Gezonde tussendoortjes van BoxBites

We weten allemaal dat de producten van tegenwoordig vol zitten met suikers en andere toevoegingen. Hoe meer we het eten, des te meer ons lichaam hier aan gaat wennen. Eerder schreef ik al eens dat ik wilde proberen of ik suikervrij kon leven. Dat was van korte duur, want zelfs alle ‘gezonde’ producten bij de supermarkt zaten vol met allemaal toevoegingen. Ik vond het lastig om de juiste producten te vinden. Als je ook graag minder suiker en e-nummers binnen wilt krijgen zijn de gezonde tussendoortjes van BoxBites misschien wel iets voor jou!

Gezonde tussendoortjes van boxbitesGezonde tussendoortjes van boxbitesDe tussendoortjes van BoxBites zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en ze zijn ook nog eens glutenvrij! Ze hebben een mini box met acht tussendoortjes, een original box met 18 tussendoortjes en ook een big box met maar liefst 54 tussendoortjes! Met deze tussendoortjes kan je lekker snacken en is het ook nog eens gezond.

Gezonde tussendoortjes van boxbitesPersoonlijk vind ik het een beetje lastig om een mening te vormen over de box vol tussendoortjes. Je smaak is namelijk enorm bepalend en ik ben een beetje lastig op dat gebied. Zo ben ik geen grote fan van kokosnoot en nootjes waardoor vier van de acht tussendoortjes al afvallen. Uiteraard heb ik ze wel geprobeerd, maar werd ik er niet echt enthousiast van. Maar zoals ik al zei, smaak is heel erg bepalend en ik ken genoeg mensen die juist helemaal dol zijn op kokosnoot!

Ook zijn het écht tussendoortjes, voor overdag als je even geen tijd hebt voor een uitgebreide maaltijd. Voor ’s avonds op de bank zijn ze (naar mijn mening) allemaal net iets te gezond. Zo bevat mijn ontbijt ook chia, cranberry en rozijnen en heb ik daar ’s avonds op de bank niet zo’n behoefte aan. Het concept is net zoals de uitvoering geweldig, maar helaas is het niks voor mij. Voor iedereen die op zoek is naar gezonde tussendoortjes en niet zo’n kieskeurige smaak heeft zoals ik, is het een echte aanrader. Sowieso leuk om eens te proberen!

Waren jullie al bekend met het concept van BoxBites?Disclaimer