Photo Diary/Instagram Recap: Februari

De Instagram Recap is een maandelijks item waarin ik terug blik op de afgelopen maand! Op Instagram plaats ik zo nu en dan foto’s van dingen die me op dat moment bezig houden, bij deze een aantal instagram posts van afgelopen maand!

instagram-02-01instagram-02-02
Links: Maandag 3 februari onze eerste werkdag in het nieuwe Rotterdamse kantoor met een prachtig uitzicht waar ik wel aan kan wennen!
Rechts: In dezelfde week, eigenlijk de week daarvoor, was TijgertjeRawr live gegaan en had ik dit geshared via Instagram en Facebook.

instagram-02-03instagram-02-04
Links: Samen met mijn vriend heb ik gegeten bij het Rotterdamse restaurant Steak & Bier. Ze hebben de lekkerste patatjes die ik ooit gegeten heb!
Rechts: Een groot gedeelte van mijn Instagram foto’s deze maand bestond natuurlijk uit foto’s van de vakantie! Maar aangezien ik deze al met jullie gedeeld heb in de blogpost over mijn vakantie zal ik deze niet nog een keer allemaal laten zien! ;)

instagram-02-05instagram-02-06
Links: In het weekend na de vakantie had ik een heerlijke Zomerse Mango Smoothie gemaakt en daarvan een klein flesje meegenomen naar werk! Jummie!
Rechts: Dankzij mijn (online) shopverslaving fiets ik regelmatig als pakketbezorger door Rotterdam. Reden om een nieuwe fiets te kopen aangezien de huidige half uit elkaar valt én geen krat heeft. Toegevoegd aan de wishlist!

instagram-02-07instagram-02-08
Links: Naar Hype Kappers geweest en weer korte haartjes!
Rechts: Samen met mijn ouders en vriend wandelen door natuurgebied Het Leesten.

instagram-02-09instagram-02-10
Links: De komende tijd werk ik voor een nieuw project op locatie bij Q42 in Amsterdam. Het kantoor is net nieuw en het blauwe in de verte is een glijbaan!
Rechts: Samen met twee vriendinnetjes gegeten bij Vapiano en naar de Toscaanse Bruiloft geweest! Was gezellig!

Hoe was jullie maand?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?