hihi ik ben wel echt verslaafd aan Instagram! Leuke foto’s! Ik hoop dat het inmiddels al wat beter gaat met je arm.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Het gaat al iets beter! Hopen dat het snel helemaal weg is! ;)

   Reageer...
 • marit

  Wat een leuke post! Echt leuk dat je het nu vaker gaat doen

  Reageer...
 • Rianca

  Leuk weekoverzicht! Balen van je arm, maar zoals je zelf al zegt; komt vast goed. :)

  Reageer...
 • Moniek

  Ik heb nu al een paar weken niet op instagram kunnen kijken omdat mijn mobiel kapot is! Nu vind ik het juist maar leuker om deze insta dairy’s te lezen. Jammer van je arm hoop dat het al beter is! En leuke blog heb je zeg!

  Reageer...
 • PS by Dila

  Haha, grappig bedacht van die diepvrieszakjes als opvulmateriaal. :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?