Hoera! TijgertjeRawr bestaat 1 jaar!

Hoera! Tijgertjerawr bestaat 1 jaar en dat is iets waar ik best trots op ben! Negen van de tien keer heb ik het na een paar weken wel weer gezien als ik fanatiek begin aan een nieuwe hobby of een nieuw projectje. Deze keer niet, integendeel zelfs! Ik begin het alleen maar leuker te vinden. Het afgelopen jaar is mijn blog enorm veranderd en daar ben ik blij mee, want ik heb nu na een jaar het gevoel dat het is zoals ik het voor ogen had en ervaar elke dag enorm veel plezier dankzij mijn blog en de reacties die ik krijg.

Het begon als een experiment en ik had eigenlijk behoefte aan een plekje waar ik mijn verhalen en inspiratie kwijt kon. Het begon rustig en ik was wat zoekende, waar wilde ik over vertellen? In het begin schreef ik zo’n 2 a 3 artikelen per week en dat was prima. Totdat er een punt kwam dat ik opeens vond dat ik elke dag een artikel moest schrijven. Na verloop van tijd kwam ik tot het besef dat ik dat eigenlijk helemaal niet leuk vond.

Waarom zou ik elke dag een artikel moeten schrijven? Ja, de grote bloggers doen dat, maar moet ik dat dan ook doen? Als mijn blog groeit, vind ik dat leuk, maar het is niet mijn streven om een full time blogger te worden, dus dan hoef ik daar ook niet naar te handelen. Daarom besloot ik om alleen artikelen te schrijven als ik daar behoefte aan had, om er zo voor te zorgen dat het minder als verplichting ging voelen en dat is gelukt!

De 10 meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar:

In het afgelopen jaar zijn er 267 artikelen online gekomen waar ik veel fijne reacties op heb mogen ontvangen. Door al deze lieve reacties bouw je, ook al ken je de meeste personen niet in real life, toch een band op met lezers. Ook heb ik dit jaar een aantal mede-bloggers ontmoet wat ik in eerste instantie best eng vond, maar vooral erg leuk! In de zomer ontmoette ik Aline. Op het blogevent van fonQ liep ik lieve Karlijn tegen het lijf, dat was een hele leuke verrassing! Annemerel mocht ik ontmoeten nadat ik een winactie had gewonnen op haar blog. Ik deed mee aan de Run & Juice Club van Lin en vorige week ben ik met Jennie en Josie foto’s gaan maken in Rotterdam. Het is zo leuk om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten!

Ik zie mijn blog inmiddels niet meer als een ‘projectje’ wat ik begonnen ben, maar meer als een onderdeel van mijn leven. Het is belangrijk om dingen te doen die je leuk vind en daarom blijf ik dit nog heel erg lang met heel veel plezier doen!

Lieve lezers; Bedankt voor alle waardevolle en leuke reacties van het afgelopen jaar!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Marion

  Gefeliciteerd, meid! Ik volg je nog niet het hele jaar, dus ik heb de ontwikkeling niet helemaal meegemaakt, maar ik kom met heel veel plezier op je blog. Het ziet er mooi en verzorgd uit en dat geldt ook voor je artikelen. Je mag met recht heel trots zijn op wat je bereikt hebt het afgelopen jaar. Fijn dat je er zelf ook zo van geniet. Liefs.

  Reageer...
 • Dina

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Heel leuk om te lezen dat je alleen maar meer plezier beleeft aan je blog. Op naar het tweejarig bestaan. :D

  Reageer...
 • Milou

  Gefeliciteerd! Ik heb je blog pas ontdekt maar vind ‘m erg leuk!

  Reageer...
 • Anne

  Jaaa, van harte gefeliciteerd! Zo leuk om te lezen dat je er zoveel plezier aan beleeft :)

  Reageer...
 • Elisa

  Wou een jaar al weer, van harte gefeliciteerd :D

  Reageer...
 • Annemieke

  Gefeliciteerd! Keep up the good work. X

  Reageer...
 • Maaike

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik wist helemaal niet dat je “pas” 1 jaar blogt, het lijkt en je schrijft alsof je het al zo veel langer doet!

