Gisteren was een hele stomme dag

Niet iedere dag kan een leuke zijn. Soms zijn er dagen dat gewoon even alles misgaat en alles gewoon even mega stom is. Gisteren had ik zo’n stomme dag. Tegenslag na tegenslag, de frustratie die er elke keer nog een schepje bovenop kreeg. Grrr.

Het is een stomme dag als…

…je nieuwe panty na tien minuten alweer kapot is.

…mensen denken dat je foto’s op Instagram je volledige leven weerspiegelt.

…je bewust een pakketje laat afleveren bij het postkantoor zodat je zeker weet dat je hem om 16:00 op kan halen en ze vervolgens doodleuk vertellen dat het niet mogelijk is om pakketjes op te halen omdat ze bezig zijn met een verhuizing. (Niet stom: Dat ik vervolgens terug ben gegaan en net zolang door ben gaan vragen over hoe en wat waardoor ik uiteindelijk alsnog mijn pakketje kreeg. Woei! De aanhouder wint!)

…je na zes maanden eindelijk weer eens een afspraak bij de dokter durft te maken omdat je je elke keer niet serieus genomen voelt en dat ze je vervolgens weer niet serieus neemt.

…je van de dokter graag het risico van spataderen wilt weten ten opzichte van trombose (i.v.m. de Diane pil, ingewikkeld verhaal) en dat ze vervolgens de hele tijd gaat vertellen dat het gevaarlijk is om spataderen weg te laten halen. Ik wil ze helemaal niet weg laten halen mens, ik wil gewoon een antwoord.

…de dokter na 10 minuten doodleuk zegt dat ik maar een nieuwe afspraak moet maken als ik mijn andere vragen beantwoord wil hebben, want mijn tijd is om. Dat ik daar elke keer drie kwartier zit te wachten op al haar andere uitgelopen afspraken doet er dan blijkbaar even niet toe.

…je op de fiets bedenkt dat je haar nog wel een dag zonder shampoo kan, je besluit om het morgen te wassen en je drie minuten later een enorme plensbui op je kop krijgt.

…de twee weken reparatietijd van je iPhone voorbij zijn en je vervolgens na een halfuur wachten bij de telefonische klantenservice te horen krijgt dat die al twee dagen klaar is en er waarschijnlijk iets mis is gegaan met het mailtje dat ze hadden moeten versturen. Ondertussen heb je wel zo’n 15 euro betaald om die duidelijkheid te krijgen. Lekker hoor zo’n 0900 nummer!

…je er vervolgens achterkomt dat er ook een 0800 nummer is :’)

SUPERLEUK: Om het even positief af te sluiten. Tijdens het schrijven van dit artikel kreeg ik een mailtje van Annemerel dat ik één van de winnaars ben van de Perry winactie! Super onverwacht en super leuk! :D Maakt vandaag (als jullie dit lezen, gisteren) toch weer een beetje goed! :D

Hebben jullie ook wel eens een dag dat alles tegen lijkt te zitten?