Het grote dilemma op dinsdag boek

Normaal gesproken word ik niet erg gelukkig van dilemma’s. Tenzij het een dilemma is uit het grote dilemma op dinsdag boek, want dankzij de dilemma’s die daar instaan begin je gelijk te lachen. Het boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en toen ik de review van Dina zag wist ik het zeker, dit boek moet ik hebben! Met kerst kreeg ik dit boek van mijn ouders en sindsdien sta ik regelmatig voor moeilijke dilemma’s! ;)

Het grote dilemma op dinsdag boekJe hebt veertig bladzijdes aan de bovenkant en veertig bladzijdes aan de onderkant, waardoor er een flink aantal variaties kunnen ontstaan. De dilemma’s worden ondersteund met leuke en vrolijke illustraties waardoor nog beter duidelijk wordt hoe onmogelijk sommige situaties zijn. De dilemma’s zijn moeilijk, eigenlijk best wel onmogelijk, maar dat maakt het juist zo hilarisch!

Een aantal voorbeelden:

Je kunt jezelf nooit meer zien in de spiegel, op foto’s etc.
OF
Al je kasten zijn diepvriezers.

Je moet je tas altijd op je hoofd dragen.
OF
Je praat tegen iedereen zoals je tegen baby’s praat.

Je moet iedere dag twee uur in bad, warm water bijvullen mag niet.
OF
Er loopt altijd een dwerg naast je die zegt dat je liegt.

Het grote dilemma op dinsdag boekHet grote dilemma op dinsdag boekOnmogelijke keuzes toch? Ik vind het zelf leuk om er soms even doorheen te bladeren omdat ik direct een lach op mijn gezicht krijg. Het boek is ook een handig hulpmiddel voor het starten van goede gesprekken op bijvoorbeeld een familieverjaardag of een avondje met vrienden. Door de dilemma’s te bespreken kom je vanzelf op interessante gespreksonderwerpen uit. Hoe leuk het boek ook is, het heeft één nadeel. Je moet een keuze maken en dat is vaak lastiger dan je denkt!

Een dilemma uit het grote dillema op dinsdag boek, wat zouden jullie kiezen?

Elke keer als iemand over het weer begint, spuug je diegene in zijn gezicht.
OF
Je tong hangt altijd uit je mond.