  Reageer...
 • Patricia

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Op naar een fantastisch 2e jaar met veel mooie momenten!

  Reageer...
 • Rosanne

  Gefeliciteeeerd! Ik blijf je lekker volgen, heerlijke blog heb je.

  Reageer...
 • Bente

  Wat een groei in 1 jaar! Gefeliciteerd met je mijlpaal :)

  Reageer...
 • Manon

  Leuk gefeliciteerd! Ik blijf je volgen!

  Reageer...
 • Hesteranne

  Gefeliciteerd! Ik volg je nog maar kort maar ik lees je blog met veel plezier!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat vind ik heel erg leuk om te horen, dankjewel Hesteranne!

   Reageer...
 • monique

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Maak er een speciale dag van ;)!

  Reageer...
 • Miranda

  Gefeliciteerd! Echt super leuk dat je steeds meer plezier uit je blog haalt.
  Ik heb ook vaak dat ik een projectje begin maar dan toch weer snel af haak, maar dan is het ook des te leuker als het wel lukt en je het ook nog zo fijn vind om te doen!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Inderdaad! Ik ben er ook heel erg blij mee, dankjewel! :D

   Reageer...
 • Pauline

  Gefeliciteerd! Wat is je blog gegroeid in een korte tijd zeg, super!

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
 • alexa

  ah wat tof en van harte gefeliciteerd dat je blog alweer 1 jaar bestaat!

  Reageer...
 • Eline

  1 jaar pas?! Ik dacht dat je al veel langer blogde! Wat leuk zeg, gefeliciteerd! :)

  Reageer...
 • Karlijn

  Hiep Hiep Hoeraaaaaaaaaaaaa! Ik heb het al eens vaker gezegd maar voor mijn gevoel bestaat jouw blog al veel langer. Zo blij dat ik hem volg en kan genieten van je artikelen. En natuurlijk dat ik je in het ‘echt’ heb gezien, dat moeten we nog snel eens overdoen! X

  Reageer...
 • Rianne

  Gaaf!! Gefeliciteerd met je blog :-) Ik lees ‘m altijd graag!

  Reageer...
 • Cindy

  Wat superleuk, gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Ik hoop van harte dat er nog heel veel blogjaren bij komen, want je blog is superleuk!

  Reageer...
 • Deisy

  Van harte gefeliciteerd nog meis! Echt een hele mooie miijlpaal en fijn om te horen dat je er zoveel plezier en geluk uit weet te trekken: ik denk zelf dat dat ook wel het belangrijkste is. Ik wens je dan ook al het goed toe en dat je blog zich maar mag ontwikkelen op de manier zoals jij voor ogen hebt. X

  Reageer...
 • Fleur

  Goh, 1 jaar alweer.. Gefeliciteerd Lauriëtte! X

  Reageer...
 • Nathalie

  Gefeliciteerd! In een jaar tijd heb je een heel mooi blog weten neer te zetten! Mag je trots op zijn!!

  Reageer...
 • Anneleen

  Met een beetje vertraging maar daarom zeker niet minder gemeend… gefeliciteerd met het 1 jaar bestaan van je blog, Lauriëtte! Ik wens je nog vele mooie blogjaren toe!

  Reageer...
 • Paul

  Mooie mijlpaal, gefeliciteerd daarmee. En dat je niet dagelijks blogt, maakt geen biet uit aan de aantallen volgers te zien! Ik ben zelf een onregelmatige lezer, en lees af en toe weer eens bij. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Dat ben ik zeker van plan Paul! Leuk om te horen dat je soms even bij komt lezen! :)

   Reageer...
 • Jasmijn

  Gefeliciteerd meis! Nog vele mooie blogjaren toegewenst1

  Reageer...
 • Marcella

  Een mooi jaar met prachtige artikelen. Op naar een nieuw goed jaar!

  Reageer...
 • Raya

  Proficiat met je jubileum (klinkt zo oubollig hé). Ik heb al een paar keer je blog bezocht maar nog nooit echt de tijd gevonden om bij te lezen. Daarom volg ik je meteen zo komen de artikels in mijn feed en zal ik waarschijnlijk wel makkelijker kunnen bijhouden. Doe zo verder trouwens!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?