Ik hou van jou omdat; Liefdesbrief als boekje

Ik hou van jou omdat is een super schattig boek gemaakt door Frederike Schouten. Het is te vergelijken met een liefdesbrief, maar dan in boekvorm en met een beetje hulp. Het is een gebonden boekje met maar liefst 80 pagina’s en hele leuke illustraties. Het maakt niet uit of je goed bent met tekst of dat je juist iets creatiever bent met beeld. Je kan met het boek ik hou van jou omdat je eigen liefdesbrief invullen zoals je dat zelf wilt!

Ik hou van jou omdat; Liefdesbrief als boekje-1

Ik hou van jou omdat als valentijnscadeau!

Halverwege januari besteld ik het boekje bij bol.com voor €14,95. Ik hou van jou omdat kan je natuurlijk op elk moment aan je geliefde geven, maar het is extra leuk om dit te koppelen aan een speciale dag, zoals een jubileum of op valentijnsdag! Omdat er op het moment van aankoop valentijnsdag al aardig in de buurt begon te komen heb ik in een korte periode veel tijd besteed aan het boekje! Ik ben aan de slag gegaan met foto’s en heb geprobeerd om de ‘vragen’ te beantwoorden met foto’s inplaats van tekst.

Ik hou van jou omdat; Liefdesbrief als boekje-2Sommige vragen waren in mijn ogen best lastig maar dat verschilt natuurlijk per persoon. Op de vraag “als ik deze muziek luister denk ik aan jou” had ik niet echt een zinnig antwoord omdat ik eigenlijk niet echt nadenk tijdens het luisteren van muziek. Je kan dan bijvoorbeeld opschrijven: “Ik denk bij elk nummer aan jou!” of je kan de pagina indelen zoals jij wilt met bijvoorbeeld foto’s, handig! Zo kan je voor jezelf bepalen welke pagina’s je wel of niet wilt invullen en kan je er zelf een leuk scrapbook maken van jullie jaren samen!

Ik hou van jou omdat; Liefdesbrief als boekje-3
Ik hou van jou omdat bevat ook heel veel leuke pagina’s met illustraties zoals de pagina met de snoepjes of de pagina’s waar je alle reizen samen kan vastleggen. Door het boekje op je eigen manier in te vullen maak je op een leuke manier zelf een liefdesbrief. Het is heel erg leuk om te krijgen, maar vooral ook heel erg leuk om te maken!

Ik hou van jou omdat; Liefdesbrief als boekje-4Ik hou van jou omdat; Liefdesbrief als boekje-5

Staat ik hou van jou omdat al op jullie verlanglijstje om een keer aan je geliefde te geven?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

Laat een reactie achter

In samenwerking met
  • Interesse in een samenwerking?