Heerlijke eerste parttime vrije vrijdag!

Inmiddels werk ik alweer zeven weken voor Eliza was here! Gisteren had ik mijn eerste parttime vrije vrijdag! Vanaf nu, met uitzondering van sommige vrijdagen, zal ik elke vrijdag vrij zijn en dat is gisteren behoorlijk goed bevallen! Het was heerlijk om s ’ochtends op mijn gemakje alles te doen. Ik stond tegelijkertijd met mijn vriend op en zat om half acht op de bank. Ik kies er bewust voor om lekker op tijd uit bed te gaan, dan kan ik namelijk zoveel mogelijk doen! Uitslapen doen we in het weekend wel! ;)

Ik begon de ochtend met een ontbijtje en het lezen van een aantal blogjes. Rond tien uur besloot ik maar eens te gaan douchen, want om kwart over elf had ik afgesproken met vriendinnetje Laura! We hadden elkaar alweer een paar weken niet gezien dus het was leuk om even bij te kletsen. Normaal gesproken zou ik de fiets gepakt hebben, maar het leek me een goed idee om lekker te gaan wandelen, zonder gehaast. We gingen naar een gezellig koffietentje genaamd Hopper, waar ze overheerlijke koffie en tosti’s hebben!

Heerlijke eerste parttime vrije vrijdagHeerlijke eerste parttime vrije vrijdag

Rarara wat heb ik op mijn hoofdje? :D

Verder heb ik lekker gerommeld! Wasje gedraaid, dode plantjes weggegooid, hier en daar nog wat andere dingetjes opgeruimd. Heerlijk om gewoon een dagje voor jezelf te hebben en te doen waar je zin in hebt! In de middag heb ik tijdschriften gelezen, nog wat blogjes bekeken en wat mailtjes beantwoord. In het verleden bestonden mijn vrije dagen uit het zo efficiënt mogelijk afwerken van todo lijstjes met allemaal dingen die nog moesten gebeuren. Inmiddels heb ik aardig goed door dat een vrije dag op die manier niet echt ‘vrij’ voelt. Het is misschien wel onwijs productief, maar het is ook goed om je rust te pakken en zoals ik net al zei lekker te ‘rommelen’!

Vinden jullie het ook zo fijn om zo’n rommeldagje te hebben?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • marjolein

  Heerlijk! En de Linda meiden lezen is ook geen straf.

  Reageer...
 • Bente

  Jaa dat zijn echt heerlijke dagen :) Ik had nog wat vakantiedagen over dus ik had afgelopen donderdag (en aanstaande woensdag) ook zo’n dag. Echt genieten :)

  Reageer...
 • Tessa

  Inderdaad heeerlijk zo’n dagje! Lekker rommelen en een beetje opruimen! Genieten :)
  Liefs, tessa

  Reageer...
 • Manon

  Zeker goed om je vrije dag te gebruiken om lekker rustig aan te doen en een beetje te rommelen in huis!

  Reageer...
 • Deborah

  Oh wat heerlijk!! Wil ik ook haha.
  Kan er altijd zo naar uitzien om een extra dagje naast het weekend vrij te hebben. Niets moet en alles mag op zo’n dag.
  Zou ook graag een dag minder willen werken. Maar dat zit er (voorlopig) nog niet in…
  Geniet er maar van die vrije vrijdagen!!

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Zal ik zeker doen Deborah! Misschien dat het er in de toekomst voor jou ook in zit! :)

   Reageer...
 • Elisa

  Ik heb de luxe om elke woensdag heerlijk vrij te zijn, en elke woensdag is het nog genieten! Rustig alles in huis te doen, afspraken na te komen en soms erg leuke dingen te ondernemen :) Luxe echte Luxe

  Reageer...
 • Xaviera

  Heerlijk zo’n dag, fijn dat je er zo van genoten hebt! Ik vind van die rommeldagen ook altijd erg fijn :)

  Reageer...
 • Cindy

  Heerlijk! Ik had gisteren ook zo’n rommeldagje. En achteraf heb ik best veel gedaan: 2 wassen gedraaid, boodschappen gehaald, Sintcadeaus gekocht en mijn surprise afgemaakt, pakketje opgehaald, gekookt, tijdschrift gelezen. Meestal bestaat mijn vrije dag inderdaad uit één groot lijstje met punten die ik af moet werken, maar nu ik een mini-vakantie heb van 5 dagen (of gewoon een lang weekend), laat ik de touwtjes iets vieren.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Goedzo! :D Dat je veel dingen moet doen is prima, als je het maar op een relaxte en ontspannen manier kan doen! Jezelf niet een te grote druk opleggen! Geniet van je weekend! :)

   Reageer...
 • Tjitske Anna

  Dit klinkt echt als een heerlijke dag! Wat fijn dat je nu bijna elke vrijdag vrij van je werk bent. :)

  Reageer...
 • Nicetobeout

  Echt genieten dan he! En wat gaaf dat je voor Eliza was here werkt!

  Reageer...
 • Anneleen

  Oh wat fijn dat je nu op vrijdag telkens een vrij dagje hebt! Ik kan er ook van genieten om lekker op te rommelen en wat tijd voor jezelf te hebben. De laatste tijd zijn deze daagjes zeldzaam door de drukte op school…

  Reageer...
 • Marion

  Heerlijk! Zeker een dag die aan het weekend vastzit. Ik heb een poos de maandag vrij gehad. Een genot! Lekker rommelen inderdaad. Wat komt dat komt, wat gaat dat gaat. Dat soort dagen. The best!

  Reageer...
 • Sylvia

  Ik heb inderdaad ook graag van die rommeldagjes. Alles op het gemakje en dan toch aan het eind van de dag het gevoel hebben dat je veel hebt gedaan :)

  Reageer...
 • Kim

  Heerlijk! Dat ga ik morgen doen :) Heb net weekend. Al moet er nog wel geknutseld worden aan een surprise haha.

  Reageer...
 • Renate

  Ik merk dat ik mijn vrije dagen toch wat efficiënter kan indelen. Ik ben nogal een lummelaar in de ochtend, dua zo’n to do lijst vind ik juist fijn.

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Oh, heerlijk toch!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?