Gift Wrapping Inspiratie; Mijn creaties

Op bovenstaande foto is de verzameling cadeautjes onder de kerstboom te zien van vorig jaar. Ik vind het zelf altijd erg leuk om mooi ingepakte cadeautjes te krijgen, maar het is stiekem nog leuker om het zelf in te pakken. Het kost misschien wat extra geld en tijd, maar het maakt een cadeautje meestal nog net iets specialer!

Op Instagram kan ik enorm genieten van de creaties van andere mensen, zoals bijvoorbeeld de creaties van Tessa en Karlijn! Ook verzamel ik met veel plezier op Pinterest prachtige gift wrapping afbeeldingen waardoor ik weer geïnspireerd raak om de cadeautjes die ik geef weer op een mooie en originele manier in te pakken. Omdat ik het zelf zo leuk vind om de creaties van anderen te bekijken, bedacht ik me dat het misschien wel leuk is om mijn creaties ook eens te delen! Ik zou willen dat ik meer momenten had in een jaar waarop ik cadeautjes kon geven! ;) Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Gift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creaties

Hoe hebben jullie je cadeautjes ingepakt deze kerst? Fijne feestdagen!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Elise

  Dit soort artikelen vind ik echt heerlijk om te lezen! Een beetje inspiratie opdoen bij anderen om er zo zelf weer in te vliegen, zalig. Ik heb dit jaar gekozen voor neutraal inpakpapier (rood en goud) en heb het opgeleukt met washitape, glitters en veertjes.

  Reageer...
 • Tessa

  Ik heb heeeel erg veel respect voor jou hahah! Ik ben echt zo verschrikkelijk slecht in inpakken, dus voor mij is het altijd flink mijn best doen. Maar met lintjes en andere leuke dingetjes kan je het altijd behoorlijk opfleuren!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Bente

  Ik vind het ook altijd wel zo leuk om mijn best te doen op mijn cadeautjes. Al ben ik geen held in inpakken, vooral als het geen vierkante vormen betreft ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Hahaha herkenbaar! :P Zelfs met vierkante vormen vind ik het soms ook lastig hoor!

   Reageer...
 • Denna

  Wat een mooie fotos!

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Ik besteed er eigenlijk niet zoveel aandacht aan, maar zo te zien zou ik dat wel eens moeten doen! :)

  Reageer...
 • Manon

  Wat leuk ingepakt! Zelf heb ik dit jaar niet echt uitgepakt met inpakken, wel hadden we dubbelzijdig papier en door een stukje om te slaan zag het er gelijk al een stuk leuker uit!

  Reageer...
 • Linda

  Heeel leuk gedaan met al die strikjes en kaartjes! Ik ben niet zo’n ster in inpakken haha.

  Reageer...
 • Pauline

  Ziet er allemaal erg mooi uit!

  Liefs,
  Pauline

  Reageer...
 • Sylvia

  Ah, ziet er leuk uit! :)

  Reageer...
 • Fleur

  Oh wat leuk allemaal! Ik kan ook heel Pinterest afstruinen voor de nodige ‘wrapping’ inspiratie, maar helaas vieren wij kerst niet met cadeautjes dit jaar.

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Zonder cadeautjes hoeft het niet minder leuk te zijn! Heb je wel leuke plannen?

   Reageer...
 • Kelly

  Ziet er leuk uit!

  Reageer...
 • Cindy

  Dit ziet er leuk uit! Fijne kerstdagen!

  Reageer...
 • Wendy

  Ik vind het inpakken ook altijd weer heel erg leuk, maar dit jaar heb ik het simpel gehouden. Gewoon cadeaupapier en niet te veel poespas. :) Zat een beetje in tijdsnood. ;)

  Reageer...
 • Sas

  Dit ziet er erg leuk en feestelijk uit!

  Reageer...
 • Anneleen

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! Maakt een cadeautje net wat specialer vind ik altijd ;)

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?