Get inspired; V&D Zomer inspiratie

De afgelopen paar weken heb ik met heel veel plezier samen mogen werken met V&D. Dankzij mijn blog heb ik al eerder een aantal samenwerkingen gehad, maar dit was de eerste keer dat het een samenwerking via Pinterest was, super leuk! Begin maart is V&D gestart met de mixpiratie campagne en werd ik gevraagd als één van de vijf ‘mixperts’. In het begin was ik een klein beetje sceptisch, aangezien ik mezelf niet als een fashionexpert zie, maar toen bleek dat het echt om het inspireren ging, met niet alleen fashion, maar ook reizen, interieur en bijvoorbeeld zomer inspiratie, besloot ik de samenwerking aan te gaan.

Get inspired; V&D Zomer inspiratie

Zomer inspiratie op Pinterest!

De trend die ik heb uitgekozen op basis van een kleurrijke parka, is tropical. Want omdat je niet 365 dagen per jaar op reis kan zijn, kan je best wat vakantiegevoel bij je dragen! Deze trend paste helemaal in mijn straatje, niet alleen omdat ik zelf in de reisbranche werk, maar ook omdat ik het heerlijk vind om te fantaseren over mooie zonnige bestemmingen en mooie stranden. Op Pinterest ging ik aan de slag om een mooi zomer inspiratie board samen te stellen en ik ben stiekem best trots op het resultaat! Ik vond het zo leuk om er mee bezig te zijn, dat ik op mijn parttime vrije vrijdag alle zomer inspiratie uitgeprint heb en er ook nog twee moodboards van heb gemaakt.

Get inspired; V&D Zomer inspiratieGet inspired; V&D Zomer inspiratieInmiddels is de mixpiratie fase voor de mixperts afgelopen en is V&D een winactie gestart! Je kan nu namelijk zelf een inspiratie board aanmaken op Pinterest en daarmee kans maken op een cadeaubon ter waarde van honderd euro! De actievoorwaarden kan je lezen op de website van V&D. Omdat ik zelf elke dag al bezig ben met het verzamelen van inspiratie op Pinterest vond ik het een super leuke samenwerking om zo de kans te krijgen mijn hobby te gebruiken voor een samenwerking! Dit artikel is overigens uit eigen initiatief, omdat ik het gewoon leuk vind om er over te vertellen! :)

Vinden jullie het ook zo leuk om zomer inspiratie te verzamelen?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Laat je ook een reactie achter?

 • Anne

  Woow, wat tof Lauriëtte! :) Ik ben zo’n oen die Pinterest nu nog een beetje aan het ontdekken is, maar er is zóveel te vinden, haha. Soms een klein beetje overweldigend ;)

  Reageer...
  • Lauriëtte

   Haha je bent geen oen! Leuk dat je Pinterest bent gaan gebruiken! :D

   Reageer...
 • Renske

  Wat tof! En gaaf bord op Pinterest heb je gemaakt! :) Er is zo veel inspiratie op Pinterest te vinden.

  Reageer...
 • Cindy

  Helemaal leuk, vakantiegevoel 365 dagen per jaar, ik teken ervoor! Pinterest is zo fijn!

  Reageer...
 • Rianne

  Super leuk moodboard! Ik heb me laatst ook volledig op Pinterest gestort en ik ben het nog steeds een beetje aan het uitzoeken!

  Reageer...
 • Dina

  Wat ontzettend tof dat je werd gevraagd door v&d, echt heel leuk! Ik vind het ook heerlijk om op Pinterest te sneupen en inspiratie op te doen.

  Reageer...
 • Madam Elisa

  Moet bekennen dat ik dit eigenlijk nooit doe, meer plaatsjes van mood. Maar niet kleding enz :) al heb ik me sandalen al een jaar geleden uitgezocht voor aankomende zomer :)

  Reageer...
 • Anneleen

  Je moodboard ziet er zo leuk uit! Ik gebruik Pinterest ook met veel plezier :) heerlijke inspiratie!

  Reageer...
 • Elze

  Wat een leuke samenwerking! Ik heb natuurlijk je Pinterest board bekeken en ik krijg er meteen een vrolijk zomers gevoel van, super leuk gedaan!

  Reageer...
 • Saskia | Former Parades

  Waauw, wat een toffe samenwerking! Ik hou zelf ook onwijs van Pinterest, kan me er echt dagen mee vermaken! :)

  ♥♥♥ Saskia

  Reageer...
 • LNNK

  Wat leuk zeg!

  Reageer...
Laat een reactie achter

In samenwerking met
 • Interesse in een samenwerking?