Sponsoractie; Hardlopen voor het diabetes fonds!

Op zondag 30 augustus doe ik mee aan de Royal Run van het Diabetes Fonds en hoop ik samen met jullie een mooie bijdrage te leveren in de vorm van een sponsoractie! Op de dag dat ik zeven kilometer zal gaan hardlopen door de tuinen van Paleis Soestdijk is het alweer vier maanden geleden dat ik in het ziekenhuis opgenomen werd en te horen kreeg dat ik diabetes type 1 heb. Op zo’n moment stort natuurlijk even heel je wereld in, maar gelukkig ben ik er vrij snel gewend aan geraakt en gaat het allemaal best wel goed.

Meer lezen over diabetes? Ik heb een uitleg geschreven in Jip-en-Janneketaal!

De Royal Run; Zeven kilometer hardlopen!

Omdat de eerste editie van de Royal Run vorig jaar een groot succes was is er besloten om dit jaar een tweede editie te organiseren. De Royal Run vindt plaats bij Paleis Soestdijk en wordt georganiseerd door het Diabetes Fonds. Het parcours is 3.5 kilometer en gaat ook door het bos achter het paleis, dat normaal gesproken hermetisch gesloten is voor bezoekers! Tijdens de Royal Run kan je meedoen aan de 3.5, 7 of 10.5 kilometer!

Twee redenen waarom ik meedoe met de Royal Run

  • Ik wil graag bewijzen aan mijzelf dat ik dit kan, dat ik zelf bepaal hoe ik leef en dat het hebben van diabetes dat niet hoeft te belemmeren.
  • Wetenschappers komen steeds meer over diabetes te weten dankzij de resultaten van de onderzoeken waar ze hard aan werken. Misschien is diabetes in de toekomst zelfs wel te genezen! Om deze onderzoeken uit te voeren is geld nodig.

Sponsoractie

Ik zou het heel erg gaaf vinden als jullie mee willen doen aan mijn sponsoractie en een mooie bijdrage willen leveren aan het Diabetes Fonds! Op het DiaBeatit platform van het Diabetes Fonds kan je eenvoudig op mijn persoonlijke actiepagina via iDeal je bijdrage leveren aan mijn sponsoractie. Het doelbedrag staat op vijfhonderd euro en ik hoop natuurlijk dat we dat doel behalen en er misschien zelfs wel overheen gaan!

Hardlopen voor het diabetes fonds; SponsoractieNatuurlijk ben ik hartstikke blij als je dit leest en overweegt om een steentje bij te dragen, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom zou ik het helpen als je mijn sponsoractie wilt delen op Facebook, Twitter en andere social media kanalen. Sharing is caring! Je kan dit artikel delen via onderstaande social media buttons, dankjewel!

Samen helpen we diabetes de wereld uit!