Gift Wrapping Inspiratie; Mijn creaties

Op bovenstaande foto is de verzameling cadeautjes onder de kerstboom te zien van vorig jaar. Ik vind het zelf altijd erg leuk om mooi ingepakte cadeautjes te krijgen, maar het is stiekem nog leuker om het zelf in te pakken. Het kost misschien wat extra geld en tijd, maar het maakt een cadeautje meestal nog net iets specialer!

Op Instagram kan ik enorm genieten van de creaties van andere mensen, zoals bijvoorbeeld de creaties van Tessa en Karlijn! Ook verzamel ik met veel plezier op Pinterest prachtige gift wrapping afbeeldingen waardoor ik weer geïnspireerd raak om de cadeautjes die ik geef weer op een mooie en originele manier in te pakken. Omdat ik het zelf zo leuk vind om de creaties van anderen te bekijken, bedacht ik me dat het misschien wel leuk is om mijn creaties ook eens te delen! Ik zou willen dat ik meer momenten had in een jaar waarop ik cadeautjes kon geven! ;) Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Gift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creatiesGift Wrapping Inspiratie Mijn creaties

Hoe hebben jullie je cadeautjes ingepakt deze kerst? Fijne feestdagen!