Photo Diary/Instagram Recap: Maart #1

In de Instagram Recap van februari heb ik gezegd dat de recap een maandelijks item ging worden maar ik heb toch besloten om er een -om de week- dingetje van de maken, oftewel 2x per maand! Op Instagram plaats ik zo nu en dan foto’s van dingen die me op dat moment bezig houden en deze wil ik graag met jullie delen!

instagram-03-01instagram-03-02

Links: Sinds begin maart ga ik dagelijks met de trein naar Amsterdam in verband met een project op locatie. Wel weer even wennen om elke dag met de trein te gaan!
Rechts: Na de drukke dag besloot ik om op Rotterdam CS even langs de Etos te gaan. Ik had zin om in bad te gaan die avond en kocht een badroosje!

instagram-03-03instagram-03-04

Links: Ook sinds begin deze maand, heel erg veel pijn in mijn rechterarm en schouder. Ik dacht de pijn te kunnen verminderen met een bandage maar helaas hielp het voor geen meter, mweh.
Rechts: Omdat het de verjaardag was van mijn vader ging ik uit werk met de trein naar Capelle aan den IJssel! Tegen de tijd dat ik daar was ging de zon alweer onder. Prachtig!

instagram-03-05instagram-03-06

Links: Bij het Amsterdamse kantoor van UNITiD (waar ik werk) wordt de lunch dagelijks verzorgd door de Buurtboer en het bedrijf waar ik nu tijdelijk werk heeft nu ook lunch van de Buurtboer, heerlijke lunch!
Rechts: In de ochtend had ik een afspraak bij de dokter voor mijn arm en schouder en ging ik iets later richting Amsterdam. Fijn voordeel, geen rij bij de Starbucks!

instagram-03-07instagram-03-08

Links: Een zonnige dag op de Oostelijk Handelskade in Amsterdam.
Rechts: Heel veel pijn in mijn arm waardoor ik niks meer kon. Dan maar een avondje op de bank liggen en tv kijken.

instagram-03-09instagram-03-10

Links: Jay! Naar de fysiotherapeut geweest en een stukje zebra op mijn rug gekregen! ;) Nog steeds pijn, maar we gaan er voor zorgen dat het goedkomt!
Rechts: Mijn Wake-Up Light verkocht via Marktplaats maar ik had geen opvulmateriaal voor in het pakketje! :( De oplossing! Diepbrieszakjes opblazen, het werkt!

Hoe was jullie eerste helft van maart?