Hip hip hooray; It’s my birthday!

Hip hip hooray, ik ben vandaag jarig! Inmiddels ben ik in een stadium terecht gekomen waarin ik niet meer zo goed lijk te weten hoe oud ik nu ben. Herkennen jullie dat? Vorige week, toen ik nog 23 was, had ik het met iemand over leeftijden en twijfelde ik eventjes of ik nu 22, 23 of misschien al zelfs 24 was. Nou, inmiddels is dat weer helemaal duidelijk, want ik ben vandaag 24 jaar oud geworden, hoera!

De tijd is zo snel gegaan! Ik kan bijna niet geloven dat we alweer een jaar verder zijn! Vandaag op de dag zelf ga ik gezellig naar werk en iedereen trakteren. Vanavond komen mijn papa en mama gezellig langs en dat vind ik superleuk! Als je nog thuis woont is het in de meeste gevallen vanzelfsprekend dat je je verjaardag met je ouders viert, maar sinds ik uit huis ben, komen mijn ouders nog elk jaar op de dag zelf op bezoek, super fijn!

Komend weekend vier ik op zondag mijn verjaardag voor de familie en dan zit het hele verjaardagsfeest er weer op. Hoewel ik geen groot feest organiseer met mijn verjaardag, zeker met een nietszeggende leeftijd van 24, vind ik het toch leuk om het klein te vieren! :)

Hip hip hooray; It's my birthday

Voor iedereen een stukje taart! :D