Hobbybeurs Shoplog; Project life!

Afgelopen donderdag ben ik gezellig met mijn moeder naar de hobbybeurs geweest! Net zoals een paar maanden geleden gingen we weer naar ‘de knotsgekke kaarten en scrap dagen’. Deze editie was er een extra hal geopend in de Brabanthallen waar de ‘creatieve hobby- en handwerkdagen’ waren, dubbel zoveel plezier dus! Als ik terugdenk aan afgelopen donderdag word ik blij, niet alleen door de leuke spulletjes die ik heb gekocht (nouja, ook wel), maar omdat ik die dag merkte dat het goed met me gaat. Vorige keer was ik chagrijnig en irriteerde ik me enorm aan de grote hoeveelheid boodschappenkarretjes. Nu had ik het naar mijn zin, was het een leuke dag én heb ik leuke spulletjes gekocht.

Hobbybeurs Shoplog; Project life!Hobbybeurs Shoplog; Project life!Hobbybeurs Shoplog; Project life!De hobbybeurs was enorm veelzijdig en er was voor ieder wat wils. Zo waren er standjes voor borduren, cupcakes, haken, breien, scrapbooking, 3D kaarten, stempels, enzovoorts! De taart op bovenstaande foto vond ik zo knap gemaakt! Ook waren er een aantal alpaca’s, maar die vond ik stiekem een beetje eng. We waren vroeg vertrokken richting Den Bosch. ’s Ochtends was het dus lekker rustig en konden we op ons gemakje alle stands bekijken! In de middag werd het iets drukker, maar was het nog steeds ‘gezellig druk’.

Hobbybeurs Shoplog; Project life!Hobbybeurs Shoplog; Project life!Project Life was de hoofdreden waarom ik graag een bezoekje wilde brengen aan de hobbybeurs. Zoals ik al vertelde in mijn wishlist artikel, raakte ik de laatste keer dat ik op de hobbybeurs was erg geïnspireerd door het Project Life concept. Toen ik de mooie creaties zag op de blog van Anne wist ik het zeker, dit wilde ik ook doen! Er waren ongeveer drie stands die Project Life producten verkochten en ik ben erg tevreden met mijn aankopen. Eenmaal terug in Rotterdam ging ik met de trein richting huis en heb ik snel een aantal foto’s gemaakt van mijn aankopen!

Mijn hobbybeurs aankopen!

Bij de stand van Sieraden enzo zag ik een mooie gehaakte poef. Omdat het haken van een poef iets te ambitieus is voor iemand met mijn ervaring in haken, kwam de verkoopster met het idee om te beginnen met een starterspakket. Geen ingewikkelde poef, maar gewoon een rond kussentje. Het leek me een leuk idee maar daar zou vast een flink prijskaartje aan hangen. Niets was minder waar! Voor negen euro heb ik een mooie bol Zpagetti garen, een haaknaald en heldere instructies gekocht. Ik ben benieuwd!

Hobbybeurs Shoplog; Project life!Toen ik besloot om te beginnen met Project Life was mijn wishlist helder. Ik wilde een album, bijbehorende insteekhoezen en natuurlijk de nodige invulling. Waar kom ik mee thuis, juist, alles behalve een album en insteekhoezen. Lekker handig! Op de hobbybeurs sloeg de twijfel toe. Welk formaat album wil ik eigenlijk? Wil ik een rode? Hebben jullie niet meer varianten? Nee? Bestaan er wel andere varianten? Wat is het aanbod? Enzovoorts. Omdat ik niet de fout wilde maken om iets te kopen en diezelfde avond tot het besef te komen dat ik toch liever een ander kleurtje of formaat album had willen hebben, besloot ik me op de hobbybeurs te oriënteren en de essentials online te bestellen.

Ik kocht verschillende pakketten bij Jojo’s Scrapshop en De Scrapheap. Ook kwam ik Tineke Visser tegen die workshops geeft over Project Life! Op haar website is de nodige inspiratie te vinden. Ze verkocht leuke kaartjes met Nederlandse spreuken die je kan gebruiken voor je album! Alle Engelse spreuken zijn leuk, maar we zijn tenslotte Nederlanders! ;)

Hobbybeurs Shoplog; Project life!Hobbybeurs Shoplog; Project life!Hobbybeurs Shoplog; Project life!Hobbybeurs Shoplog; Project life!Inmiddels heb ik online een prachtig album besteld met een aantal insteekhoezen. Zodra ik een begin heb gemaakt met mijn Project Life album zal ik mijn creaties delen!

Gaan jullie wel eens naar een hobbybeurs?