Het jaar 2017 in vogelvlucht

Op de laatste paar dagen van het jaar worden er massaal lijstjes gemaakt. Wat zijn de goede voornemens voor volgend jaar? Was het een mooi jaar, of een jaar om snel weer te vergeten? Wat hebben we dit jaar bereikt? Tijdens het terugblikken wordt het eigenlijk pas duidelijk hoeveel je hebt meemaakt. Voor mij is het jaar voorbij gevlogen; letterlijk en figuurlijk. Tijd voor een terugblik!

In het jaar 2017…

 • …plaatste ik 95 artikelen.
 • …vloog ik 7 keer voor werk naar Girona.
 • …luisterde ik 64.038 minuten naar muziek.
 • …plaatste ik 120 keer een nieuw infusieset.
 • …ben ik 2 keer op vakantie geweest.
 • …heb ik 173 kilometer hardgelopen.
 • …zijn we 33 keer bij ons nieuwe huis gaan kijken.
 • …las ik 9 boeken.
 • …heb ik 30 Freestyle Libre sensoren gebruikt.
 • …knuffelde ik ontelbaar keer met Spekkie.

Het klinkt misschien vreemd, maar het jaar 2017 voelde voor mij een beetje als een wachtjaar. We hebben ons uiterste best gedaan om dit jaar te sparen, waardoor we best wel een aantal dingen anders hebben gedaan dit jaar. Bij het maken van bovenstaand lijstje schrok ik ervan dat we dit jaar 33 keer (!!) zijn gaan kijken bij ons nieuwe huis. Ik denk dat het duidelijk is hoe graag we willen verhuizen, toch? ;) Gelukkig hebben we daarnaast ook nog genoeg andere dingen gedaan en meegemaakt.

De highlights van 2017

 • Om het 35-jarig huwelijk van mijn ouders te vieren gingen we in januari met zijn vieren een week naar ons favoriete wintersportdorpje: Mayrhofen.
 • In maart begon ik aan mijn nieuwe uitdaging als Product Owner binnen hetzelfde bedrijf waar ik al werkte en begon ook de bouw van ons toekomstige huis!
 • Het zat er al wel een tijdje aan te komen, maar in april was het dan eindelijk zover: de overstap op de insulinepomp. De beste keuze van het hele jaar!
 • Na de start met de insulinepomp behaalden mijn vriend en ik ons hardloopdoel. Vrijwel tegelijkertijd kwam het hardlopen op een laag pitje te staan omdat ik het lastig vond om mijn waarden daarna te stabiliseren. In september pakten we het hardlopen gelukkig weer op!
 • In de zomermaanden hield ik netjes de moestuin op het balkon bij, totdat deze aangevallen werd door een verschrikkelijke horror hoeveelheid aan buxusrupsen.
 • De derde trip naar Girona begon met het zogenaamde ‘vogelincident‘, waar er tijdens de start een aantal vogels in de motor terecht kwamen. Met één motor vlogen we terug naar de luchthaven en werd alles netjes gecontroleerd, voordat we weer op pad konden voor een tweede poging.
 • In augustus gingen we met de auto een weekje naar Frankrijk en brachten we een bezoek aan de familie van mijn vriend en de vele bezienswaardigheden in Bretagne en Normandië.
 • Opeens hadden we een nieuw huisdier erbij nadat Birdy het een goed idee vond om op mijn werk tegen het raam aan te vliegen. We hebben getracht haar een fijn huisje te geven, maar hebben haar uiteindelijk naar een dierenwinkel gebracht.

Het jaar 2018!

Volgend jaar staat volledig in het teken van het nieuwe huis. Nog even geduld en dan gaat het echt beginnen! Met daarna een welverdiende vakantie aan het zwembad…! ;) Maar eerst, oliebollen eten!

Fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Lotte

  Leuk om een jaaroverzicht te zien! Mooi vooruitzicht dat jullie dit jaar eindelijk naar het nieuwe huisje mogen, ik ben benieuwd. De beste wensen voor 2018! :)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?