IKEA House Call; Een kijkje bij ons thuis

Begin mei kreeg ik een mailtje van Ikea met de vraag of ik het leuk vond om een plekje te krijgen in het online Ikea magazine. Ja! Tof! Het idee van een Ikea House Call is dat ze een kijkje nemen in je huis (in de vorm van foto’s) en dat je natuurlijk laat zien welke Ikea producten je allemaal hebt. Laatst kwam ik er achter dat ons huis in het magazine van Juli terecht was gekomen. Gek genoeg had ik daar geen mailtje over gehad, maar des te leuker was het om het artikel nu alsnog te zien in het online magazine!

Het is al iets meer dan twee jaar geleden dat mijn vriend en ik samen zijn gaan wonen! Het ging best wel geleidelijk omdat ik een studentenkamertje had (wat overigens heel gezellig en knus was) en hij een appartement. Dan is de keuze waar je samen de meeste tijd doorbrengt snel gemaakt! In het begin vond ik het soms wat lastig om zijn appartement ook ‘eigen’ te maken, maar dat is helemaal goed gekomen! Het is een gezellige mix geworden van onze eigen spulletjes en de spulletjes die we in de afgelopen jaren samen hebben gekocht.

Onderstaande foto’s heb ik zelf gemaakt voor het online magazine van Ikea. Omdat de foto’s al een tijd geleden gemaakt zijn is er geen kerstdecoratie te zien, mar ik wilde toch graag de foto’s met jullie delen! Ik ben benieuwd wat jullie van ons huisje vinden!

Het artikel over ons huis is te bekijken in het online magazine van Ikea!

IKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huis

Wat vinden jullie van ons huisje? Hebben jullie de Ikea producten kunnen spotten? ;)