IKEA House Call; Een kijkje bij ons thuis

Begin mei kreeg ik een mailtje van Ikea met de vraag of ik het leuk vond om een plekje te krijgen in het online Ikea magazine. Ja! Tof! Het idee van een Ikea House Call is dat ze een kijkje nemen in je huis (in de vorm van foto’s) en dat je natuurlijk laat zien welke Ikea producten je allemaal hebt. Laatst kwam ik er achter dat ons huis in het magazine van Juli terecht was gekomen. Gek genoeg had ik daar geen mailtje over gehad, maar des te leuker was het om het artikel nu alsnog te zien in het online magazine!

Het is al iets meer dan twee jaar geleden dat mijn vriend en ik samen zijn gaan wonen! Het ging best wel geleidelijk omdat ik een studentenkamertje had (wat overigens heel gezellig en knus was) en hij een appartement. Dan is de keuze waar je samen de meeste tijd doorbrengt snel gemaakt! In het begin vond ik het soms wat lastig om zijn appartement ook ‘eigen’ te maken, maar dat is helemaal goed gekomen! Het is een gezellige mix geworden van onze eigen spulletjes en de spulletjes die we in de afgelopen jaren samen hebben gekocht.

Onderstaande foto’s heb ik zelf gemaakt voor het online magazine van Ikea. Omdat de foto’s al een tijd geleden gemaakt zijn is er geen kerstdecoratie te zien, mar ik wilde toch graag de foto’s met jullie delen! Ik ben benieuwd wat jullie van ons huisje vinden!

Het artikel over ons huis is te bekijken in het online magazine van Ikea!

IKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huisIKEA House Call Een kijkje in ons huis

Wat vinden jullie van ons huisje? Hebben jullie de Ikea producten kunnen spotten? ;)

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marion

  Wauw zeg! Wat een prachtige inrichting. Mag ik daar stiekem een beetje jaloers op zijn? Ik vind vooral de bank erg gaaf met die extra hoek erin. En die witte kast tegen die groene muur…. zucht, wat mooi! Oh en de vloer natuurlijk! Nu hou ik op. ;-)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Aawww wat lief! Dankjewel! Met de bank zijn we ook echt superblij! Vriendje op zn chaise longue en ik in mn kussenhoekje :D

   Reageer...
 • Anneleen

  Wauw ontzettend leuk! Jullie keuken met dat hout vind ik echt heel mooi en chique en jullie houten tafel is ook helemaal mijn ding! Wat wonen jullie gezellig en knus!

  Reageer...
 • Andrea

  Wat gezellig! En wat een mooie keuken. Ik heb wel wat Ikea kunnen spotten ja, maar geen “zo uit de Ikea catalogus” huis. Dat vind ik altijd leuk van Ikea. Als je een beetje mixt & matcht ziet het er super leuk uit.

  Reageer...
 • Lieke

  Heel leuk! Wat een leuke bank hebben jullie, lijkt wel een halve cirkel door die extra hoek er in.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha ja dat is het ook wel een beetje! Ik wilde ook mijn eigen hoekje op de bank en nu hebben we allebei ons eigen hoekje :D

   Reageer...
   • Lieke

    Jaa, lijkt me superchil, waar heb je ‘m vandaan?

    Reageer...
    • Lauriëtte

     Ben even door de administratie gegaan haha! De bank ik van ‘Van der Wilt wonen’ op Rotterdam Alexandrium! :)

     Reageer...
 • Deborah

  Wat een leuk huis!! Mooie kleuren combi’s.
  Vooral de vloer, ben ik erg gecharmeerd van :)
  Vind je landkaartje in de keuken ook een leuk idee. Zeker met de foto’s erbij van bezochte landen!!

  Reageer...
 • Bente

  Wat een leuk huisje hebben jullie! Heel tof die wereldkaart met foto’s!
  Hahah ja, ik heb wel wat Ikea spullen kunnen spotten ;) Maar Ikea heeft ook gewoon leuke spullen, hier staat het er vol mee ;)

  Reageer...
 • Eline

  Wauw, wat gaaf zeg, en wat hebben jullie een leuk huisje!

  Reageer...
 • Dionne

  Ziet er heel mooi uit! Ik vind die wereldkaart in de keuken mooi!

  Reageer...
 • Alyssa

  Wat een gezellig huisje en leuk ingericht. Love it! Het prikbord in de keuken vind ik heel tof :-)

  Reageer...
 • Jaimy en Laura

  Wat een mooie keuken!! Super leuke inrichting!

  Reageer...
 • Karlijn

  O WOW, hoe tof is dat?! Ik vind het wereld prikbord zo leuk, elke keer dat ik hem zie wil ik hem hebben. En ik spot een groene muur ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hahaha ja! Dé groene muur! ;) Doen! Is verkrijgbaar bij FonQ! ;)

   Reageer...
 • Kelly

  Wat leuk zeg die wereldkaart aan de muur. Zoiets wil ik ook graag hebben want ik heb zeker de wens om veel te gaan reizen. :)

  Reageer...
 • Sylvia

  Ziet er leuk uit :) Ik heb zelf weinig met Ikea, bijna m’n hele inrichting komt van Leen Bakker.

  Reageer...
 • Sanae

  Super mooi ingericht! WAUW!

  Reageer...
 • Elisa

  Dat is een heel mooi plekje, en jazeker heb ik Ikea spullen gepot, zelfs enkele die hier ook staan :)

  Reageer...
 • Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Leuk huisje, mooie keuken vooral!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Oh, wauw, pretty! Ik word zo jaloers van dat prachtige interieur!

  Reageer...
 • Cindy

  Wat een fijn huisje, super keuken! Hier ook een op en top Ikea huis, zulke leuke spullen hebben ze daar.

  Reageer...
 • Kim

  Wat tof en wat een ontzettend leuk huisje hebben jullie!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?