Gezonde tussendoortjes van BoxBites

We weten allemaal dat de producten van tegenwoordig vol zitten met suikers en andere toevoegingen. Hoe meer we het eten, des te meer ons lichaam hier aan gaat wennen. Eerder schreef ik al eens dat ik wilde proberen of ik suikervrij kon leven. Dat was van korte duur, want zelfs alle ‘gezonde’ producten bij de supermarkt zaten vol met allemaal toevoegingen. Ik vond het lastig om de juiste producten te vinden. Als je ook graag minder suiker en e-nummers binnen wilt krijgen zijn de gezonde tussendoortjes van BoxBites misschien wel iets voor jou!

Gezonde tussendoortjes van boxbitesGezonde tussendoortjes van boxbitesDe tussendoortjes van BoxBites zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en ze zijn ook nog eens glutenvrij! Ze hebben een mini box met acht tussendoortjes, een original box met 18 tussendoortjes en ook een big box met maar liefst 54 tussendoortjes! Met deze tussendoortjes kan je lekker snacken en is het ook nog eens gezond.

Gezonde tussendoortjes van boxbitesPersoonlijk vind ik het een beetje lastig om een mening te vormen over de box vol tussendoortjes. Je smaak is namelijk enorm bepalend en ik ben een beetje lastig op dat gebied. Zo ben ik geen grote fan van kokosnoot en nootjes waardoor vier van de acht tussendoortjes al afvallen. Uiteraard heb ik ze wel geprobeerd, maar werd ik er niet echt enthousiast van. Maar zoals ik al zei, smaak is heel erg bepalend en ik ken genoeg mensen die juist helemaal dol zijn op kokosnoot!

Ook zijn het écht tussendoortjes, voor overdag als je even geen tijd hebt voor een uitgebreide maaltijd. Voor ’s avonds op de bank zijn ze (naar mijn mening) allemaal net iets te gezond. Zo bevat mijn ontbijt ook chia, cranberry en rozijnen en heb ik daar ’s avonds op de bank niet zo’n behoefte aan. Het concept is net zoals de uitvoering geweldig, maar helaas is het niks voor mij. Voor iedereen die op zoek is naar gezonde tussendoortjes en niet zo’n kieskeurige smaak heeft zoals ik, is het een echte aanrader. Sowieso leuk om eens te proberen!

Waren jullie al bekend met het concept van BoxBites?Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Nienke

  Goed om jouw ervaring te lezen! Ik kende ’t al wel, maar vind het nogal duur. Dus daarom koop ik de producten gewoon los bij AH. Tenminste, die sweet cocktail verkopen ze daar ook & die vind ik erg lekker (en duuhuur). Beetje balansen tussen heel verantwoord en minder verantwoorde tussendoortjes dus :)

  Reageer...
 • Tessa

  Ik ben altijd opzoek naar gezonde en makkelijke tussendoortjes, dus ik ga zeker even een kijkje nemen!
  Liefs, Tessa

  Reageer...
 • Petra

  nou eigenlijk ken ik de boxbites niet, maar vind het wel erg interessant , het is zeker het bekijken voor mij wel even waard….dank je wel voor de tip!

  Reageer...
 • Mariëlle

  Je hebt me reuze benieuwd gemaakt, ik ben ook echt op zoek naar gezonde en toch lekkere dingen!!

  Reageer...
 • monique

  Wat grappig dat er zo’n box bestaat! De inhoud ziet er heel lekker uit, vooral de roo’bar zou ik wel willen proberen.

  Reageer...
 • Renate

  Als ik trek heb in een tussendoortje dan moet het ook echt zoet zijn. Ik kies dan liever voor een heerlijke chocolade reep.

  Reageer...
 • Maisha

  Ohh ik had hier nog niet eerder van gehoord! Vind het opzich wel een leuk iets zo’n box, maar helaas kan ik er bijna nooit iets van eten omdat ik lactose intolerant ben. Maar vind ’t opzich wel grappig om het eens voor mijn vriendje aan te schaffen ^^

  Reageer...
 • Elsbet | La Vie Pure

  Ik vind het echt een fantastisch initiatief!

  Reageer...
 • Marcella

  Ik heb ze ook getest en heb ook een box weggegeven met een winactie. Ik vind het een geweldig initiatief, zo wordt het echt zoveel makkelijker om aan gezonde tussendoortjes te komen! Ik hou zelf niet van raw repen. In mijn box had ik meerdere varianten, maar het is gewoon níet mijn ding. Het zakje met nootjes was top, maar niet zo praktisch tijdens een overleg ;-) Bij de Albert Heyn verkopen ze nu veeeeel bio-food met lekkere gezonde koeken. Ik heb er zelf veel geprobeerd, maar heb nu favorieten van oa het merk Billy’s Farm. Succes met je zoektocht!

  Reageer...
 • Fleur

  Naar dit soort dingen ben ik altijd opzoek geweest. Lijken me erg fijn!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?